χαίρομαι
Printable View
χαίρομαι
κι εγω 3 χρονια εκανα να τον βρω...
εγώ πάλι τον βρήκα κατ\'ευθείαν
εσυ εισαι κωλοφαρδος!με το συμπαθειο
είχα πάει και σε έναν άλλο 3 μήνες πριν πάω σε αυτόν για 2 συνεδρίες. στην πρώτη με ρώτησε αν παίρνω ναρκωτικά και μου έγραψε zyprexa. στη δεύτερη με ξαναρώτησε αν παίρνω ναρκωτικά.τρίτη δεν υπήρξε.φυσικά zyprexa δεν πήρα.
κμ τριτη να πηγαινες θα ειχε την πρωτοτυπη απορια:χμ κ δεν σε ρωτησα νεαρε μου μηπως περνεισ ναρκωτικα κ συγνωμη που δεν στο χα ρωτησει πιο μπροστα αλλα περιμενα να αποκτησουμε χ οικειοτητα.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑ
όχι τη δεύτερη φορά με το ρώτησε με τρόπο ξέρεις με συγχωρείς που σε ξαναρωτάω...
την ίδια μέρα μετά από αυτήν τη γελοία συνεδρία έκανα και εγκεφαλογράφημα...
με γέμισαν το κεφάλι ηλεκτρόδια, με έκαναν ήρωα ταινίας επιστημονικής φαντασίας και πέθανα στο γέλιο λέμε...
ολα καλα?
όλα άψογα
Quote:
Originally posted by raphsssodos
όχι τη δεύτερη φορά με το ρώτησε με τρόπο ξέρεις με συγχωρείς που σε ξαναρωτάω...
την ίδια μέρα μετά από αυτήν τη γελοία συνεδρία έκανα και εγκεφαλογράφημα...
με γέμισαν το κεφάλι ηλεκτρόδια, με έκαναν ήρωα ταινίας επιστημονικής φαντασίας και πέθανα στο γέλιο λέμε...
αυτό είναι που λέμε ενσυναίσθηση του επαγγελματία ειδικού ψυχικής υγείας ε;:o:o:o:o:o
αυτό είναι.
επιμενω να σκεφτομαι υπερθετικα για τον τωρινο μου γιατρο.....θελω να πιστευω οτι θα με βοηθησει να θελησω να βοηθησω τον εαυτο μου..επιτελους
εγώ μπορώ να σε υποχρεώσω.
~βγαίνω και σε συσκευασία με δώρο~
τι δωρο?
θεραπεία γέλωτος.
καλοοοοΑντε μπας και γελασει το χειλακι μας...
~είμαι πολύ απαιτητικός όμως~
δηλαδη????
~όπως είπα δεν προσπαθώ αλλά απαιτώ~
ναι τι απαιτεις?
τίποτα σπουδαίο.
~να γίνεις καλά~
αχ.........το ζητουμενο των τελευταιο 30 χρονων της ζωης μου!!!!!!!δεν μπορει...καποια μερα...θα γιατρευτω.....που θα παει????????αλλα ειμαι κ καντεμα ραπς πηγα να γινω καλα...ημουν αρκετα...κ σε εκλεινη τη φαση πεθαινει ο αντρας μουGOD IS BUZY GOD IS PLAYING WITH MY MIND...AND MY LIFE...
υποτροπή is my passion
ε,κ μενα αλλα συμβαινει...
raps μας βρηκα αλλο σταδιο:συντηρησης προς αποφυγη υποτροπης
οχι αλλο καρβουνο τσιριζε ο κουρκουλος!!!!!καθε φορα που υποτροπιαζε...
κι εγω τωρα αυτο θελω να φωωαξω....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!ΑΡΚΟΥΜαι ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Κ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
μετα απο βαθια σκεψη λοιπον κ μετα απο μεγαλη συνομιλια με το εγω μου σκεφτηκαμε το εξης...ραπς ας αλλαξουμε συσκευη,Ναι δεν διαβασες λαθος...Ημουν ετοιμη να παρω μια πλυση...κ ξαφνικα...ναι ηρθε η ιδεα!να βγουμε απο το πλυντηριο κ να μπουμε στο ψυγειο,συντηρηση...συντηρησ η...περιμενω τη γνωμη σου
Ιντερ καταλαβαινω οτι εχεις περασει πολλα και ολα αυτα φτιαξαν αυτο που εισαι σημερα ολοι μας τα κουβαλαμε σαν σταυρο.Αν θελεις πες μου απο τι πασχεις με 2 λογια.
roula ειμαι μεταιχμιακη,εχω ενα γιο 4,5 ετων και πενθω για τον αντρα μου που εφυγε απο τη ζωη πριν εναμιση χρονο οποτε επαθα και μια μειζων κατθλιψη...εσυ?
