ραψωδουκο μου..να σε πω...
Φαρμακακια παιρνεισ?
Printable View
ραψωδουκο μου..να σε πω...
Φαρμακακια παιρνεισ?
raphsssodos πωσ τα ξεχωριζεις..ποτε ειναι το ανθρωπινο κποτε της διαταραχης?
από την ένταση και την επιμονή....καταλήγοντας στη λειτουργικότητα και το πόσο εφαρμόσιμος είναι αυτός ο ενθουσιασμός...γιατί μπορεί το μυαλό μου να κατεβάζει δέκα ιδέες το δευτερόλεπτο, προφανώς εγώ αδυνατώ να διαχειριστώ αυτές τις ιδέες...
καταλαβαίνεις πως ο άλλο ο ενθουσιασμός που πηγάζει από τον έρωτα είτε για πρόσωπο είτε για πράγμα είτε για ιδέα και άλλο το ψεύτικο που αποχτάς μια χαζοχαρουμενιά που την βρίσκεις και εσύ ηλίθια ή αυτό που είναι σαν να είσαι μαστουρωμένος στο στάδιο του ανεξέλεχτου πια ενθουσιασμού
απλά ίντερ επειδή τα όρια συγχέονται τα ζωγραφίζεις εσύ
ότι ανεβαίνει πολύ, κατεβαίνει πολύ
@άντα λαμικτάλ παίρνω, σταθεροποιητή διάθεσης
ναι ε?δεν πρεπει να εχω γευτει τον ανθρωπινο ενθουσιασμο...αφου κολλαει το γμμενο...κ κανει κατι σεναριa σε χρονο dt απο ταινιες επιστημονικης φαντασιας μεχρι θριλερ συχνα δε κανω και κομωδιες αφου το να γελαω με την παρτη μου κ ολα τα φλασακια μου μου θυμιζει οτι καπου υποβοσκει κ μια λογικη...τι σκεφτεσαι ρε ανθρωπε???ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ..η συγκεντρωση στις καλυτερες περιπτωσεις εχει διαρκεια 5 λεπτων μετα ξανακανω κυκλους...Λεω στον x dr Γιατρε το μυαλο μου ειναι σαν το πλυντηριο στις γρηγορες στροφες..εχεις δει ποταε πλυντηριο στις γρηγορες πλυσεις και περνω την εξησς απαντηση\"εχω δει αλλα δεν υπηρξα ποτε μεσα του για να καταλαβω....\"
τι ειναι αυτοι οι σταθεροποιητεσ..ακομη δεν εχω καταλαβει...Quote:
Originally posted by raphsssodos
Να σασ πω κατι...βρε παιδια ομωσ...
υπαρχει ομωσ και ο παραγοντασ φαντασια..αλλα και η δυνατοτητα γρηγορησ συσχετισησ πραγματων και δημιουργιασ συνδιασμων..
πχ εγω ειμαι καταθλυπτικη ετσι?
ε..ο συντροφοσ μου συχνα οταν του παραπονιεμαι για κατι η στεναχωριεμαι..με ρωταει..\"και πωσ εβγαλεσ αυτο το συμπερασμα βρε αγαπη μου?\"
..ε και του εξηγω πχ...
οτι το ειπεσ..πχ ψυθιριστα οχι κατα λαθοσ αλλα επειδη δεν ηθελεσ να το ακουσω..και γι αυτο εφυγεσ πχ απο το δωματιο..αλλα αγαπη μου αν ειναι να θελεισ να εχεισ γυναικεσ καβαντζα αυτο σιμαινει πωσ πιεζεσαι.. και δεν εισαι σιγουροσ...και οκ δεν υπαρχει προβλημα..γιατι δεν θελω να πιεζομαστε αλλα εχουμε πει να ημαστε ειλλικρινεισ..γιατι αγαπιομαστε...και αν δεν εισαι σιγουροσ δεν τρεχει τιποτα απλα θα κρατησω κι εγω χαλαρη σταση..και ασ παει οπωσ θελει...\"
παραδειγμα υποθετικο ηταν αυτο...ε και μετα απο κατι τετοια μου λεει πωσ ναι μεν κανω συσχετισμουσ με αληθινα συμβαντα και καταστασεισ..αλλα ξεφευγει η υποθεση που κανω και γινεται τοσο απροβλεπτη που δεν εχει την δυνατοτητα να με παρακολουθησει και να με πιασει ακριβωσ σε πιο σημειο τησ σκεψησ μου...στεναχωρηθηκα...
