Αυτος ποσο ειναι;
Printable View
Αυτος ποσο ειναι;
Προς κλειώ: Πράγματι αυτή είναι μια ανώριμη προσέγγιση...
Καλέ δεν τα ξέρω τα παιδιά! μέσα στο λεωφορείο είπα ότι άκουσα τη συζήτηση...Quote:
Originally posted by vxnv
Αυτος ποσο ειναι;
Sorry! Δεν παρακολουθησα σωστα την ροη της συζητησης.
It\'s ok! Κι εγώ λέω τι μου λέει? Να πιάσω τη μικρή να ζητήσω να μιλήσω στη μαμά της? :)
...τώρα ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν εγώ ήμουν έφηβη πριν 23 χρόνια (:P)
χρησιμοποιούσα προφυλακτικό Πάντα με τον σύντροφό μου?
15 ήμουνα και εκείνος 16, σε επαρχία..
βέβαια εκείνη την εποχή συνέβη και το εξής αμίμητο: μιλούσαμε με συμμαθήτριες και λέει μία \"παιδιά μη βάλετε ποτέ ταμπόν, έβαλε μία και έμεινε έγγυος\"...
αυτά :P
Χαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!
Με το ταμπόν ε?
Κι εγώ το ανεμογκάστρι φοβάμαι μωρέ τελευταία!!!Και τους κρίνους μη σου πω...
Quote:
Originally posted by eirineta
Χαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!
Με το ταμπόν ε?
Κι εγώ το ανεμογκάστρι φοβάμαι μωρέ τελευταία!!!Και τους κρίνους μη σου πω...
απαπα! ειρινέτα μας παρακολουθείς....
:Dμόνη σου τα κατάλαβες όλα αυτά?:P
Ναι βρε!!! Είμαι διάνοια...όχι ότι είναι πασιφανές το πρόβλημα... :D
Reina απο τα 15 , ε?
Εγω ακόμα αναπτυσσόμουν ....... Αργησα .........
Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα τα παιδιά στα 15 ενημερωμένα ..........
Πάντως είχα δει μια 13χρονη έγκυο , κοριτσάκι ακόμα, και φρίκαρα !
Σε καταλαβαίνω απόλυτα kleiw!Κι εγώ έπαθα ένα τέτοιο πολιτισμικό σοκ στην Αγγλία...
Είχα πάει σε ένα πανεπιστήμιο για μαθήματα το καλοκαίρι και από τα 15 κορίτσια που γνώρισα, οι μισές και παραπάνω είχαν παιδί ή παιδιά σε ηλικία μικρότερη των 23!
Ειδικά μια βέρα αγγλίδα που θυμάμαι, ήταν στην ηλικία μου, 19, με ένα παιδί ενός έτους και ένα μερικών μηνών!
Παλι καλά !
Σκέψου να δεις ενα κοριτσάκι έγκυο !! Να μην είναι καν ολοκληρωμένη γυναίκα !
Δε θα ήθελα να το δω...
παρ\' όλα αυτά σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν να την είδε εγγυο? Έκτρωση δεν? Θα μου πεις σ\' αυτή την ηλικία τι έκτρωση?
Είναι δυνατόν , ψηλώνει ακόμα, αλλα έχει περίοδο .........
δεν εννοούσα γιατί έμεινε έγγυος. Εννοείται ότι είχε περίοδο. Αλλά λέω πώς είναι δυνατόν να την είδες έγγυο, δε θα έπρεπε να έχει κάνει έκτρωση σ\' αυτή την ηλικία? Ποιος θα το μεγαλώσει? Η μαμά της μάλλον απέκτησε κι άλλο παιδί!!!
:):):):)
Ναι η μαμά . Ηταν και σε επαρχία ........... οπότε έπεφτε και κουτσομπολιό ..........
Γιατι δεν έκανε έκτρωση , δεν ξέρω ................
Quote:
Και τους κρίνους μη σου πω...
Μην τα ακους αυτα,
ειναι διαδοσεις που βγαζουν εδω μεσα κατι τσουκνιδες....
Οταν αγγιξεις κρινο θα το καταλαβεις....
;)
Κακίες του κιτρίνου τύπου, έτσι?
Τι να σου πω βρε krino μου, εμένα έτσι μου είπαν. Ότι με τον κρίνο κάνεις παιδί!:(
Κι εγώ μικρό κι αθώο και άμαθο το πίστεψα!
Τσουκνίδες ε?:)
Reina εσύ λες για προφυλακτικό στην εφηβεία....εδώ οι υποτιθέμενοι ενήλικες δεν το χρησιμοποιούν... Τέλος πάντων, άλλο θέμα αυτό...Quote:
Originally posted by Reina
...τώρα ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν εγώ ήμουν έφηβη πριν 23 χρόνια (:P)
χρησιμοποιούσα προφυλακτικό Πάντα με τον σύντροφό μου?
15 ήμουνα και εκείνος 16, σε επαρχία..
