μηπως θα ηταν καλυτερα να πηγαινεις και μονος για να μην νοιωθετε πιεση παρουσια της
Printable View
αυτο που εκανα ηταν να της πω να μιλησει μονη της στην ψυχολογο, αλλα αρνηθηκε..εχεις δικιο ομως φιλε axl100 αυτο δεν το ειχα σκεφτει!!! Thanks!!!
Απο αυτα που διαβασα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η εμπλοκη της κοπελας σου στα ομαδικα αυτα οργια ηταν μαλλον στο πλαισιο μιας αυτοκαταστροφικης συμπεριφορας και διαθεσης ισως να δοκιμασει τα ορια της, να δει ποσο μακρυα μπορει να παει, ισως και χαμηλης αυτοεκτιμησης. Μπορει καποιος να συμμετεχει σε τετοιες καταστασεις χωρις να ειναι αυτοκαταστροφικος ή να εχει καποιο ψυχικο προβλημα, απλα για την εμπειρια, την απολαυση και το βιτσιο, αλλα δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυει στην περιπτωση της κοπελας σου. Μοιαζει οριακος χαρακτηρας, φαινεται να φοβαται πολυ την εγκαταλειψη, οι αποπειρες που λες οτι δεν ανηκουν στο παρελθον ειναι σιγουρα ανησυχητικες και νομιζω πως θα επρεπε να δει εναν ειδικο. Μαλλον αισθανεται ντροπη και δεν θελει να σου μιλησει για ολα αυτα.
θα πω ενα νεο στοιχειο που ισως οδηγησει την συζητηση αλλου. Η κοπελα ειχε φλερταρει στις αρχες της σχεσης και το ανακαλυψα και μετα απο 2-3 μηνες ανακαλυψα οτι εχει επαφες με τις σημαντικες προηγουμενες σχεσεις της. Περι των ομαδικων συνευρεσεων τα εμαθα απο τον πρωταγωνιστη τους ο οποιος προσπαθησε να ερθει σε ηλεκτρονικη επικοινωνια μαζι της. Αλλα τον προλαβα πριν το δει η κοπελα και μεσα απο συζητηση τα εμαθα..
Η κοπελα πριν απο δυο χρονια ειχε επικοινωνια μαζι του, το παραδεχτηκε η ιδια-και η επικοινωνια αυτη ηταν ενω η κοπελα ηταν σε σχεση, γιατι αυτος ηξερε στοιχεια για αυτην που δεν εξηγουνται αν δεν ειχαν επικοινωνια ει 10 χρονια. Ο λογος που ειχε την πρωτοβουλια της επικοινωνιας μαζι του ειναι, οπως ισχυριστηκε η ιδια, για να τον εκδικηθει..
και ακόμα κάθεσαι μαζί της? Φύγε τρέχοντας....αυτή έζησε τη ζωή της με τον έναν καιμε τον άλλον και με όλους μαζί και θέλει τώρα να αράξει στο λακαμα που θα τη φροντίζει και να τον κερατώνει και όποτε γουστάρει με τη δικαιολογία της ψυχικής διαταραχής?
Σόρυ που στα λέω χύμα αλλά πρέπει να ξυπνήσεις...
skeftomai na thn xwrisw oristika
ή κρατησε την μονο για σεξ. σαν ελευθερη σχεση. καλεσε και 3-4 φιλους και δωστε της αυτο που θελει.
nai ontws apla h8ela kai alles gnwmes den mou ksanatuxe auto, pleon 8ewrw oti den stamatane pote
να κανεις αυτο που σου λεει το ενστικτο και η καρδια σου....εσυ ξερεις καλυτερα τι σου ταιριαζει....και με ποιον ανθρωπο θελεις να ζεις...:)
όχι αυτό που θέλει κενό.
Αυτό που νομίζετε εδώ μέσα ότι μπορεί να θέλει αφού βέβαια καταφέρατε ως έμπειροι ψυχολόγοι να κατανοήσετε πλήρως και να βγάλετε και τη σχετική διάγνωση.