και παιδια δεν ειμαι παραλογη ουτε φαντασιοπλικτη απλα κανω περιεργουσ συσχετισμουσ και συνδιασμουσ... τα μονα που τα συνοδευουν ειναι το αγχοσ και η λυπη...:P
χεχεχεχ...
προσπαθούν να κρατήσουν τη διάθεση σε μια μέση οδόQuote:
Originally posted by Adzik
τι ειναι αυτοι οι σταθεροποιητεσ..ακομη δεν εχω καταλαβει...Quote:
@ιντερ δεν υπήρχαν διαστήματα σχετικά μεγάλα που να είσαι καλά;
χε, πάντως αυτά που λες τα νοιώθω στην εντέλεια
κοιτα η θα ειμαι οπως ξαναειπα σημερα χαζοχαρομενη με τη μλκια στο στομα η......στην περα αντιθετη οχθη...αν δεις τα χερια μου κ με δεις κ σημερα που ειμαι χαχαχουχα θα καταλαβεις...ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΛΚ!!!ξαναξυπνησε...χαρις σε εσας πουλακια μου...το μεγαλυτερο διαστημα που ημουν ντιπ καλα ειναι 4 ωρες max
εσυ?
κάτσε τώρα δεν γίνεται ρε 4 ώρες μαξ μόνο
μεταξύ των σκαμπανεβασμάτων θα περνάς και λίγο στη νορμοθυμία
πόσο καιρό έχει που αρρώστησες; και πόσο καιρό κάνεις ψθεραπεία;
εγώ είμαι fucked up το τελευταίο δίμηνο
είμαι πάνω,
είμαι κάτω
είμαι άνω κάτω....
ήμουν καλά για 13 μήνες πάντως από τον περσινό γενάρη
είχα σκαμπανεβάσματα αλλά ελεγχόμενα
μέχρι τώρα που γαμήθηκε το πράγμα
αρρώστησα πρώτη φορά τέτοια εποχή πριν 4 χρόνια
δεν θυμαμαι ποτε ακριβως αρρωστησα δεν ξερω καν πως εγινε. θεραπεια κανω περιπου 3,5 χρονια
και μέσα σε αυτά τα 3,5 χρόνια το πάνω-κάτω ήταν συνεχές εντελώς;
ναι ρε πω ρε μαλακα τι φρικη εβγαλα πριν!!!τωρα επιστρεφει παλι η μαλακια?εσυ...πως εισαι εσυ?
εεε ρε για νορμοθυμία δεν έχεις ακουστά;; γιατί υπάρχει κι αυτό ξέρεις!!
εγώ είμαι στον ενθουσιασμό και περιμένω μια απάντηση που με κρατάει σε εγρήγορση
οι φάσεις μου είναι πάνω-κάτω 10ήμερες
υγ:το χάος που μένεις στη θεσσαλονίκη είναι;
τι ειναι αυτο νορμοθυμια?για καντο πιο λιανα
το φυσιολογικό τρόπον τινά
το χαος ειναιμεσα μου αλλα ζει στη σαλονικα!!!!!!!!!
κολημμεμη κ με την πολη τι απαντηση περιμενεις βρε?
και η δικιά μου η γαλαρία σαλονίκη είναι!!!!!........
αρνητική εκτός και αν γίνει η έκπληξη:cool:
το φυσιολογικό τρόπον τινά(αγνωστη λεξη κωδικος μη επιτρεπτος παρακαλω δωστε αλλο pin)
τι εκανες ρε προταση γαμου?
αχαχααχαχαχαQuote:
Originally posted by interappted
το φυσιολογικό τρόπον τινά(αγνωστη λεξη κωδικος μη επιτρεπτος παρακαλω δωστε αλλο pin)
ναι κάτι τέτοιο έκανα και τώρα standbyeQuote:
τι εκανες ρε προταση γαμου?
