Originally Posted by
amelie♥
εκεί λοιπόν ήταν κι ένα παιδί, με το οποίο είχαμε γνωριστεί αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ εκτενώς, τέλος πάντων για να μην πολυλογώ, όλο το βράδυ καθόμασταν μαζί και μπούρου μπούρου, μπούρου μπούρου, κατά τη 1 η ώρα μού λέει θέλεις να πάμε σε ένα μαγαζί που θα ήταν οι φίλοι του, εγώ δεν πολυψηνόμουνα αλλά επειδή επέμενε και περνούσαμε καλά μέχρι τότε, λέω πάμε. πράγματι πήγαμε, περάσαμε πολύ ωραία και γυρνώντας με στο σπίτι μού ζήτησε το τηλέφωνό μου και όλα καλά, όλα ωραία.
την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο κατά το μεσημεράκι και μού είπε ότι επειδή είχε να πάει σ' ένα γάμο (μου το'χε πει απ' την προηγούμενη) δε θα προλαβαίναμε να βρεθούμε και ότι θα με έβλεπε την επόμενη μέρα. ξημερώνει λοιπόν η Κυριακή, πάω εγώ κατά το μεσημεράκι για μπάνιο με τους δικούς μου φίλους, στην παραλία όλη η παρέα του, αυτός πουθενά. τελικά εμφανίστηκε κατά τις 8 η ώρα, ήρθε εκεί που καθόμουνα, έκατσε 10 λεπτά μιλώντας περί ανέμων και υδάτων και αυτό ήτανε! εννοείται ότι τηλέφωνο δε με πήρε ποτέ και η συνάντησή μας ήταν εντελώς τυχαία, δηλ. αν εγώ είχα πάει σε άλλη παραλία ή είχα φύγει νωρίτερα, δε θα είχαμε βρεθεί καν!
και ερωτώ! τι σκ@τά έγινε πάλι και πάνω που είχε ξεκινήσει να φαίνεται κάτι στον ορίζοντα, τέλειωσε πριν καλά καλά αρχίσει???