Originally Posted by
stirixi
Αγαπητέ Κώστα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν έχω κάνει οικογένεια κι αυτό είναι που με πονάει πολύ. Να αγαπάμε τις επιλογές μας οκ. και τι γίνεται όταν τις συγκρίνουμε με τους γύρω μας και μετανοιώνουμε για' αυτές; πώς γίνεται να είμαστε τελείως αδιάφοροι όταν βλέπουμε τη ζωή γύρω μας, γυναίκες ολοκληρωμένες έστω και με προβλήματα, και να μη δίνουμε σημασία; Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια αλλά λάθος επιλογές γενικά που με έκαναν να μην γνωρίζω κανένα και να μην μπορώ να κάνω σχέση;Τα ξέρω πάλι αυτά. ότι δεν πρέπει να μετανοιώνουμε για τίποτα, να αγαπάμε τις επιλογές μας, τον εαυτό μας. Θα τα προσπαθήσω. Αν και όλος αυτός ο αγωνας με κουράζει.Δεν μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου δυσκολεύομαι. Πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και τώρα μάλλον θα συνεχίσω σε μια δουλειά αρκετά καλή την οποία όμως βαριέμαι. Είμαι αρκετά όμορφη. Δεν΄έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την εμφάνισή μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα δυστυχώς, καπνίζω συνέχεια τσιγάρα. Έχω την τάση να παίρνω ηρεμιστικά για να κοιμάμαι συνέχεια. Τι να κάνω; Ο εαυτός μου, ο εαυτός μου, πρέπει να τον αγαπήσω. Οκ θα προσπαθήσω.