που καλε?
γκούχου γκούχου
γκούχου γκούχου τωρα βηχα εχεις η δεν θεσ να με πεισ?
Quote:
Originally posted by kanenas
Quote:
Originally posted by kassi_21
1. Τη γνωστική τους λειτουργία, η σκέψη χαρακτηρίζεται διχοτομική, και βρίσκονται σε σύγκρουση όσο αφορά τις ανάγκες εξάρτησης (Τι εννοεί ο ποιητής;)
2. Πού το βρήκες αυτό;Θέλω κι άλλα αν έχεις στοιχεία για το τι μπορεί να προκάλεσε τη μεταιχμιακή...
1. ινε καπος κινεζικα. εγο τουλαχιστον καταλαβενο οτι οσες εχουν μεταιχμιακη διαταραχη βλεπουν συχνα τα πραγματα μαυρο- ασπρο (= διχοτομικα) κ οτι θελουν να προσκολλονται σε ατομα (ισως για να καλυφθουν τα κενα της παιδικης ηλικιας που αναφερει παραπανω), ενω απο την αλλη, αποφευγουν το δεσιμο.
2. το εγραψα ρε. ινε απο το http://users.auth.gr/~avdie/Psycho_trans.htm
στο ελινικο διχτιο δεν νομιζο να ιπαρχι κατι αλο. θες μιπος αγγλικα (κ τα γνοστα κινεζικα);
Κανενούλη γιατί θέλουμε να καλύψουμε τα κενά και μόλις βλέπουμε δέσιμο φεύγουμε με τα χίλια ή πέφτουμε εν καταθλίψει(να χέσω τα αρχαία μου);Αυτό δεν εξηγεί το διαδίκτυο,την τύχη του μέσα,τον λόγο για τον οποίο έχω χαλάσει όλες τις σχέσεις μου και όπως είπε στην προηγούμενη συνεδρία η ψυχίατρος η οπτική μου είναι επιφανειακή,ως προς τις σχέσεις φαντάζομαι.Ένα τραγουδάκι για εμένα..Όπου φυσάει ο άνεμος πάω,κι είμαι καλά δεν γέρνω,δεν σπάω.Όπου φυσάει ο άνεμος, γίνομαι άνεμος...Και ενώ εγώ τις διαλύω δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμα ρίχνω...Σα να αισθάνομαι καταδικασμένη....You are damned to have only shallow relationships.....Ρίξε την αγγλική παρτιτούρα αλλά με ελεύθερη παρακαλώ..Το έβαλα σκοπό να αντέξω πάνω από εβδομάδα σχέση με το επόμενο ΚΑΛΟ παιδί.......Αν δεν έχω πάρει 10 κιλά σε ένα μήνα σχέσης απ\'την καταπίεση και τη δυσφορία που θα αισθάνομαι να μη με λένε Κάσσι-που δεν με λένε...Χαχα!!!!!
Η μητέρα μου ήταν στυλ αγαπάω κι αδιαφορώ...Κάτι τέτοιο....Μάλλον αυτό το στυλ το είχε ο πατέρας μου.Η μάνα μου ήταν σε ταϊζω,σε ποτίζω,σου ψωνίζω,σου συγυρίζω,οικονομικά σε στηρίζω πάει να πει πως σ\'αγαπώ!!!!Μού είπε η ψυχίατρος βέβαια ότι είναι στυλ ανθρώπων που δυσκολεύονται να έρθουν σε επαφή με το συναισθηματικό τους κόσμο και προτιμούν τις πράξεις(κι ούτε κι αυτές) απ\'τα λόγια..Όπως έλεγε και η φίλτατη μαθηματικός....έπρεπε να ήσουν...Μάντης ή βοηθός φακίρη...για να λύσεις τη εξίσωση μαμά+κόρη=?Quote:
μαλλον αν συκγρινω την απαντηση της kassi τη δικια μου κ της dalia με καθε επιφυλαξη μπορει τη ζημια να την κανουν τα δυο ακρα υπερπροστασια απο τη μια κ αδιαφορια να το πω?ελλειψη εκδηλωσης της αγαπης?πχ εγω μια ζωη συμπερασματικα καταλαβαινα οτι με αγαπαει.πχ μου πηρε πατατακια αρα..με αγαπαει!αρρωστησα κ με πηγε στο γιατρο..αρα με αγαπαει..