Ούτε καν τη γνωρίζετε τη γυναίκα αυτή ούτε τον θεματοθέτη ούτως ώστε να έχετε τόσο αποκρυσταλλωμένη άποψη για το άτομό της και να δίνετε και "σοφές" συμβουλές για το πως θα πρέπει να το χειριστεί ο strj.
Εσύ θεματοθέτη, απλώς επιβεβαίωση της προειλημμένης απόφασής σου ήθελες.
Είναι προφανές ότι ξενέρωσες με την τύπισσα.
Δεν το χωράει η "ηθική" σου.
Εάν θέλεις να βρεις μια λύση, τότε θα σου πρότεινα να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά σε τρώει και προφανώς να μην αναλώνεσαι σε διαδικτυακές συζητήσεις με ανθρώπους που δε γνωρίζουν την κατάσταση αλλά να το συζητήσεις με την κοπέλα πρώτα απ'όλα.
Αυτά.
δεν απαντησα καρδουλα μου αλλη φορα στο τοπικ για να με κατηγορεις και να με βαζεις διπλα στους αλλους, ουτε γιατρος της ειμαι για να μπορω να εχω εμπεριστατωμενη αποψη και να γραψω κατι καλυτερο. απλα τη γνωμη μας γραφουμε ολοι εδω μεσα, ετσι κι εγω διαβασα το θεμα κι αφου ειδα οτι ο νηματοθετης κατεληξε πως θελει να χωρισουν, του προτεινα να τη κρατησει εστω για σεξ. αμα και η αλλη δε μπορει να παραμεινει πιστη μονο σε εναν, και τρεχει αμεσως απο δω κι απο εκει προτιμωντας τους πολλους, λες να θελει να κρατησει σχεση? ας παει σε ψυχολογο η κοπελα μπας και ηρεμισει και σταθεροποιηθει λιγακι, ειδικα αν εχει τασεις αυτοκτονιας το χρειαζεται.
εμένα πάντως σαν κακία μου φάνηκε
μα και παλι δε βλεπω το σεξ σαν τιμωρια, αλλα σαν αναγκη, ο καθενας μας το χρειαζεται, αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο. προφανως η κοπελα συνηθισε με πολλους και μαλλον ξενερωνει εχωντας μονο εναν, γι'αυτο και προβληματιζεται τωρα.
Μα δεν ειναι απολυτο αυτο...το αν εκανε κατι στο παρελθον δεν σημαινει οτι το θελει και τωρα.....το πιο σημαντικο ειναι οι αποπειρες αυτοκτονιας..
το εγραψα στο τελος της παραπανω απαντησης μου. σε μια κλειστομυαλη κοινωνια που καταδικαζει το διαφορετικο σεξ, ειτε ειναι με περισσοτερους συντροφους, ειτε μεταξυ του ιδιου φυλου, ειτε οτι αλλο, ειναι λογικο η κοπελα να θελει να αυτοκτονισει. ποιος ξερει τι μαλακιες εχει ακουσει και τι κομπλεξ της δημιουργηθηκαν. εδω πρωκτικο μπορει να γουσταρει καποια, και φοβαται να το πει μη της βγει το ονομα.
κενο υποψιαζομαι οτι εχει μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας και δεν ξερω πως να την χειριστω..κατα τα αλλα τα οργια ειναι ενα μερος του θεματος της και οι τασεις αυτοκτονιας ενα πολυ μεγαλυτερο (το κυριοτερο) μερος. τωρα μονο για σεξ δεν μπορω να την κρατησω, εχω αισθηματα απεναντι της. δεν ξενερωνει μονο με ενα ισα ισα που τα παμε πολυ καλα στο ερωτικο κομματι.
Ισως θα μπορουσες να προσπαθησεις για καποιο διαστημα...διαβαζωντας και συ περισσοτερα γιαυτο και μαθαινωντας....
να της δωσεις μια ευκαιρια...να βοηθησει κι αυτη τον εαυτο της.....προκειμενου να ειστε καλα και μαζι....