βέβαια εκείνη την εποχή συνέβη και το εξής αμίμητο: μιλούσαμε με συμμαθήτριες και λέει μία \"παιδιά μη βάλετε ποτέ ταμπόν, έβαλε μία και έμεινε έγγυος\"...
αυτά :P
Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με προγράμματα ενημέρωσης εφήβων για ΣΜΝ/AIDS και έχω να πω πως παρόλο που στη θεωρία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, υπάρχουν δύο βασικά προβλήματα: πρώτον οι μαθητές του γυμνασίου θεωρούνται μικροί για τέτοιου τύπου ενημέρωση και δεύτερον αντιμετωπίζουμε άρνηση στο να μοιραστούν προφυλακτικά στους μαθητές μην τυχόν και έτσι τους ενθαρρύνουμε να κάνουν σεξ....
Quote:
Κακίες του κιτρίνου τύπου, έτσι?
βασικα ειναι λογια των ανταγωνιστων...
εχει κατι αλλα ποωδη φυτα και ζηλευουν.
Τι να σου πω βρε krino μου, εμένα έτσι μου είπαν. Ότι με τον κρίνο κάνεις παιδί!:(
ε τωρα εμενα μην με φοβασαι, το ελεγχουμε το ζητημα.
Ηδη με την Reina εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες συζητησεις.
Ρωτα την να σου πει.
Τα υπολοιπα ειναι μια απτεωνια της παναγιας επειδη ο ιωσηφ ηταν ανικανος και την πηρε αλβανος φανταρος.
(που να τα πεις αυτα.... φαντασου σκανδαλο τοτε)
Οποτε, απο τοτε ειμαστε υπο διωγμον.....
ενα δραμα σου λεω.
Κι εγώ μικρό κι αθώο και άμαθο το πίστεψα!
ευτυχως που βρεθηκες στα χερια μου για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα επιτελους!
Σε συμπονω απειρως, δεν φταις εσυ ο οφις....
Τσουκνίδες ε?:)
ασε.... ασε....
θα τα δεις και μονη σου, μην σε προκαταβαλω εγω.
Νομίζω marina ότι από τη στιγμή που τα παιδιά δεν κωλώνουν να κάνουν σεξ σ\' αυτή την ηλικία (και τόσο οι εκπαιδευτικοί, όσο και οι γονείς το γνωρίζουν αυτό) τότε δεν υπάρχει φόβος μην βάλετε εσείς τα παιδιά στον \"κακό το δρόμο\" αλλά μάλλον το ξέρεις κι εσύ αυτό και αυτό είναι το επιχείρημά σας.
Παρ\' όλα αυτά το μοίρασμα των ρπφυλακτικών πού θα βοηθήσει?απλά ρωτάω...Με τη λογική ότι τα παιδιά θα ντραπούν να πάνε στο φαρμακείο, στο περίπτερο, στο σούπερ μάρκετ και να πάρουν? Ή στο ότι δε θα μπουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν?
Πάντως, αναφέρθηκε και πιο πάνω, η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία θα έπρεπε να υπάρχει από τις μικρές τάξεις πλέον...
Quote:
Originally posted by marina38
μην τυχόν και έτσι τους ενθαρρύνουμε να κάνουν σεξ....
και γιατι να μην κανουν δηλαδη???
Αν και οι ανθρωποι καταστρεφονται απο αλλα ζητηματα,
πχ απο τα ενοχικα συνδρομα που φορτωνονται και απο την ελλειψη ουσιαστικης ενημερωσης περι θεματων υγιεινης και σεξουαλικοτητας.
Για να μην μιλησουμε για τον σκοταδισμο της εκκλησιας και περιξ.
θα βοηθησει σε πολλα επιπεδα,Quote:
Παρ\' όλα αυτά το μοίρασμα των ρπφυλακτικών πού θα βοηθήσει?απλά ρωτάω...Με τη λογική ότι τα παιδιά θα ντραπούν να πάνε στο φαρμακείο, στο περίπτερο, στο σούπερ μάρκετ και να πάρουν? Ή στο ότι δε θα μπουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν?
αφενως γιατι θα απενεχοποιηθει σαν αντικειμενο (μια κοπελα θα εχει στην τσαντα της ενα φρεσκο προφυλακτικο οπως εχει τα γυαλια της, το κινητο κλπ) και αφετερου θα της εντυπωθει η θεση οτι χωρις αυτο δεν κουναω ρουπι.
Αντιθετα σημερα πολλες κοπελλες ειναι παρα πολυ προσεκτικες μεχρι βλακειας και στην συνεχεια πολυ απροσεκτες μεχρι μαλακιας!
Αγαπητέ μου krino...
Τι κι αν λένε κακίες για σένα τα άλλα ποώδη? Εσύ είσαι κύριος του εαυτού σου (ΚΑΙ δεν είσαι κι ανίκανος ;))
Όσο για εμένα, τον όφη, θα γαλουχηθώ από τις απόψεις σου... :(
Τέλος, σωστόοοοοοοος ο krino για τα περί εκκλησίας...Respect! Έχεις 1000% δίκιο!
