χαχα ανεπιδευτοι μαθησεως...μεταξετασταιοι... οπως θες πεστ μονο ηληθιοτητα γιατι εκει θα στραβωσω
Printable View
χαχα ανεπιδευτοι μαθησεως...μεταξετασταιοι... οπως θες πεστ μονο ηληθιοτητα γιατι εκει θα στραβωσω
raphsssodos ποσο βορειος εισαι εσυ????
ρε το μάθημα το χουμε...άλλωστε αυτός που κάνει συστάσεις δεν βρίσκεται μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, άλλος βρίσκεται εκεί...αν με πιάνεις:cool:
σε πιανω λεει σε γραπωνω..οποτε ασ μιλησουν τα ρουχα!!
κεφάκια έχουμε ε;;;
κακο ειναι?
δεν ξέρω ρε συ
όταν τους πρήζω στο σχολείο, μου τη λένε:cool:
τι τους πρηζεις ματια μου?
στη χαζοχαρούμενη πολυλογία
όταν με πιάσει;)
κ γω σε πρηζω δηλαδη οταν μλκιζομαι???
δεν πτοούμαι, μην ανησυχάς
ανταγωνισμός γαρ
μα κι εγω ρουχο ειμαι...αδελφε μου...αυτο εννοουσα εχω παρει πλυσεις εγω....
εγώ είμαι τζην:cool:
εσυ παλι καλα εγω θα ημουν...κανενα σλιπακι
για να έχεις πιο απαλό πρόγραμμα πλύσης ;
ναι ειμαι αυτοπροστατευικη.
ρε εχω κανει κοιλιακους απο το γελιο....
κ συ τζην αγορι μου χωρις προπλυση να μπενεις στο πλυντηριο
ναι και γι\'αυτό.κυρίως γιατί λερώνομαι δύσκολα οπότε αποφεύγω τις συχνές πλύσεις. όταν όμως μπαίνω στο πλυντήριο, είμαι εγώ κι αυτό- δεν μπαίνει τίποτα ανάμεσά μας, τρελλές αγάπες λέμες:D
ξερω κ ολα τα λεφτα στο στραγγισμα.....ειναι κ το souplin διεγερτικο...
ναι τι να λέμε τώρα...
καλη πλυση!(Κ)
είπαμε λίγες και καλές!
[μακριά από εμάς τώρα...]
ναι ρε νυχτιατικα δεν λεει για πλυση για παυση λεει....
πλάκα πλάκα θα προτιμούσα να κοιμόμουν σαν τον γιο σου του καλού καιρού τέτοια ώρα γιατί έχει πολύ καιρό να γίνει...
κ γω θα καλυνυχτισω τωρα μη κατσεις πολυ κ ξενυχτησεις!!!καληνυχτα!!
καληνύχτα μας! πετάγομαι απέναντι στο κρεβάτι μου!
Μου έφτιαξες ειλικρινά το κέφι και είμαι down...Προσπάθησα να διαβάσω τι είχα γράψει πριν για να κάνω παράθεση και σας έχω αφιερώσει το πορτραίτο του Γιωργάκη-του παλιού ψυχοκαύλη.Μια έτσι πιο σεξουαλική εκδοχή του ψυχιάτρου.....Παιδιά όντως την είχε δει Φρόυντ αλλά ήταν καλός πανάθεμά τον.Τι να σας πω.Ήταν ο πρώτος μου και σε όλους τους πρώτους κολλάς....Χεχε!!!!Μετά παίρνεις το κολάι και τους αλλάζεις πιο γρήγορα....είμαι σίγουρη πως αν πάω και σε τρίτο ψυχίατρο θα βγω και με μια διαταραχή παραπάνω...Το δε ψυχολογικό τέστ να σας πω τώρα να γελάσω μες στη δυστυχία μου ότι κατάφερα και το έβγαλα ΑΚΥΡΟ!!!!Χαχα!!!Το οποίο σημαίνει ότι υπήρχε μεγάλη δόση ψέμματος λέει...Είναι το MMPI 2,ψυχοπαθολογικό τεστάκι με 365 ή 565 ερωτήσεις πάσης κουλής φύσεως και έχει δικλίδες ασφαλείας...Και με τσάκωσε λέει να του φουμάρω πνεύμα και ψέμα....Πήγαινα λέει να το κοροιδέψω..Αλλά κοροιδεύετε αυτό;Χεχε.