αυτο στο λεω γιατι εχεις αισθηματα......κι ειναι κριμα να παραιτηθεις απο αυτα χωρις προσπαθεια....βεβαια δεν ξερω τι προσπαθειες εχουν γινει ως τωρα.....
αλλωστε μη ξεχνας οτι για να κερδισει την καρδια σου αυτη η κοπελα....καποια θετικα στοιχεια σε τραβηξαν σε αυτη.....
Συμφωνω παρα πολυ με τα παρακατω, ξαναδιαβασε τα.. ειδικα τα τονισμενα..
Η κοπελα κατα τη γνωμη μου εχει εναποθεσει τις ελπιδες της για μια ομορφη ζωη και σχεση και μια ευτυχισμενη εκδοχη του εαυτου της πανω σου, απο εσενα εξαρταται λοιπον η αυτοκετιμηση της, κοινως εχει κρεμαστει πανω σου, και οταν νιωθει οτι σε χανει φυσικα γκρεμιζεται ο κοσμος της.. Εννοειται οτι αυτο δεν ειναι υγιες και εσυ δεν εισαι υποχρεωμενος να το δεχεσαι, αλλα το κανεις!! Το προβλημα λοιπον δεν ειναι τα οργια που γινονταν πριν εκατο χρονια, αλλα η ασθενης ψυχη της. Χρειαζεται καποιον να πιστεψει σε αυτην για να την κανει να πιστεψει και αυτη στον εαυτο της, και οχι καποιον να την αμφισβητει, να της θυμιζει τα λαθη του παρελθοντος και να την κρινει για αυτα, γιατι αυτο την καταστρεφει, δεν την βοηθα.
To oτι δεν δειχνει αν εχει συμβιβαστει με το παρελθον της σου δινει πατημα να κανεις ολα αυτα τα τρομακτικα σεναρια και υποθεσεις. Ομως, σε καμια περιπτωση το οτι αντιδρα με αποπειρες αυτοκτονιες σε εγκαταλειψη, δε σημαινει οτι θα ξανακανει οργια. Εγω δε νομιζω οτι ειναι οι δυο οψεις ενος νομισματος, πιστευω οτι ειναι διαφορετικες εκφανσεις προβληματισμενης προσωπικοτητας. Ειδικα οι αποπειρες οταν την χωριζες, περισσοτερο για χειριστικοτητα, παρα για αυτοκαταστροφικοτητα μου μοιαζουν.
αναρωτιεμαι αν δεν ειχες μαθεις για τα οργια θα την χωριζες? Ο αναμαρτητος πρωτος την πατατα βαλετω. Καταλαβαινω οτι εχει θεματα συμπεριφορας για να λες οτι μοιαζει με οριακη, και οτι μπορει να χωριζες καποια στιγμη στο μελλον για αυτο το λογο, μη χωρισεις ομως για κατι που εκανε πριν τοσο καιρο και φαινεται οτι το εχει μετανιωσει, και δεν το εχει επαναλαβει απο τοτε. Βεβαια αν δε μπορεις να σταματησεις να την κρινεις και να την κατακρινεις μεσα σου, το καλυτερο που μπορεις να κανεις για αυτην ειναι οντως να την χωρισεις.
Κυριως λοιπον ειναι οτι ΦΟΒΑΣΑΙ μη σε κερατωσει, η μη σου βγει η κοπελα ανηθικη και γινεις περιγελος του χωριου?? Επισης δεν εισαι ψυχολογος για να βγαζεις τετοιο συμπερασμα, και ακομα ειναι απολυτα φυσιολογικο να μη θελει να μη σου μιλαει για κατι για το οποιο ντρεπεται και θελει να ξεχασει. Εσυ θα της ελεγες ακομα και κατι πιο απλο που μπορει να σου ειχε συμβει? Πχ αγαπη μου ξερεις οταν ημουν 20 χρονων ειχα κολλησει με μια τυπισσα και πηγαμε να το κανουμε και δε μου σηκωνοτανε και με κοροιδεψε μες στα μουτρα μου και σηκωθηκε και εφυγε και το ειπε και στις φιλες της και οταν πηγα να της μιλησω παλι με κοροιδευε ολη η παρεα της και αυτη σηκωθηκε και με ελουσε με ενα ποτηρι νερο? Δε νομιζω!! Μη σκαλιζετε τα παρελθοντα λοιπον, ασχοληθειτε με τα παροντα!!!!
