kalopisti μου τα λόγια σου βάλσαμο, τα πέτυχες όλα! σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι καλά!
Printable View
kalopisti μου τα λόγια σου βάλσαμο, τα πέτυχες όλα! σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι καλά!
Σ'ευχαριστω πολυ κατερινα μου! κ εσυ να εισαι παντα καλα κ ευτυχισμενη! :)
Θελω να σας πω πως είμαι πολύ καλύτερα σήμερα (6η ημέρα σήμερα με ¼ ζολοφτ των 50) όχι τελείως καλά αλλά καμμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες.
Τις πρώτες μέρες είχα τις παρενεργειες του ζολοφτ (ζαλη, υποταση,διαροια, ανορεξια) και φυσικά οι σκέψεις, οι αναλυσεις συνοδευομενες από αισθηματα ενοχης και μετανοιας, απελπισίας, κα μη ευχαριστηση για δουλεια για ζωη γενικοτερα.
Τώρα όμως είμαι πολύ καλύτερα.
Είμαι στη δουλειά ήρεμη ασφαλής, χωρίς φόβο, με ηρεμία και κυρίως χωρίς σκέψεις και χωρίς θλίψη. Δεν ξερω αν με καλυψει τοσο μικρη ποσοτητα ζολοφτ. Όμως πιστευω με ω3, με γυμναστική και σπιρουλίνα να το παλεψω και να μην χρειαστει να αυξήσω (σημειωτέον πως η γιατρός μου είχε συστήσει 100 μγ τη μέρα ενώ τώρα παίρνω 12 μγ την ημέρα).
Τα γράφω αυτά για να ξέρετε μία ακόμη εμπειρία, αλλά προς θεού δεν συμβουλεύω κανέναν να κάνει το ίδιο γιατί κάθε περίπτωση και κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και διαφορετικός. Θέλει πολύ πολύ προσοχή με τα φάρμακα.