-
Xθες το βραδυ με παιρνει τηλεφωνο λεγοντας μου πως θα ηταν καλυτερα να μιλησουμε απο κοντα οσο το δυνατον πιο συντομα και να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα. Το θεωρησα σωστο(μιας και ουτε γω θα ηθελα το αγορι μου να με χωριζε μεσω skype ή μεσω sms) και δεχτηκα να μιλησουμε απο κοντα. Με αφορμη την επισκεψη που θα εκανα στους γονεις μου μεσα σε αυτη την εβδομαδα, του ειπα να κατεβαινα τεταρτη πρωι Αθηνα για να συζητησουμε. Δεχτηκε.
Σημερα, πηγα εβγαλλα το εισιτηριο και με παιρνει τηλεφωνο λεγοντας μου καλυτερα να παω την επομενη εβδομαδα για να μιλησουμε γιατι εχει να βγει...
Αν με δει ποτε, να με φτυσει!:mad:
-
Εντάξει νομίζω λύθηκε το θέμα μέσα σου
-
Kαλησπερα!:)
Εχουν περασει λιγες ημερες απο τοτε που τον χωρισα. Ειμαι καλυτερα απο ποτε! Νιωθω τοσο χαρουμενη, τοσο ελευθερη! Συνεχιζει να με παιρνει τηλεφωνο, αλλα τον αγνοω. Δεν θελω να τον ξαναδω ποτε, ακομη κι αν ηταν το τελευταιο προσωπο πανω στη γη. Δεν ειμαι θυμωμενη μαζι του αλλα με τον εαυτο μου επειδη με αφησα να πιστεψω πραγματα που δεν ισχυαν, επειδη εβλεπα την αληθεια και την προσπερνουσα. Σκεφτομαι ομως θετικα! Αυτη τη φορα το παθημα μου εγινε μαθημα!
-
Και εκει που ενιωθα καλα και που ημουν αποφαισμενη να τον ξεχασω, τον βρισκω να με περιμενει εξω απο το σπιτι μου...:eek:
-
Hρθε με τη προφαση να μιλησουμε αλλα το μονο που ηθελε ηταν σεξ...
Ποσο γελοιος ειναι?
Θα προτιμουσα να μου ελεγε ξεκαθαρα"ηρθα για να σε πηδηξω", παρα να μου λεει ψεμματα.
:mad:
-
Παρτον με το καλό κ εξήγησε του ήρεμα ότι δεν ταίριαζετάι κλπ για να μην έχεις μπελάδες στο μέλλον θα σου έρχεται οπότε του καυλωσει
-
Καλησπερα.
Μετα απο την εμφανιση του εξω απο το σπιτι μου εγιναν πολλα. Τσακωθηκαμε ασχημα, κατεβηκα Αθηνα για να του ξεκαθαρισω καποια πραγματα και να παρω τα ακουστικα του mp3 μου. Μας κατεκλυσε το παθος και παραλιγο να ολοκληρωσουμε. Το επομενο πρωι γυρησα κομοτηνη. Τα ξαναβρηκαμε για 4 ημερες αλλα ξενερωσα τελειως. Δεν με παιρνει ουτε τηλεφωνο ουτε μηνυμα και τον ενοχλει το οτι θελω να μιλαμε καθημερινα. Με τη συμπεριφορα του μου δειχνει πως δεν γουσταρει. Τον παιρνω τηλεφωνο και του κανω πως το θεμα μας εχει γινει κουραστικο και πως θελω να χωρισουμε και αυτη τη φορα θα ειναι οριστικο. Το μονο που ειπε ηταν:"Κανε οτι θες." Κατσε ρε φιλε, σε αυτη τη σχεση δεν ειμαι μονη μου, θα προτιμουσα να ρωταγες ενα "γιατι? για ποιο λογο θες να χωρισουμε?"
Εν το μεταξυ, γνωρισα ενα παιδι και βγηκα χθες μαζι του. Του ξεκαθαρισα βεβαια σε τι φαση βρισκομαι και θα ελεγα πως ηταν και εκεινος ξεκαθαρος απεναντι μου. Θελει να ξαναβγουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα για να γνωριστουμε και πιο καλα.
Νομιζω πως τα εχω κανει ψιλοσκατα τα πραγματα...:/
-
Αφού σε γράφει ρε χρύσα τι παραπάνω θέλεις δηλαδή για να χαρίσετε κάτσε κ διάβασε τι μας έχεις γράψει κ σκέψου ότι την ιστορία στη λέει μια φιλη σου και θα καταλάβεις ότι βγάζει μάτι το πράγμα
-
Eκατσα και ξανασκεφτηκα ολα οσα εχουν γινει.
Και καταλαβα.