kanenas εμενα με χαλαει τοσο οταν ειμαι ενθουσιασμενη που ναι καραεπιρεαζει τη λειτουργικοτητα μου:(
Printable View
kanenas εμενα με χαλαει τοσο οταν ειμαι ενθουσιασμενη που ναι καραεπιρεαζει τη λειτουργικοτητα μου:(
έτσι:cool:Quote:
Originally posted by interappted
νταξει..ειμαστε και οι δυο διαταραχαι....
αν το ακούω λέειιιιιιιι....................Quote:
εσυ το ιιιιιιιι το ακους?ναι ην οχι?σχεση να κανεισ μπορεις ναι η οχι?....σκαμαπανεβασματα εχεις ναι η οχι
σχέση έχω με διπολική- το λύσαμε κι αυτό...;-)
σκαμπανεβάσματα λέγεται ο τρόπος που ζω
καπνό μεξικάνικο βαρύ και ασήκωτο:D
ξαδερφάκια είμαστεQuote:
Ασχετο εμενα για::τι μου κανουν κατι σε πολυ κοιν ο???παρακλαδι ας πουμε
πριν τη διαγνωση εγω ελεγα η οριακη ειμαι η διπολικη
γι\'αυτό και μένουμε σε διαφορετικά φόρουμς:D
μην τσιμπάς ρεQuote:
Originally posted by kanenas
ουτε για πλακα να ΜΗΝ το λες αυτο. ΔΕΝ εισαι η οποια διαταραχη. ισως ειναι κομματι σου, ισως και να σε κυριευει φορες, μα δεν ειναι εσυ.
θυμίσου που σου είπα για τον (αυτο)σαρκασμό που με συνοδεύει
ε για πάρκαρε λίγο!!!!Quote:
Originally posted by kanenas
οπως το κατανοω, οι φασεις της μανιας/καταθλιψης εκδιωκουν τη λογικη και τα συναισθηματα. στη θεση τους βαζουν αλογες σκεψεις (πχ. overthinking, ιδεοψυχαναγκαζμους) και απλουστευμενες/ενστικτωδεις συναισθηματικες καταστασεις (π.χ. εντονη αδικαιολογητη εχθροτητα). σε αυτες τις φασεις, το ατομο αδειαζει απο τον εαυτο του και συμπεριφερεται σαν καρικατουρα. ακομη και στον χριστο νομιζω συνεβη καποτε.ο ελεγχος συνισταται στην επαναφορα του συναισθηματος και της λογικης.
ο ενθουσιασμος, στη χιροτερι περιπτισι ινε ιδος ψιχαναγκαζμου. οσ τετιος, ινε σχετικα ακινδινος, εχτος αν επιρεαζι τι λιτουργικοτιτα του ατομου.
γιατί εσύ ξέρεις πολλά και καταλαβαίνεις περισσότερα και πρέπει να φεύγεις από τη μέση:D:P
άφωνος όμως έτσι
ούτε να το ζούσες ρε!!
μιλάμε για πλήρη περιγραφή...
είναι περισσότερο μεταφορικό.Quote:
Originally posted by Adzik
ωχ...αυτο το ιιιιιιι μπορω να το καταλαβω ετσι οπωσ το περιγραφεισ.......φρικη.......αλ ηθεια το ακουσ συνεχωσ καλη μου?
όταν είσαι μέσα στο κλαμπ δεν το καταλαβαίνεις.->όταν είσαι συνεχώς στην τσίτα δεν το καταλαβαίνεις.
όταν βγαίνεις από το κλαμπ το νοιώθεις.όσο πιο πολλύ ώρα ήσουν στο κλαμπ τόσο πιο εκνευριστικό είναι.->όταν αρχίζεις να κουράζεσαι σιγά σιγά από το συνέχεια στην τσίτα, αρχίζεις και νοιώθεις δυσφορία.όσο περισσότερη τσίτα, τόσο περισσότερη δυσφορία μετά.