καταρχην κοπελα μου να σου ζησει το κουκλι σου και να ξερεις οτι υπαρχει ελπιδα να γινεις καλα το πενθος ειναι πολυ βαρυ πραγμα και εγω το ξερω καλα μονο ο χρονος θα το γιατρεψει και καθε μερα θα γινεσαι δυνατοτερη ηδη εισαι δυνατη δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα μαλλον θα εισαι νεα γυναικα και αυτο ειναι ηδη ενα δυνατο οπλο.Εγω καλη μου ειμαι αγοραφοβικη και υποφερω απο κρισεις πανικου αν και τωρα ειμαι σε καλυτερη περιοδο αλλα περναω και φασεις καταθλιψης θελω να σου στειλω πολλα πραγματα που πιστευω θα σε προβληματισουν θετικα εαν εχεις μασετζερ καλεσε με αλλιως στειλε μου εμαιλ και θα ανταποκριθω αμεσα ειτε ειμαι στο γραφειο ειτε στο σπιτι και λυπαμαι για ολα αυτα που ειδες με την γνωστη ιστορια οπως ειδες εγω σταματησα γιατι σεβαστηκα εσας οχι αυτους και ειδες οτι ακομα ασχολουνται καποια στιγμη μπορει να συνελθουν.Εγω ειμαι εδω για να βοηθησω οσους και οπως μπορω και να βοηθηθω οπως και βοηθηθηκα και να ειναι καλα ολοι οσοι με στηριξαν και ο δικος μου ανθρωπος και ομοιοπαθεις ανθρωποι και θελω πραγματικα να προσφερω πολλα αν εισαι Θεσσαλονικη θα ηταν τελεια αλλα και αλλου να εισαι παλι εδω θα ειμαι προθυμη να ακουσω και να πω πολλα και μακαρι να σου κανω εστω και λιγο καλο αυτο θα με ευχαριστουσε.Σε χαιρετω καλη μου και περιμενω νεα σου...
καλή ιδέα αλλά άιντε να δούμε ποιος θα ανοίξει την πόρτα- του πλυντηρίου πάντα...Quote:
Originally posted by interappted
να μπουμε στο ψυγειο,συντηρηση...συντηρησ η...περιμενω τη γνωμη σου
ραπσ θα πουμε σε καποιον να μεταφερει το πλυντηριο διπλα στο ψυγειο...θα ανοιξει την πορτα εμεις θα εχουμε το πλυντηριο εκτος λειτουργιας κ με το 3 ο ενας θα ανοιξει την πορτα του πλυντηριου κι ο αλλος την πορτα τουν ψυγειου..να γινει γρηγορα η δουλεια...γιατι δεν μπορουμε κι εκτος ηλ.συσκευης....εγω ηδη μπηκα στο ψυγειο προς το παρον προσαρμοζομαι με δυσκολια τοσο δυσκολη η συντηρηση..σε λιγο θα αρχισω να περνω στροφες ακομα κι εδω μεσα..καθε αρχη κ δυσκολη...ασε πυ εμεις ειμαστε ικανοι να βγαλουμε καινουργια συσκευη...ψυγειοπλυντηρο αλλο ενα θαυμα της ψυχοτεχνολογιας...
εμένα κάποιος σαν να στέκεται έξω από την πόρτα...αλλά και να την ανοίξει από το πολύ γύρω-γύρω όλοι εγώ παίζει να βγω ζαλισμένος και τσουπ πάλι μέσα...
ακυρη η ιδεα μου βγηκα απο το ψυγειο ξαναμπηκα στο πλυντηριο κ μπηκα στις γρηγορες με τη μια...ακομα μια μερα που η διαταραχη εκανε μια εμφανιση ΜΠΑΜ.στα αυτια μου την ακουγα\"-με καταλαβαινεις τι σοι διαταραχη ειμαι κ τι διαστασεις μπορω να παρω?????-ΝΑΙ!!!!!!! απαντουσα
-μπορεις να την κανεις τωρα για λιγο γιατι δεν ειμαι καλα...
-ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
-αργεις?
-ου!!! ακομα τιποτα δεν ειδες!!!!
-επαθα κριση ασε με!!!!
-σε λιγο
-ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
κι αφου μου εδειξε ολη της τη δυναμη η κριση εφυγε...το μυαλο μου πως συνερχεται τωρα...
προσπαθω εδω μεσα να συνελθω....
ώρες-ώρες είσαι πολύ παραστατική μιλάμε
δεν μπορω να τα εκφρασω αλλιως ρε συ ετσι μου βγαινει..
κουραστηκα τοσο πολυ με την κρισαρα σημερα...οταν αρχισα να ξαναυπαρχω στο χωροχρονο τον topic ταραξα 2-3 σοκολατες...τωρα ειμαι κουρασμενη αλλα σε υπερενταση...την καργιολα ζημια μου εκανε...
...θα περάσει το ξέρω θα περάσει
κι αυτή η νύχτα που διαβόλια με έχουν πιάσει...
χορευουν στον ρυθμο των νευρων μου...Quote:
Originally posted by raphsssodos
...θα περάσει το ξέρω θα περάσει
κι αυτή η νύχτα που διαβόλια με έχουν πιάσει...
ξεχναω τη μπαταρια...
δεν εκτελω εργασια...
δεν θελω ενημερωση γιορτη κ διασκεδαση..
ξεχναω την μπαταρια..
μ\'αυτό το βουϊτό στο κεφάλι μου πρέπει να χορέψω τώρα;
οχι πουλι μου...αλλοι χορευουν με αυτο...τα διαβολια που με εχουν πιασει