κάσσυ από που η υπογραφή σου;
Συμφωνώ και επαυξάνω αν το δω αντικειμενικά αλλά κι εγώ με τύψεις θα ζούσα ότι τον σκότωσα όπως σκοτώνω κάθε τι όμορφο που αγαπώ...Ίσως όπως παλιά σκότωσαν κάθε τι όμορφο που αγαπούσα...Όλα ένας φαύλος κύκλος...Ας προσπαθήσω να ξεφύγω.....Τέλος πάντων.Εγώ φίλη μητέρα,σύζυγε δεν μπορώ να σου πω να μην κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί θα είναι ψέμα αν σου δώσω τον εαυτό μου για παράδειγμα....Δεν το έχω καταφέρει...Το θέμα είναι να βρεις τι έφταιξε γιατί κάνεις στον άλλο τη ζωή κόλαση με το θέμα της ψυχιάτρου....Έχεις να ζήσεις....πράγμα δύσκολο για μια καταθλιπτική(θα αρχίσω τα σταθεροποιητικά τελικά) αλλά μιας και στο λέμε όλοι και το ψάχνεις Άσε το μνήμα του άντρα σου και φρόντισε να το κλείσεις καλά ώστε να μη χωράς δίπλα του.Θα έρθει κι η ώρα σου.Όμως τώρα είσαι στον κόσμο των ζωντανών για λίγο....Ζήσε το γιατί το άλλο είναι μη αναστρέψιμο!!!!!Quote:
εχω την αισθηση οτι κατηγορεις τον εαυτο σου περισσοτερο απο,τι αρμοζει. οταν ενας ενηλικας αποφασιζει, αναλαμβανει τις ευθυνες των πραξεων του. ο αντρας γνωριζε την προσωπικοτητα σου οταν νυμφευθηκατε. δεν εκρυψες τιποτα (φανταζομαι). συνεπως, ο τροπος με τον οποιο χειριστηκε τη σχεση σας, συνιστα δικη του ευθυνη.
Quote:
πια ξερη τινε εκι μεσα;Quote:
ποιος ξέρει τι είναι μεταιχμιακή διαταραχή εκεί έξω;
Πολύ συμβολικό αυτό που έγραψες....
Με δύο ερμηνείες..Και οι δύο σωστές για την κατάσταση..
Ποιά ξέρει τι είναι εκεί μέσα;Απ:Καμιά
Ποιά ξέρει τι είναι εκεί μέσα;Απ:Δεν ξέρει
Εξηγώ....1.Ποιά οριακή ή μη ξέρει τι είναι εκεί μέσα στο χάος της ψυχής;(ή της διαταραχής...)
2.Εκεί μέσα,ποια ξέρει τι είναι;Δηλαδή ποια ξέρει την ταυτοτητά της...Όπως :\"ποιός ξέρει τι είμαι;\" κ.τ.λ
Σημαντικό στην μεταιχμιακή είναι η απουσία σταθερής ταυτότητας....