τελικά μπορεί να καταλήξουμε αδέρφια...:cool:Quote:
μπορει ...μπορει να εχω στοιχεια κ διπολικα...θα ρωτησω και το dr!παντως αυτα που λες η μαλλον γραφεις μου καραφαινονται οικεια..τι να πω???ολα ειναι πιθανα με τις ψυχοσυνθεσεις...kanenas μπας κι εχεις ικανοτητες να διαβαζεις τα αισθηματα μας,τις σκεψεις μας..εχω παθει φουιτ που λεμε και εμεις οι βορειοι..αυτο που λεει κ ο raphsssodos ουτε να τα ζουσες απο πρωτο χερι...εδω εμεις και δεν τα χουμε τοσο ξεκαθαρα τα τοπια μας...μπαλατζαρουμε...μας τα εξηγεις κ προσωπικα τα βαζεις κ σε μια ταξη..ευγε:D
raphsssodos δεν ξερω σε ποιο forum μενεις αλλα εγω μια χαρα επικοινωνω λες να μετακομησω???
στο φόρουμ των συναισθηματικών κοιμάμαι τα βράδια τστστσ:P:P
έλα να μείνουμε μαζί άμα θες...χαχαχα
υγ:αυτό το φούιτ το ρωτήσαν σε ένα τηλεπαιχνίδι τι σημαίνει και δεν το ξέρανε οι νότιοι :D:D
ξεκινα τον απο τορα. κι ο ραφσοδος ερμινεφτις! :)Quote:
αν νιωσω ποτε ασφαλεια κ δεν εχω φοβους...υμνο θα σου γραψω..
σιγα το πραμα- κι εμις εχουμε το ντουι. απο μας το πιραν ι αγγλι κ κανα το ντου-ιτ.Quote:
Originally posted by raphsssodos
αυτό το φούιτ το ρωτήσαν σε ένα τηλεπαιχνίδι τι σημαίνει και δεν το ξέρανε οι νότιοι :D:D
Οσον αφορα τα προηγουμενα τωρα, καλο θα ηταν να αποδεχτειτε πως ΔΕΝ εισαστε εξωγηινες-οι. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει νιωσει τα συναισθηματα, τις διαθεσεις, τις αγωνιες σας. ακομη και το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το βραδι, σαν ενα κλαμβ. διαφερουν οι διαστασεις, ναι. ομως δεν ειναι ασπρο- μαυρο (= εγω το εχω, οι αλλες οχι). οχι, ειναι ενα τεραστιο, απεραντο γκρι. τωρα, γιατι το κανουμε σαν ασπρο-μαβρο, ινε μεγαλι ιστορια. :)
[quote]Originally posted by raphsssodos
στο φόρουμ των συναισθηματικών κοιμάμαι τα βράδια τστστσ:P:P
έλα να μείνουμε μαζί άμα θες...χαχαχα
raphsssodos αν κοιμομασταν μαζι για ενα πραγμα να εισαι σιγουρος οτι μεχρι κ τα συναισθηματα θα φρικερναν απο αυτα που θα λεμε κ θα την κοπανουσαν χαλαρα...θα παθαιναν κι αυτα ΦΟΥΙΤ...το πρωι θα αντικρισουμε στιον καθρευτη τα οσα μαλλια θα μας εχουν απομεινει σε σταση προσοχης!!!αλλα νομιζω οτι θα επεφτε κ πολυ γελιο..
ασχετο αλλα αυτο το μπαρμπαδελι με τα μαυρα γυαλια δεν μου θυμιζει cool οπως αντιπροσωπευει..αλλα γκανκστερ
kanenas στανταρ ειναι ανρωπινα κοινα συναισθηματα αλλα υ υπερβολη ειναι μας χαλαει παντως εγω σημερα κ μετα απο 1μιση χρονο ειμαι full στη μλκια μου μη με παρεξηγησετε δεν ξερω γιατι την ακουσα ετσι...
έχω ξεραθεί στα γέλια μιλάμε....:D:D:DQuote:
raphsssodos αν κοιμομασταν μαζι για ενα πραγμα να εισαι σιγουρος οτι μεχρι κ τα συναισθηματα θα φρικερναν απο αυτα που θα λεμε κ θα την κοπανουσαν χαλαρα...θα παθαιναν κι αυτα ΦΟΥΙΤ...το πρωι θα αντικρισουμε στιον καθρευτη τα οσα μαλλια θα μας εχουν απομεινει σε σταση προσοχης!!!αλλα νομιζω οτι θα επεφτε κ πολυ γελιο..
