θα βρεθουμε τελικα???????
Printable View
θα βρεθουμε τελικα???????
αντε να δουμε τι θα γινει με αυτη την συναντηση...
ριζες εβγαλε..
αν και νομιζω πως ειναι για αυτο το σουκου που θα κατεβει και ο ραψωδος
Τελικά Ραψωδέ θα κατέβεις το Σούκου αυτό;Θα δεηθείς ρε κωλόπαιδο;Λοιπόν για πείτε και ένα μέρος
εγω λεω μοναστηρακι.κατω αθηνα ηρεμα πρωι πρωι να βγαλουμε και καμια φωτο με ομιχλη κατα τις 7 με 8,με ουζα και τσιγαρα μεγαλουτσικα.
τι λετε?
Quote:
Originally posted by bizbikis
πρωι πρωι ...7 με 8 ,με ουζα και τσιγαρα μεγαλουτσικα.
αφτο ινε χτες αγαπητε! :P
Μοναστηράκι - 1:00 - 24/03 ?
Πώς το βρίσκετε?
Για να έχει και χρόνο ο Βασίλης που θέλει ειδική πρόσκληση!
το επομενο σαββατο δηλ.εγω ψηφιζω ναι....παιδια....εγω φευγω 25/3 για αυστρια για 2 εβδομαδεσ και μετα πρακτικη για καποιουσ μηνεσ............ τι λετε??ναι????
μακια πολλα και καλημερεσ αγαπεσ μου...
εγω λεω αυριο στις 6 το πρωι
με καφε και τσιγαρο
κι ενα τριποδο
και μια ομιχλη
και με χορταρι
και με κυωνες
να μπερδευτουνε τα μυαλα μας
μουδιασμενα
μεσα της
να σαλευουν προθυμα
κι εξω...
ομιχλη να κλωτσαμε
6 ωρα καλε???....απα πα τοοοοσο νωρις ουτε με σφαιρεσ βρε μπισμπικι....μετα τισ 12....:P
χα, μετά την ειδική πρόσκληση αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά πλέον! :P
ρε αδερφε.... εδω σε φιλοξενουμε,σε παιρνουμε απο το τρενο,σε ταιζουμε,σε ποτιζουμε...αντε να σου βρουμε και καμια γυναικα...
κι εσυ ακομα το σκεφτεσαι ρε ραψωδε???
κατεβα!!!
εγω εξακολουθω για τις 6 με την ομιχλη
ε, εντάξει άμα είναι να μου βρείτε και γυναίκα κατεβαίνω σίγουρα! :D
πέρα από την πλάκα, αν είμαι καλά το επόμενο σ/κ θα έρθω και με φιλοξενείς κιόλας αφού το θέλεις :)
εγω παντος αμα ψηνεστε σας περιμενω σαββατοκυριακο χαλκιδα θαλασσιτσα ουζακια γαριδες καλαμαρακια.......
ax..ayto to sk..exo seminario...:(:(:(:(:(::(:(
Τι θα λέγατε αν συναντιόμασταν λίγο πιο βόρεια ας πούμε χαλάνδρι η αγια παρασκευή η βριλήσσια?έχω πρόβλημα αγοραφοβίας οταν κατεβαίνω αθήνα.
εγω λεω ναι ... να βρουμε μια λυση ωστε να νιωθουν οολοι ανετα....εγω εχω μια απορια..ο συντροφοσ μου...θα ηθελε να ερθει κι αυτοσ οταν βρεθουμε μια και του μιλαω για εμασ εδω.... και ξερει ποσο δεμενη ειμαι με εσασ και πωσ ειστε οι φιλοι μου...ειναι γαμω τα παιδια και ανοιχτομυαλοσ... θα σασ πειραζε???
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.Κ ευχαριστώ για την κατανόηση.Θέλω τόσο να σας γνωρίσω.!
:):):):):):)
εννοειται πως δεν παιζει κανενα προβλημα adzik.και μια που λεγατε για βορεια εγω ξαναπροτεινω για χαλκιδα......
Λοιπόν είπα να σκαλίσω λίγο το θέμα..Αυτή η συνάντηση θα ήθελα πολύ να γίνει.Θα ήθελα να δω από κοντά φυσικά Ίντερ-συγκοινωνών δοχείο,Ραψωδό,ex-hus και το αγαπημένο μου αστέρι Keep..καθώς και όλους όσους δύνανται να παρευρεθούν.Θέλω μόνο μια μέρα,ώρα και μέρος.Θέτω μέρα το επόμενο Σάββατο και απογευνατινή ώρα.Την αλλάζετε ανάλογα και καταλήγουμε.....
εμενα???...κλαψ....
