Τι τρομερη ελλειψη που ειναι οταν σκεφτεσαι οτι μια τοσο ομορφη ηλικια οπως η εφηβεια την σπαταλησες... ειλικρινα ποτε δεν νομιζω αυτο το κομματι μου να επουλωθει ποτε... αιωνια θα ποναω... :(
Printable View
Τι τρομερη ελλειψη που ειναι οταν σκεφτεσαι οτι μια τοσο ομορφη ηλικια οπως η εφηβεια την σπαταλησες... ειλικρινα ποτε δεν νομιζω αυτο το κομματι μου να επουλωθει ποτε... αιωνια θα ποναω... :(
[. Γιατί το ένα πράγμα σου δίνει σιγουριά, γιατί το θεωρείς καλύτερο από τα περισσότερα? Το έχεις σκεφτεί ποτέ έτσι?
Δηλαδή είναι καρασυντηρητική μια τέτοια οπτική, και μάλιστα εσύ που βλέπεις γκέι πορνό, που έχει και έναν αντιστασιακό, παράπλευρο ρόλο στην ετεροκανονική βιομηχανία του πορνό, μπορείς να το δεις και ως μια μη συντηρητική σου πλευρά, που δεν αρνείται την ύπαρξη άλλων ανθρώπινων σεξουαλικοτήτων, αλλά της δίνεις χώρο να έχουν μία επίδραση μέσα σου, ένα τοπίο που δικαιούνται.
Συμφορμιτη !!! χαχαχα, ηταν από τα καλητερα που εχουν γραφτει πωτες!!"""" αντιστασιακο το γκει πορνο!!'''''χαχαχα!!
συγνωμη αν δειχνει να "σου την λεω" αλλα επειδή καταλαβαίνω την ιδεωλογια σου, επειδή καπωτες ειχα την ιδια, μαλον πλισιων αποψεις σε παραδέχομαι σε πολλα αλλα από την άλλη ,,,,,,,,,
Θα σου πω κατις -ξερω πως θα με βρισεις, μαλον διαβαζωντας ειδη βριζει ¨)¨) - λοιπον όταν δεχεσαι κι αναγνοριζεις μια κινηση, μια συτιμικη επιχηρηση κι τις πραξεις αυτης ,τωτες συντροφε παει να πει ότι εν μερος εισαι κοματι της!! σημαινει ότι συμφωνεις με αυτην κι αυτους που την διμηουργουν! ειδαλως δεν θα την αναγνώριζες εξ αρχης!! όπως πολύ τιμιτικα κι ανατριχιαστικα θαρραλεα εχουν αντικρισει το ειδωλιο της δικαιωσινης καποι αντιεξουσιαστες λεγωντας τους κατά μουτρα! '' ότι μπορειτε να με καταδικασετε,να με τσακισετε σωματικα!! αλλα δεν αναγνωρίζω αυτόν τον χωρο, δεν αναγνωρίζω την δικαιωσυνη ως εξουσια!! δεν απαντω σε εσς κι δε συμετεχω αφου για εμας δεν υπάρχετε!!!' αυτό είναι μια θαρραλεα πραξη οπου δειχνει ότι δεν αποδεχεσαι ένα αντικιμενο, μια αρχη!! όλα τα αλλα είναι κομφορμισμος!! συντροφε!!!
Υ.Γ. συγνωμη για το εγκλημα μου πρως την ορθωγραφια αλλα είμαι δυσλεκτικος!!