σε ευχαριστω nflu..μακαρι να μην σκεφτομουνα μονο να ενιωθα..
συμφωνω με τον απο πανω τρεχα..............
Τέτοιες φασεις (gang band) καταλήγουν σχεδον παντα σε μπουμερανκ ειδικά για τις γυναικες. Μια στιγμη αδυναμιας, παθους την "πληρωνει" αυτη η κοπέλα 10 χρονια μετα από το λακαμα που το διαδιδει. Δεν υπαρχει το πολιτισμικο επίπεδο τουλάχιστον εδω στην Ελλάδα να υπαρχει δικαιολογητικη σταση για τέτοιες στιγμες αδυναμιας.
Οσο για σενα strj, θα προπτιμουσα να μη το ξερεις γιατι πιστευω ότι θα σε "τρωει" αν επιλεξεις να την παντρευτεις και να γινει μητερα των παιδιων σου. Αν μπορεις να τα διαχειριστεις όλα αυτα στο μυαλό σου και να το ξεπερασεις έχει καλώς, αλλιώς καλύτερα να χωρισεις να βρει καποιον άλλον που ίσως να μην τα μαθει ποτε για να αισθανεται καλυτερα και η ίδια.
exo paromia empiria me kopela kai mou ekrive polla kai ta ematha monos mou ,eixe by sxesi kai eipa ok.alla
sinexiza na matheno,brika chat videakia me agnostous ktl kai pios xeri ti allo ekane .tis zitisa exigiseis kai de pira ikanopoiitiki apantisi,1 xrono me kinigouse kai elege pos me agapa kai ithele eykeries meta,alla gia na mpalosi ti ntropi tis ebgale prosopika dika mou sti fora kai me parousiase psixakia!.ayta ta atoma de stamatane se mia empiria stil orgio an to psaxeis tha vreis polla aoma.einai dikaiomatous na diaskedazoun kai tou kathenos kai na zoune opos theloun.pos tha niosis an ti deis se tsonto site kapoia stigmi?pou tin brizoun poytana profanos?poso epirepeis einai sto sex kai de exei anastoles polles de to blepis?einai morfi idonis kai dinati kai isos tin xanazitisei.de leo omos oti de ti gemizeis esy...KAI AN ITAN ANETI KAI EIXE AYTOPEPITHESI SE EMPISTEYOTAN K ITAN DINATI THA STO ELEGE MONI TIS KAI THA ENIOTHES KAI ESY POLI KALITERA!!!!!PIOS XERI TI AKOMA KRIBEI..xero einai mperdema to exo perasi ...ZIGISE KALA TA DEDOMENA KAI TI ANTEXIS...
A KAI TO OTI EXEI GOMENO KAI PAI KAI ME TO FILO TOU TAUTOXRONA DE SE PROVLIMATIZEI?AN ITAN MONI KALOS!PROSEXE TI THA APOFASISIS
ego ean ekana kati tetoio tha to elega ,itan siniditi epilogi mou kai tha imoun perifanos ,an de to katalabene ti na po kai tha ti dikaiologousa.alla sigoura mia sxesi kali einai apotewlesma empistosinis kai ilikrinias oxi mono gia ta kala pou kaname alla kai gia ta asxima.tha eniothes poli kalitera gt tha ixeres oti einai ilikrinis mazi sou ...
τελικα χωρισαμε..3 μηνες τωρα.. :( :(
Δεν πειραζει αγαπητε μου!! Εμεις να ειμαστε καλα και θα ρθουν καλυτερες μερες!