Άντα εξυπακούεται...Όλοι οι καλοί χωράνε.Άσε την Κρήτη και έλα Αθήνα...Βάλε ώρα μέρα και μέρος εν Αθήνα πάντα.....Περιμένω....Quote:
Originally posted by Adzik
εμενα???...κλαψ....
Παιδιά περιμένω εναγωνίως.Η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει με Κάσυ και Κάσυ....Ίντερ Άντα κινητοποιηθείτε...
Thx kassi και εγω θα ηθελα να συναντησω μερικα παιδια απο το forum...αλλα ειμαι απο επαρχια...οχι οτι ειναι μεγαλο ταξιδι...αλλα βασικα για να πω την αληθεια ντρεπομαι...ισως αργοτερα να περασουν μερικοι μηνες να ανασκουμπωθω λιγο...ειναι περιοδος αλλαγων για μενα.
εγω αυτοπροσκαλουμαι...
Αλλά ρε παιδια ποτε ο Γιαννης δεν μπορει ποτε ο κωλος του μπορει! Ειναι δυνατον να βρεθει μερα και ωρα που να βολευει ολους? Πρεπει να κανει ο καθενας λιγο πισω και να τα καταφερει
sosta....alla gi ayton ton logo ...den prepei na kanoyme mono miiiiiiia istoriki sinantisi..alla kapies...merikes kata kairoys....
...ti nomizete?pos ego den ntrepomai?...alla i ntropi moy einai mikroteri apo tin agapi poy sas exo.... iste oi filoi moy ta adelfia moy...
kapies periodoys exo apisteyti anagki na sas do...alles...ligoteri etsi einai ayta se oloys mas.... gi ayto prepei na ginoyn merikes sinantisis.......esto kai an arxika sinantithoyn mono 2 i 3 atoma....kai meta mas poyn entiposeis kai an xarikane poy gnoristikane kai apo konta.....
....ligo ligo tsoykoy tsoykoy poy lene....
mia kali idea ...(tora moy irthe) einai eseis ekei kato stin auhna px na kanonisete mia mera apo to prvi paralia....kai na mazeytite ekei....
ki epeidi imaste atoma poy protimoyme ligotero kosmo kai oxi xamo stin paralia
sas protino tin agapimeni moy paralia(einai paralia gia mamades kai mikra paidakia...xamos....genika omos einai apisteyta isixi kai aneti paralia..)
mporite na pate kai me to κτελ αθηνασ-αναβυσσου που ξεκιναει απο το πεδιον του αρεωσ ...
...η σταση τησ παραλια ειναι η σταση \"τησ τουριστικησ σχολησ\" ....ακριβοσ αριστερα απο τιν σχολη..
ειλικρινα αξιζει εχει ομπρελεσ απο μπαμπου.... εξοτικο στιλ κ ετσι... και πραγματικα δεν μαζευει πολυ κοσμο..:):):
αντε αγαπεσ μου βουρ για μπανιο να μαυρισετε!!!!
μακια
Ok.Gramle καταχωρήθηκες.Ε,μα ναι ρε παιδιά μιλάω μιλάω γράφοντας και δεν ξέρω σε ποιον τα απευθύνω....Γι\'αυτό μου γεννήθηκε η περιέργεια να γνωρίσω επιτέλους εσάς.Άντα λοιπόν δεν μπορείς;Κηπ αχ,αχ.Σε περίμενα.Τι ντροπή και βλακείες;Ρε Άντα εδώ ντρέπονται ντυμένοι.Φαντάζεσαι να τους πεις να έρθουν με μαγιουδάκι στην παραλία;
Εγώ θα πρότεινα Θησείο.Είναι ένα καλό μέρος με πολλές καφετέριες και έχεις άμεση πρόσβαση στον ηλεκτρικό σταθμό....Περιμένω κι άλλη υποψηφιότητα.....Κηπ ξανασκέψου το.Έχεις γράψει τόσα και ειλικρινά θα ήθελα να σε γνωρίσω...
Τελικά δεν είναι τόσο εύκολες αυτές οι συναντήσεις...
Για την ιστορία αναφέρω ότι οι συναντήσεις που είχαμε κάνει παλιότερα κάποια μέλη στην θεσσαλονίκη (4-5 άτομα ήμασταν κάθε φορά) τουλάχιστον για μένα ήταν σημαντικές εμπειρίες.
Πολύ πιο βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία απ΄ότι στο ίντερνετ.
Πάντως το δικό μου άγχος ξέρετε ποιο ήταν? Μήπως στην συνάντηση προκύψει κάποιος γνωστός...
Συνέχισε την προσπάθεια Κάσσι. Αξίζει τον κόπο. Να σου πω αν δεν είχα οικογενειακές υποχρεώσεις θα ήμουν \"μέσα\"...
mia apli aporia, oi ilikies sas apo pou mexri pou kimainontai?