Ρωτάω την ψυχίατρο πόσοι άλλοι κατάφεραν να βγάλουν το τέστ άκυρο και μου είπε όχι πολλοί..Πάντα στην ελίτ η Κάσσι...Τέλος πάντων επειδή ανέφερες τα ψυχολογικά τέστ το πρώτο που έβγαλα άκυρο ήταν κι αυτό που μίσησα.Είχε κάτι ερωτήσεις για το αν έπαιζα τυφλόμυγα στα παιδικά μου χρόνια,αν μου άρεσαν τα αστυνομικά,αν θα μιλούσα σε κάποιον άγνωστο στο δρόμο,αν θα κυνηγούσα στην Αφρική λιοντάρια,αν διάβαζα τα πρωτοσέλιδα άρθρα μιας εφημερίδας κ.λ.π.και μετά ήθελες να βγάλει πόρισμα το τεστ...Αυτό που χιουμοριστικά είχε πει ο Ραψωδός είναι ότι το έκανε και του είχε όλο για κάτι ξινίλες και πόνους στο στομάχι..και απαντάει:Διπολικοί είμαστε ρε.Ξυπνάτε λέμε!!!Ένα άλλο τώρα το οποίο να πούμε όσο και να βγάζεις απ\'τη μύγα ξίγγι ε,σ\'αυτό ψυχολογικό υπόβαθρο δε θα βρεις.Ερώτηση Νοχ ψυχολογικού τεστ.Σας πονάει ο σβέρκος σας;Και φυσικά εγώ απαντάω Σωστό με αστερίσκο Πάω γυμναστήριο.Την κούφανα τη ψυχολόγα....Θα έπρεπε να της γράψω..Ναι έχω κάτι ποναλάκια τώρα τελευταία γιατί πιάστηκα να μιλάω στα πνεύματα.....Σέκος η δικιά σου.Μου άρεσε δε που κάποια στιγμή μού χε έρθει δίπλα επεξηγηματικά και έτσι,και την ρωτούσα μια ερώτηση αλλά δεν κατάφερνε να κρύψει την δυσανασχέτησή της από το τι απαντούσα...Μού έλεγε την ερώτηση και σωστό με χαμόγελο ή λάθος πιο ψυχρά..Ε,και λέω,μαλάκα,σωστό πρέπει να βάλω....στα λιονταράκια δε της βάζω με χαρά ότι γουστάρω σαφάρι και μόνο που δεν κήδεψε τη μάνα της στο Α,οκ..Quote:
Originally posted by LOSTRE
Αστα να πάνε!!!Αφού μπήκαμε στη λούμπα των φαρμάκων δεν μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτά!!!Σου προκαλούν ψυχική και σωματική εξάρτηση!!!Αλλά δεν βαριέσαι!!!Ας είμαστε σε καλή κατάσταση και ας παίρνουμε φάρμακα!!!
Αν και όταν άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο ,ο προφέσσορας έκανε λάθος διαγνωση και μου έδωσε κάτι φάρμακα μπαρούτια!!!!:P
Και τα ψυχολογικά τεστς που μας υποβάλλουν οι ψυχολόγοι είναι για κλάμματα!!!
Πάντως τους πανικούς και το άγχος τοείχα πριν πάω στο στρατό και όταν πήγα μου έφυγε κυριολεκτικά!!Φυσικά τότε δεν είχα πάει σε τρελλογιατρό!!!
Ρε κασσι τι γιατρός είναι αυτός που πηγαίνεις?Την έχει δει και καλα ποιος είναι!!!:D
Αυτό με το ο προφέσσορας σου έδωσε κάτι φάρμακα μπαρούτια μου άρεσε.Μου το κάνεις πιο λιανό;Καλά εδώ ο δικός μου μού έλεγε ότι είχε πάει και είχε περιμαζέψει έναν τον οποίον οι ψυχίατροι τον είχαν κλείσει μέσα για σχιζοφρενή(και άρα αντίστοιχη αντιψυχωσική αγωγή) ενώ αυτός τον έκρινε και τον θεράπευσε ως βαριά ιδεοψυχαναγκαστικό.....Οπότ� � κουκουρούκου μανταλάκια.Γι\'αυτό αγάπη μου μαζεύω γνώσεις και ρυθμίζω μόνη το χάπι ....
