Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by sardelitsa
Quote:
Originally posted by kassi_21
Δεν αντιπαθώ τους γκέι γιατί είναι γκέι.Αντιπαθώ τους γκέι που παρουσιάζονται ως δυνητικοί,δικοί μου εραστές,φλερτάροντάς με.Όπως επίσης αντιπαθώ κάθε έναν που με κοροϊδεύει και με πιάνει μαλάκα.
Αυτο ακριβως ειναι κι εμενα το προβλημα μου.
Δεν εχω καμια ρατσιστικη διαθεση απεναντι στους gay και ακομα και ο αδερφος μου να ηταν δε θα με ενοιαζε.Ειλικρινα. Ομως εχω φτασει στο αμην με αυτους που το παιζουν straight και ταζουν σχεσεις ζωης και γαμους και πισω απο την πλατη μας βαζουν ζαρτιερες(που λεει ο λογος).
κασι, μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο σου αν σου εχει συμβει κατι τετοιο με καποιον γκει, η αν σου εχει επανειλημμενα συμβει, αλλα οπως και μονη σου λες, ειναι το ιδιο με οποιονδηποτε σε πλησιαζει λεγοντας σου καποιο ψεμα για καποιον λογο...
σε τι διαφερει ο γκει λοιπον, απ τον παντρεμενο που σου λεει οτι ειναι ελευθερος για να σε πηδηξει η απ τον πηδηκουλα που σου πουλαει ρομαντζο και προθεσεις για ομορφες σχεσεις μεχρι να σε πηδηξει και μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εννοουσε τπτ απ ολα αυτα, απο την κοπελα που σου κανει τη φιλη για κερδισει κατι αλλο απο σενα, απο τον συναδερφο που σου κανει τον καλο και σε θαβει απο πισω σου και γενικως, απο ολους αυτους που ερχονται στη ζωη σου και λενε αλλα, εννοουν αλλα και πραττουν αλλα?
νομιζω ειναι το ιδιο ακριβως, και τον λογο που ξεχωρισες τον γκει ειδικα, τον ξερεις εσυ...προφανως ειναι προσφατο η ηταν ιδιιαιτερως οδυνηρο η κατι παραπλησιο...
δυστυχως κανεις δεν γραφει στο κουτελο του τις πραγματικες του προθεσεις, κι ειναι στο παιχνιδι των σχεσεων να τις ανακαλυψεις και να δεις αν αξιζε τον κοπο η ενασχοληση σου μαζι του η οχι...
Θα πρέπει να συμφωνήσω εν μέρει..
Με την διαφορά ότι ο γκέι ξέρει για που βαράει αλλά σε εκμεταλλεύεται....Που είναι η περηφάνεια τους λοιπόν που επανειλλημένα διαφημίζουν;;;Και έπειτα από προσωπική άποψη στην απόρριψη από γκέι παίζουν πολλά και είναι πιο οδυνηρό καθώς ξέρεις ότι έχεις 0% πιθανότητες να τον κερδίσεις ενώ σε άλλες πιθανόν να είχες ένα 2%...Ελπίζω να έγινα κατανοητή..Τόνισα πολύ μάλλον το θέμα το ζήτημα της δικής μου απόρριψης ενώ θα ήθελα περισσότερο να τονιστεί το επιστημονικό μου ερώτημα για τους δυνητικά γκέι κάτι που είχε αναφέρει ο παλιός μου ψυχίατρος και δεν πρόλαβα να καταλάβω τι εννοούσε.Περίμενα απάντηση από κανέναν ψυχολόγο-ψυχίατρο αλλά δεν ήρθε.....
μα και οι αλλοι που ανεφερα ξερουν τις προθεσεις τους, οχι μονο ο γκει....σε σενα δεν τις λενε...
οσο για την απορριψη απ τον γκει, εγω παλι το βλεπω εντελως αντιστροφα και ειναι τελικα μαλλον θεμα θεσης του παρατηρητη...
δλδ, το οτι με εναν γκει εχεις 0 πιθανοτητες επιτυχιας, εγω το θεωρω απελευθερωτικο και οχι απορριπτικο, για τον απλουστατο λογο οτι ειναι φανερο οτι δεν εισαι ΕΣΥ ανεπαρκης, αλλα ΑΥΤΟΣ δεν μπορει να πλησιασει καμια του ειδους σου, διοτι ενδιαφερεται για ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ...
εννοω, οτι την απορριψη απο τους αντρες κυριως τη νοιωθουμε συγκριτικα με τις αλλες γυναικες...νοιωθουμε δλδ, οτι απορριφθηκαμε διοτι καποια αλλη ηταν καλυτερη...αυτο ειναι που ποναει στην απορριψη...η συγκριση...ενω με εναν αντρα πως να συγκριθεις για να στεναχωρεθεις? να στεναχωρεθεις που δεν εισια αρκετα αρρενωπη? δεν υπαρχει περιπτωση...
καπως ετσι το βλεπω εγω λοιπον...σαν απλη ατυχια το να βρεθει στον δρομο σου ενας τετοιος γκει..ουτε σαν απορριψη πουτε σαν δυστυχια...
δικη του ειναι η δυστυχια που δεν τολμαει να διεκδικησει αυτο που πραγματικα θελει στη ζωη του...
οσο για την \"περηφανεια\" που ειπες, εγω δεν πιστευω στην περηφανεια καμιας κοινωνικης ομαδας συλληβδην...υπαρχουν ΑΤΟΜΑ περηφανα , ατομα καταπιεσμενα, ατομα δυστυχισμενα η και ατομα ξεφτυλισμενα...