Τι σημασία έχει shannyn? Αν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχουν ηλικίες.
Αλλά μια που το ανέφερες κυρίως είναι φοιτητές.
αμα κανετε συναντηση, ευχαριστως να ερθω,
μονο μην το παλευετε και πολυ, θα παμε και διακοπες καποτε ε?
αντε ψηνομαστε εδω στην Αθηνα.
fisika kai den exoun simasia oi ilikies, aplos pliroforiaka.euxaristo :)
21..η δικιά μου όπως στο ψευδώνυμο....Αλήθεια ρε Μιχάλη;Πιο ουσιαστικές;Χαίρομαι.......Κά ποιος γνωστός;Χαχα....Μισή ντροπή δική μου μισή δική του...Ρε Μαρία;Ωχ!!!!Ο Κώστας....Χαχα...Ξεκαρδίστηκ� �...Μπράβο ρε παιδιά.Οπότε μέχρι στιγμής Κρίνο,Gramle,Kassi....Μιχάλη και Shannyn μέσα;Άντε,άντε..Σιγά σιγά θα μαζευτούμε.Μόνο που αναρωτιέμαι πώς θα καταλάβουμε ο ένας τον άλλο....Ταμπελίτσα.....E-PSychology!!!!!Λοιπόν έλα εν δυο να συγκεντρωνόμαστε....Περιμέν ω....
α καταλαβα...
θα φαμε κανα μηνα στη συζητηση ε???
πειτε ρε παιδες την επομενη κυριακη 4 το απογευμα στο ταδε καφεδαδικο και τελος.
Αμαν πια, κεφαλια θα παρετε??
Λοιπόν επόμενη Κυριακή 8 Ιουλίου 17:00 Θησείο.Τώρα για καφετέρια δεν ξέρω..Πείτε....Παιδιά όλα οκ.Πώς θα σας αναγνωρίσω;Οπότε συγκεντρωνόμαστε στο σταθμό από την μεριά για Πειραιά.Οποιαδήποτε άλλη ιδέα δεκτή......Κρίνο ηλικία και φύλο να ξέρουμε τι αναζητάμε....Το ίδιο να απαντήσουν και οι υπόλοιποι που θα έρθουν...
Για καφε στο θησειο, υπαρχει κλασικα ο γνωστος σε ολους σταυλος.
Κασσι δεν θα μας αναγνωρισεις, θα αλλαξουμε κινητα και για να μην παιζουμε τυφλομυγα κτυπας ενα ντριν βλεπεις που κουδουνιζει και τελος.
Σου στελνω το κινητο μου με μυνημα.
ειμαι 40 /Μ
Μπορεις να κρατησεις τα κινητα ολων και να συντονισεις την ολη κατασταση την επομενη κυριακη...
Ειναι χρησιμο για να μην χαθουμε να ανανεωνεις την λιστα αυτων που θα ερθουν με τα νικς τους.
Οποτε,
Κασσι21
Κρινο
Έλα ρε..Είχες τέτοια άνεση να μου εμπιστευθείς κινητό;Μπράβο.Λοιπόν καλό αυτό με τα κινητά.Έλεγα να έστελνα με U2U το ενδυματολογικό μου και τη θέση στην οποία θα βρισκόμουν ακριβώς..Οκ.....Λοιπόν Κρίνο....Είπε η Gramle ότι θα έρθει....Θέλω επιβεβαίωση.....Quote:
Originally posted by krino
Για καφε στο θησειο, υπαρχει κλασικα ο γνωστος σε ολους σταυλος.
Κασσι δεν θα μας αναγνωρισεις, θα αλλαξουμε κινητα και για να μην παιζουμε τυφλομυγα κτυπας ενα ντριν βλεπεις που κουδουνιζει και τελος.
Σου στελνω το κινητο μου με μυνημα.
ειμαι 40 /Μ
Μπορεις να κρατησεις τα κινητα ολων και να συντονισεις την ολη κατασταση την επομενη κυριακη...
Ειναι χρησιμο για να μην χαθουμε να ανανεωνεις την λιστα αυτων που θα ερθουν με τα νικς τους.
Οποτε,
Κασσι21
Κρινο
ρε Κασι, εκεινο το ΣΚ παω το παιδι στη μανα μου στην Αλεξ/πολη. Δεν θα ειμαι εδω. Γαμωτι μου... Μην το χαλασετε ομως για μενα. Να βρεθειτε. Την αλλη φορα εγω, δεν πειραζει.
Δηλώνω συμμετοχή, στέλνω στην κασσι με γιου του γιου κινητό κ περιμένω.