Καλά δεν ξέρω αν είσαι ψυχολόγος ή τι αλλά έγραψες....Quote:
Originally posted by olorou
Όπως όλα τα φάρμακα έχουν και τις παρενέργειές τους, έτσι και οι κάθε λογής θεραπείες έχουν κι αυτές, εκτός από τα επιθυμητά, και ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Καθετί ζωντανό έχει έμφυτο το ένστικτο της επιβίωσης. Η ψυχική αρρώστια έχει κι αυτή ζωή, αδιάρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή του άρρωστου ανθρώπου. Στο βαθμό που ο άρρωστος άνθρωπος «παίρνει το μέρος» της άρρωστης ζωής του, ταυτίζεται, συντονίζεται με την αρρώστια του, αντιστέκεται και αμφισβητεί τα θεραπευτικά μέσα και τους θεράποντές του.
Η ίδια η αρρώστια δεν εμφανίζεται τυχαία. Μοιάζει «απρόσκλητος επισκέπτης», αλλά είναι μάλλον μια αναπόφευκτη λύση ανάγκης. Η παραμονή και η επιμονή της προδίδουν τη σημασία της. Όλα αυτά που έχει ένας ψυχικά άρρωστος, που μοιάζει να τον βασανίζουν, που στις δύσκολες ώρες διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να τα υποφέρει πλέον, κατά βάθος δεν μπορεί, δε θέλει να τα αποχωριστεί. Γιατί κατά βάθος πιστεύει ότι τα έχει ανάγκη. Κι έτσι είναι. Αυτά τα πράγματα είναι αποτέλεσμα της πορείας του μέσα στη ζωή και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας του. Είναι φυσικό λοιπόν να λέει μεν ότι δεν τα επιθυμεί, επειδή είναι δυσάρεστα, αλλά ταυτόχρονα να μην επιθυμεί να τα αποχωριστεί, γιατί είναι τα μόνα του στηρίγματα.
Το αν και κατά πόσο είναι δυνατόν να βελτιωθεί η κατάστασή του, αυτό δεν μπορεί πάλι ο ίδιος να το κρίνει. Κανείς άνθρωπος δεν είναι σε θέση να εμβαθύνει στο πρόβλημά του ούτε να βρει τον καταλληλότερο τρόπο, για να το επιλύσει. Όχι μόνο επειδή δεν έχει την επιστημονική κατάρτιση για κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως επειδή είναι ο ίδιος μέρος του προβλήματος.
Καλά γράφετε ε.Εγκεφαλικά εγκεφαλικά ραψωδέ και θα έχουμε αποτέλεσμα.Ασκήσου στο φόρουμ για έξω....Quote:
Originally posted by raphsssodos
για να έχεις πιο απαλό πρόγραμμα πλύσης ;
μακια..με εκανεσ και γελασα βρεϊ...Quote:
Originally posted by kassi_21
Μου έφτιαξες ειλικρινά το κέφι και είμαι down...Προσπάθησα να διαβάσω τι είχα γράψει πριν για να κάνω παράθεση και σας έχω αφιερώσει το πορτραίτο του Γιωργάκη-του παλιού ψυχοκαύλη.Μια έτσι πιο σεξουαλική εκδοχή του ψυχιάτρου.....Παιδιά όντως την είχε δει Φρόυντ αλλά ήταν καλός πανάθεμά τον.Τι να σας πω.Ήταν ο πρώτος μου και σε όλους τους πρώτους κολλάς....Χεχε!!!!Μετά παίρνεις το κολάι και τους αλλάζεις πιο γρήγορα....(((((αχαχαχαχαχαχα� �αχχχχχχααχχχαχχχ)))))Quote:
Originally posted by LOSTRE
Αστα να πάνε!!!Αφού μπήκαμε στη λούμπα των φαρμάκων δεν μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτά!!!Σου προκαλούν ψυχική και σωματική εξάρτηση!!!Αλλά δεν βαριέσαι!!!Ας είμαστε σε καλή κατάσταση και ας παίρνουμε φάρμακα!!!