Hi Billy.It\'s from \"Save me\" by Embrace which I can\'t unfortunately download..Damned limewire!!!!!Quote:
κάσσυ από που η υπογραφή σου;
ωραίο ρεφρέν
άμα το βρω θα στο στείλω
κανενας δεν ξερει τι υπαρχει μεσα του...30 χρονια με ψαχνω κ δε με βρισκω καμια αλλαγη απο τα 17!!!!kanenas ειμαμε σου ζηταμε να μας επναφερεις σε ταξη!!!παιδι τα ταβορακια μου μιλανε πολθ εντονα cu
Έτσι,έτσι..Παιδιά να χαρείτε τη ζωούλα σας αλλά μη μου μιλάτε για Θεσσαλονίκη για τρεις μέρες τουλάχιστον....θα πέφτει το κόκκινο το χ......Βασίλη στείλε.Ελπίζω να το κατεβάσεις....Α,επειδή διάβασα τις απαντήσεις σας..Ραψωδέ φίλε η Ιντερ είναι οριακή που δεν έχει και πολύ σχέση με τα δικά σου σκαμπανεβάσματα ως διπολικού.....έτσι νομίζω δηλαδή....Να σου πω κάτι ραψωδέ...Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να είχα την χαρά της μανίας ή υπομανίας πάντως.Μια χαρά μου ακούγεται και free.Την κατάθλιψη ευχαριστώ αλλά την έχω αυτούσια....Όσο για το ότι όταν έχεις αυτά τα χάλια μέχρι να κουνήσεις το ένα έχει βρωμίσει το άλλο ισχύει....Εδώ δεν έκανα ούτε τα βασικά.Φαντάζεσαι να έχεις και ένα παιδί ή να είσαι αναγκασμένη να πηγαίνεις στη δουλειά;Παιδιά ίσως γι\'αυτό δε μένω πολύ στς δουλειές.Με πιάνουν οι μαύρες μου και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στα καθήκοντά μου και όταν έχω τις καλές μου δεν έχω χρήματα..Χαχα!!!!!Πώς θα αυτονομηθώ γαμώ την ασθένειά μου μέσα;Ένα πολύ ωραίο για να κατεβάσεις που εμένα τουλάχιστον μου έφτιαξε τη διάθεση είναι το Malaguena Salerosa-Kill Bill.Vol2 Soundtrack.....
μπα...είναι άρρωστο κι αυτό κάσσυ...στην αρχή είναι ωραία αλλά τι να το κάνεις...είναι ψεύτικο...και μετά μύρια έπονται...Quote:
Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να είχα την χαρά της μανίας ή υπομανίας πάντως.Μια χαρά μου ακούγεται και free.
Ραψ..μου διλαδη εχει τυχει πχ να κανεισ πραγματα σε φαση μανιασ...που δεν τα ελεγχεισ και μετα να λεσ..πωπω τι εκανα ο Τυπασ.....?πχ?
αχ ρε kassi mou με νιωθεις ?θελω να βαλω τα κλαματα ωρες-ωρες..κ σκεψου οτι εμεις οι μεταιχμιακη δεν τα παμε καλα με τις ευθυνες,.....μου δινει πολλα ο μικρος αλλα η ψυχη μου κουραζεται σαν να δουλευω στα νταμαρια 24 ωρες..εχω ακουσει οτι γυρω στα 30 η διαταραχη περνει τα φορτε τις...ε, δεν γινεται πιο πολυ..τωρα με το raph γιατι εχω κοινα θα το λυσω την Τριτη...εκτος αν ειναι γι αυτο που ειπα οτι η διαταραχη στα 30-35 εχει την τιμητικη της kassi σε μιλαω ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΠΙ 10!!ΕΛΕΟΣQuote:
.Φαντάζεσαι να έχεις και ένα παιδί ή να είσαι αναγκασμένη να πηγαίνεις στη δουλειά;.....
όχι άνταQuote:
Originally posted by Adzik
Ραψ..μου διλαδη εχει τυχει πχ να κανεισ πραγματα σε φαση μανιασ...που δεν τα ελεγχεισ και μετα να λεσ..πωπω τι εκανα ο Τυπασ.....?πχ?
όταν είμαι πάνω το μόνα που χάνω είναι η υπομονή μου και η διαύγειά μου
όταν κάποιος που έχει ένα α μυαλό τα χάνει αυτά τότε τα πράγματα σκουραίνουν για όλους
δεν μου θυμωσεσ...απλα ρωτησα...:P
έξω φρενών έγινα μιλάμε:P
raphsssodos μια απο τα ιδια θολωνω...που ειμαι που παω γιατι με κοιταν αυτοι..αχ τα μαλλια μου ειναι ορθια...περπαταω η πεταω???τους αλλους δε τους βλεπω να κινουνται γρηγορα και ασκοπα κ ειμα ετοιμη να τσιριξω ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑ ΡΕ!!!!