ο ραπς ειναι επιφανειακος οσο κι εγω.....φοραμε μπρατσακια σωσυβια...αλλα αν τα βγαλουμε....δεν θα μιλαμε για βαθος θα μιλαμε εκσκαπτικα σουπερ:P
Printable View
ο ραπς ειναι επιφανειακος οσο κι εγω.....φοραμε μπρατσακια σωσυβια...αλλα αν τα βγαλουμε....δεν θα μιλαμε για βαθος θα μιλαμε εκσκαπτικα σουπερ:P
χα-χα!! μα τι χαζες που εισαστε (Αντα δεν παη για σενα)!! χιροτερες κι απο τον ρασπου! μα δε μποριτε να μινετε λιγο σοβαρες;; :D:D
λιπον, απαντο
1. Κασιανη (ενεκα τον ιμερον), τι ακριβος ιχε το αδερφι; με ενδιαφερι να μαθο για ομοιοπαθεις(;)
2. ναι θελω να ξανακανω σεξ. μπα, δεν εχο προβλιμα αυτοεικονας.
3. το προβλιμα εχι σωματικο ερειζμα, μα σαφος αποχτισε ψιχολογικες προεκτασις.
4. δεν εχο παη (ακομα) σε ουρολογο. φανταζομε οτι απαξ κ παρο τιν αποφασι, ολα θα ινε θεμα λιγον ιμερον.
5. ειστε πολυ καλες!
χ
γιατι το ραπσου το χεις παντα κατι σα βρισια??????:P
Ο αδερφός ήταν μόλις 5 όταν απέκτησε πρόβλημα.Δεν μπορούσε να ουρήσει για μέρες και -ούτε που θέλω να το θυμάμαι το θέμα...τραυματική εμπειρία να τον ακούω να σκούζει-πήγε για εγχείρηση νομίζω ή κάπως τον τραβούσαν..Κάτι σε φίμωση νομίζω αλλά ήμουν μικρή για να θυμάμαι ακριβώς..το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το κακόμοιρο ντρεπόταν πολύ και έπρεπε να κάνει πλύσεις με χαμομήλι.....Χμμμ...Κασσιανή ε;;;;;;Μήπως Κασσιόπη;;;Είπαμε να βρω ένα νικ αλλά όχι 50..Κασσάνδρα θα ήθελα να με λένε αλλιώς μου αρκεί και το δικό μου...Περαστικά....