Αν και όταν άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο ,ο προφέσσορας έκανε λάθος διαγνωση και μου έδωσε κάτι φάρμακα μπαρούτια!!!!:P
Και τα ψυχολογικά τεστς που μας υποβάλλουν οι ψυχολόγοι είναι για κλάμματα!!!
Πάντως τους πανικούς και το άγχος τοείχα πριν πάω στο στρατό και όταν πήγα μου έφυγε κυριολεκτικά!!Φυσικά τότε δεν είχα πάει σε τρελλογιατρό!!!
Ρε κασσι τι γιατρός είναι αυτός που πηγαίνεις?Την έχει δει και καλα ποιος είναι!!!:D
είμαι σίγουρη πως αν πάω και σε τρίτο ψυχίατρο θα βγω και με μια διαταραχή παραπάνω...Το δε ψυχολογικό τέστ να σας πω τώρα να γελάσω μες στη δυστυχία μου ότι κατάφερα και το έβγαλα ΑΚΥΡΟ!!!!Χαχα!!!Το οποίο σημαίνει ότι υπήρχε μεγάλη δόση ψέμματος λέει...Είναι το MMPI 2,ψυχοπαθολογικό τεστάκι με 365 ή 565 ερωτήσεις πάσης κουλής φύσεως και έχει δικλίδες ασφαλείας...Και με τσάκωσε λέει να του φουμάρω πνεύμα και ψέμα....Πήγαινα λέει να το κοροιδέψω..Αλλά κοροιδεύετε αυτό;Χεχε.Ρωτάω την ψυχίατρο πόσοι άλλοι κατάφεραν να βγάλουν το τέστ άκυρο και μου είπε όχι πολλοί..Πάντα στην ελίτ η Κάσσι...
(((να σε πω..Κασσυ μου επιτυδεσ ελεγεσ ψεμματα η σου βγηκε εκει?))))
Τέλος πάντων επειδή ανέφερες τα ψυχολογικά τέστ το πρώτο που έβγαλα άκυρο ήταν κι αυτό που μίσησα.Είχε κάτι ερωτήσεις για το αν έπαιζα τυφλόμυγα στα παιδικά μου χρόνια,αν μου άρεσαν τα αστυνομικά,αν θα μιλούσα σε κάποιον άγνωστο στο δρόμο,αν θα κυνηγούσα στην Αφρική λιοντάρια,αν διάβαζα τα πρωτοσέλιδα άρθρα μιας εφημερίδας κ.λ.π.και μετά ήθελες να βγάλει πόρισμα το τεστ...Αυτό που χιουμοριστικά είχε πει ο Ραψωδός είναι ότι το έκανε και του είχε όλο για κάτι ξινίλες και πόνους στο στομάχι..και απαντάει:Διπολικοί είμαστε ρε.Ξυπνάτε λέμε!!!Ένα άλλο τώρα το οποίο να πούμε όσο και να βγάζεις απ\'τη μύγα ξίγγι ε,σ\'αυτό ψυχολογικό υπόβαθρο δε θα βρεις.Ερώτηση Νοχ ψυχολογικού τεστ.Σας πονάει ο σβέρκος σας;Και φυσικά εγώ απαντάω Σωστό με αστερίσκο Πάω γυμναστήριο.Την κούφανα τη ψυχολόγα....Θα έπρεπε να της γράψω..Ναι έχω κάτι ποναλάκια τώρα τελευταία γιατί πιάστηκα να μιλάω στα πνεύματα.....
((((χεχεχεχεχεχεχχχεχχχχεεχ εχεχεχε))))
να σαι καλα καρδια μου..
Σέκος η δικιά σου.Μου άρεσε δε που κάποια στιγμή μού χε έρθει δίπλα επεξηγηματικά και έτσι,και την ρωτούσα μια ερώτηση αλλά δεν κατάφερνε να κρύψει την δυσανασχέτησή της από το τι απαντούσα...Μού έλεγε την ερώτηση και σωστό με χαμόγελο ή λάθος πιο ψυχρά..Ε,και λέω,μαλάκα,σωστό πρέπει να βάλω....στα λιονταράκια δε της βάζω με χαρά ότι γουστάρω σαφάρι και μόνο που δεν κήδεψε τη μάνα της στο Α,οκ..