ε φανασου ασε 1 νυχτα...θα σε πρηξω το αντερο...οχι αλλο καρβουνο!!!!
με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!:cool:
δεν καταλαβα...πλατη θα γυρισουμε πλατουλα κ ροχαλιτο...δεν πειραζει θα τα λεω μονη μου αρκει να μη κλωτσς στον υπνο σου κ να μη ροχαλιζεις
όχι ρε έξυπνο, εννοούσα άλλο κάρβουνο θα βροντοφωνάξεις εσύ!
υγ:χε, δεν κλωτσάω στον ύπνο μου, ούτε ροχαλίζω:cool:
στο χουν πει κι αλλοι η το συμπερανες εσυ?εγω ψιλοροχαλιζω μια ψιλη...αλλα αμα με σκουνταν το βουλωνω
απλά δεν μου χει πει κανείς πως ροχαλίζω
ασ τον εμπιστευτουμε...
ναι μωρέ δίκιο θα έχει...
κι αλλωστε δεν εχουμε αλλα στοιχεια να βασιστουμε...οποτε δεν ροχαλιζεις
οκ τοτε
οπότε θα σε σκουντάω και όλα καλά
δεν χρειαζεται θα μεινω ξυπνια....
ξενυχτάμε κιόλας;
δύσκολο σπορ
μονο αμα αρχισω την παρλα κα τα αλλα τα αλλα οταν αρχιζουν τα ταβο,,,κοιμαμαι ορθια καμια φορα
ταβόρ ήταν αυτό το ταβο;
ναι χωρις το ρο...το εφαγα ταρα εφαγα κ τα ταβορακια γλαρωσαν κ τα ματακια,η οθονη μου χαμογελαει...
το ταρα ειναι τωρα...αρχζουν κ χορευουν τα πληκτρα τσα-τσα ενα πραμα
προς τι τα ταβοράκια;
ταβορακια:υποκοριστικο των ηρεμιστικων tavor τζ χρησιμοποω για να ηρεμω το βραδυ κ να κοιμαμαι dr sayw...για καναδιμηνο ακομα μετα το μενου εχει μονο efexor
ναι ξέρω τι είναι
σε βοηθάνε;
ναι αρκετα..απο τα αλλα τα hipnosedon που με εκαναν ενα βημα πριν τη ζητηση ευρω ναι τωρα ειμαι μια χαρα ανθρωπος(?)λεμε τωρα...
Quote:
ταβορακια:υποκοριστικο των ηρεμιστικων tavor τζ χρησιμοποω για να ηρεμω το βραδυ κ να κοιμαμαι dr sayw...για καναδιμηνο ακομα μετα το μενου εχει μονο efexor
Μου άρεσε αυτό με το ΜΕΝΟΥ.....Μία ποικιλία ταβόρ στο 36....
τι μου θυμισες τωρα?????
ακομα τα παιρνω κ μπηκαν κ τα λαγκρακτιλ στο μενου κ τα λυρικα απο τοτε.......................σε κανα 2 μηνες κ καποιο αλλο θα προστεθει.........δεν πειραζει εμεις να ειμαστε καλα
Αχα..Οπότε πράγματι μιλάμε για ποικιλία..Στρώναμε παλιά και επιδόρπιο.....Φαίνεται στο μενού σου σύντομα θα προστεθεί κάτι αντίστοιχο...Μενού ειναι αυτό..Να μην έχεις άποψη;;Να μην ξέρεις την γεύση,το σχήμα του νέου αντιψυχωσικού;Να μην μπορείς να πεις φάτε κι απ\'αυτό;Α,ρε..Γευσιγνώτρια για φάρμακα έχεις καταλήξει....Δεν πας να συμπληρώσεις κανά ερωτηματολογιάκι σαν κι αυτά των εταιρειών για τα αναψυκτικά;Σας άρεσε η γεύση του;Σας ήταν ξινό,γλυκό,πικρό;κ.τ.λ
παντως το λαγκρακτιλ μιλαμε για πολυ πικρα !!!!!το πινεις κ νιωθεις μια πικρα μεχρι την επομενη δοση
μητε μαστιχες βοηθουν μητε καραμελες
η πικρα απο το λαγκρακτιλ
δεν ειναι για κορδελες!