Αυτό με το ο προφέσσορας σου έδωσε κάτι φάρμακα μπαρούτια μου άρεσε.Μου το κάνεις πιο λιανό;Καλά εδώ ο δικός μου μού έλεγε ότι είχε πάει και είχε περιμαζέψει έναν τον οποίον οι ψυχίατροι τον είχαν κλείσει μέσα για σχιζοφρενή(και άρα αντίστοιχη αντιψυχωσική αγωγή) ενώ αυτός τον έκρινε και τον θεράπευσε ως βαριά ιδεοψυχαναγκαστικό.....
(((καλα και πωσ εμαθε γι αυτον απο τουσ δικουσ του????)))
Οπότε κουκουρούκου μανταλάκια.Γι\'αυτό αγάπη μου μαζεύω γνώσεις και ρυθμίζω μόνη το χάπι ....
η ατακα του τωρινου γιατρου μου ειναι \"τι ακριβως εννοεισ\" μη πεταγεσαι απο το ενα θεμα στο αλλο κ σκεφτομαι γμτ μου κ νομιζα οτι τα ελεγα ξαστερα κ με συνοιρμο....kassi ειδες τι μου ειπε ο παλιος ψθχιατρος με το πληντυριο????δες το!!
lol...episeis xairetismata na toy peis..lol..:):):)Quote:
Originally posted by interappted
σημερα στις 8 ειχα συνεδρεια.Αποφασισα να μιλησω στο γιατρο μου για τις ανησυχιες μου που αναφερα εδω δηλαδη για το οτι ειναι δουλεια κτλ ΟΛΑ αυτα που μου ειπε ηταν πολυ καλα..ειπε οτι του αρεσι αυτο που κανει, και οτι ο ψυχιατρος με τους ασθενεις ειναι σαν το δασκαλο με τα παιδακι!τα παιδακι εχουν 1 δασκαλο να σκεφτουν και ο δασκαλος 25 παιδακια αρα η σκεψη θα μοιραζετε..Πειραζει που θα ηθελα να ημουν το αγαπημενο του παιδακι???Θεε μου τι εγωιστικη σκεψη αλλα περα για περα αληθινη!!!Παρεπιμπτωντως του ειπα για το forum και αν μου κανει καλο που μπενω και μου ειπε χαιρετισματα στα παιδια οταν εφυγαΝαι βρηκα το γιατρο μου
αχ Adzikσε ευχαριστω εισαι η πρωτη που τα ανταποδιδεις!!!κ μιλησε τοσο καλα για το forum...
Αν κι εχις δικιο σε πολα σιμια, οι γενικεφσις καλο ινε να αποφεβγοντε στις κυνονικες επιστιμες. Στιν πραγματικοτιτα, μονο το ιδιο το ατομο μπορι να κρινι- αλιος, απλος θα μας χαπακοναν κ θα τελιονε ι ιστορια. Η επιστιμονικι καταρτισι ινε σφοδρα αναξιοπιστι- οι διαγνοσις σιχνα διαφερουν κ μαλιστα σιμαντικα. Το ιδιο κε ι θεραπιες- ελαχιστα επιστιμονικες κε τεκμιοριομενες. Κε κιριος, αν το ιδιο το ατομο ινε \"μερος του προβληματος\", ακριβος το ιδιο ειναι Κυριος της λυσης- αν περιμενο το σεριφι να με σοσι ί να μου ιπποδιξι τι λισι, μαλον θα χριαστι να περιμενο πολι κερο.Quote:
Το αν και κατά πόσο είναι δυνατόν να βελτιωθεί η κατάστασή του, αυτό δεν μπορεί πάλι ο ίδιος να το κρίνει. Κανείς άνθρωπος δεν είναι σε θέση να εμβαθύνει στο πρόβλημά του ούτε να βρει τον καταλληλότερο τρόπο, για να το επιλύσει. Όχι μόνο επειδή δεν έχει την επιστημονική κατάρτιση για κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως επειδή είναι ο ίδιος μέρος του προβλήματος.
σωστά. ο κανόνας αυτός είναι.Quote:
Όπως όλα τα φάρμακα έχουν και τις παρενέργειές τους, έτσι και οι κάθε λογής θεραπείες έχουν κι αυτές, εκτός από τα επιθυμητά, και ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Καθετί ζωντανό έχει έμφυτο το ένστικτο της επιβίωσης. Η ψυχική αρρώστια έχει κι αυτή ζωή, αδιάρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή του άρρωστου ανθρώπου. Στο βαθμό που ο άρρωστος άνθρωπος «παίρνει το μέρος» της άρρωστης ζωής του, ταυτίζεται, συντονίζεται με την αρρώστια του, αντιστέκεται και αμφισβητεί τα θεραπευτικά μέσα και τους θεράποντές του.
κι εδώ συμφωνώ.Quote:
Η ίδια η αρρώστια δεν εμφανίζεται τυχαία. Μοιάζει «απρόσκλητος επισκέπτης», αλλά είναι μάλλον μια αναπόφευκτη λύση ανάγκης. Η παραμονή και η επιμονή της προδίδουν τη σημασία της. Όλα αυτά που έχει ένας ψυχικά άρρωστος, που μοιάζει να τον βασανίζουν, που στις δύσκολες ώρες διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να τα υποφέρει πλέον, κατά βάθος δεν μπορεί, δε θέλει να τα αποχωριστεί. Γιατί κατά βάθος πιστεύει ότι τα έχει ανάγκη. Κι έτσι είναι. Αυτά τα πράγματα είναι αποτέλεσμα της πορείας του μέσα στη ζωή και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας του. Είναι φυσικό λοιπόν να λέει μεν ότι δεν τα επιθυμεί, επειδή είναι δυσάρεστα, αλλά ταυτόχρονα να μην επιθυμεί να τα αποχωριστεί, γιατί είναι τα μόνα του στηρίγματα..
η προσωπική μου εμπειρία αντικρούει αυτό που λεςQuote:
και έκρινα και εμβάθυνα και βρήκα τους τρόπους
και μαζί με εμένα το έχουν κάνει κι άλλοι- πολλοί άλλοι
ακομα προσπαθω να βρω τροπους να θελησω να¨βγω¨ απο αυτα...το πιο πιθανο ειναι να τα συνηθισω...τα χαπια κ οι γιατροι βοηθαν δεν αλλαζουν την αρρωστια..την αρρωστια μονο εμεις μπορουμε να την κουμανταρουμεΑν δεν θες να βγεις απο το τελμα του εαυτου σου τι να σου κανουν τα φαρμακα και τι οι γιατροι...τι γινεται ομως οταν νιωθεις οτι οκ ναι μπορω να τα καταφερω αλλα...τι ειναι αυτο το αλλα...????Αυτο το αλλα πρεπει να βγει απο τη μεση...Ειδε κανεις την ταινια μια μελισσα τον Αυγουστο??το αρρωστο κι ανασφαλες εγω δεν ηθελε να φυγει καποια στιγμη βρηκε το κουραγιο να το διωξει το πιο οκ εγω...αλλα ηταν σαν σκηνη χωρισμου..Καποια στιγμη οταν νιωσει ετοιμος ο εαυτος καποου μπορει να αποχωρηστει το αρρωστο εγω ,να το διωξει μακρια..κι οσο και αν τον τρομαζει αυτος ο χωρισμος..θα του κανει στην τελικη καλο..το θεμα εινα ποτε θα φυγει η αναστολη του να τον διωξεις..ποτε θα το παρεις αποφαση..ουσιαστικα...
σίγουρα αυτός ο χωρισμός αφήνει ένα κενό...έρχεται την κατάλληλη στιγμή ιωάννα όταν αυτό το κενό θα έχει καλυφθεί από κάτι άλλο...από μια αγάπη, έναν έρωτα ας πούμε...;-)
το ειδες τη μια μελισσα τον Αυγουστο?
όχι. έχασα;
ολα τα λευτα ρε συ ...ο τυπος ηταν αναλογος μας και αποχωρηστικε τισ φοβιες τις ανασφαλειες ολα μαζι...ο ενας ηταν ο Αθεριδης και το αλλο του εγω ενας τυπος που παιζουν μαζι συχνα πολυ γελιο απιστευτες ατακες και η σκηνη που αποφασισε να αποβαλλει το αλλο εγω του....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ!!!
θα το δούμε σε dvd τότες