μερσι για τα καλα σου λογια,
σμακ.
(μην αυταπατάσαι...όλο και κάποιο συμφέρον θα έχει ο όφις) λέει η συνείδηση του krino!!!!
Πλάκα κάνω! Πάντως πραγματικά αυτά τα περί εκκλησίας και σκοταδισμού, και αμαρτιών προγαμιαίου σεξ τα ακούω βερεσέ...
Γνώρισα πέρυσι μια κοπέλα που μέχρι τα 16 της πήγαινε κατηχητικό....Τώρα? Η μεγαλύτερη π....να της σχολής! Και μια από τις ΠΡΩΗΝ φιλες πλέον...Κατηχητικό σου λέει μετά ο άλλος?
Και τι τους μαθαίνουν? Ότι φαντασιώσεις και αυνανισμός είναι αμαρτία! Κι ο Φρουντ έριχνε όλη την υχοπαθολογία του ενήλικα στη μη σωστή έκφραση των σεξουαλικών επιθυμιών, και των καταπιεσμένων σεξουαλικών ορμών του παιδιού προς την μητέρα ή τον πατέρα...
Να αφοριστεί!
:P :D :P :D :P
Quote:
(μην αυταπατάσαι...όλο και κάποιο συμφέρον θα έχει ο όφις) λέει η συνείδηση του krino!!!!
και εγω εχω, τιποτα δεν ειναι απολυτως αθωο.
Πλάκα κάνω! Πάντως πραγματικά αυτά τα περί εκκλησίας και σκοταδισμού, και αμαρτιών προγαμιαίου σεξ τα ακούω βερεσέ...
Γνώρισα πέρυσι μια κοπέλα που μέχρι τα 16 της πήγαινε κατηχητικό....Τώρα? Η μεγαλύτερη π....να της σχολής! Και μια από τις ΠΡΩΗΝ φιλες πλέον...Κατηχητικό σου λέει μετά ο άλλος?
ποιος σου ειπε οτι αμα πας κατηχητικο θα καταληξεις καλογρια???
Η καταπιεση ποτε δεν λειτουργει θετικα στους ανθρωπους.
Αντιθετα πολλαπλασιαζουν τα μεγεθη που εχουν εσφαλμενα λαβει.
Και τι τους μαθαίνουν? Ότι φαντασιώσεις και αυνανισμός είναι αμαρτία! Κι ο Φρουντ έριχνε όλη την υχοπαθολογία του ενήλικα στη μη σωστή έκφραση των σεξουαλικών επιθυμιών, και των καταπιεσμένων σεξουαλικών ορμών του παιδιού προς την μητέρα ή τον πατέρα...
Να αφοριστεί!
:P :D :P :D :P
Τώρα το είδα αυτό με το φρέσκο προφυλακτικό στην τσάντα! Καλό! Αλλά και στο άλλο έχεις δίκιο...Φοβάσαι, προσέχεις (στα χρόνια του σχολείου) και μετά τα γ...ας το συγγενικό περίγυρο!
Όσο για το κατηχητικό...Τι να σου πω? Προσωπικά δε βρίσκω κανένα νόημα (ούτε στο κατηχητικό, ούτε στην εκκλησία...ούτε και σε πολλά άλλα που δε γράφω γιατί μπορεί να θίξω κάποιους) Όχι, δεν περίμενα ότι βγαίνουν καλόγριες...ίσα ίσα, όπως λες η καταπίεση κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα αργότερα...
Τι συμφέροντα έχεις krino μου? Για πε, για πε...
Εγώ πάλι το \'προσεκτικές μέχρι βλακείας\' θα το ερμήνευα ως υπερβολικό φόβο απέναντι στις συνέπειες της σεξουαλικής πράξης. Το σεξ δεν μπορεί να είναι αποστειρωμένο....μπορεί όμως να είναι επαρκώς ασφαλές και οι θετικές του συνέπειες σε σώμα και πνεύμα πολλαπλάσιες.
Είμαι υπέρ του να ενθαρρύνουμε την έκφραση της σεξουαλικότητας στην εφηβεία και μπορεί το προφυλακτικό στην τσάντα να μην αρκεί, αλλά είναι προϋπόθεση.
Quote:
Φοβάσαι, προσέχεις (στα χρόνια του σχολείου) και μετά τα γ...ας το συγγενικό περίγυρο!
οχι φοβασαι... γνωρισεις - προσεχεις.
Τι συμφέροντα έχεις krino μου? Για πε, για πε...
δεν γινεται ακομα, κατσε να γνωριστουμε πιο καλα....
[quote]Originally posted by krino
ε τωρα εμενα μην με φοβασαι, το ελεγχουμε το ζητημα.
Ηδη με την Reina εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες συζητησεις.
ναι, βεβαίως, μένει μόνο να υλοποιήσουμε..
eirineta, βασίσου πάνω του:D
παλι βαρη θα εχω στην ζωη μου....
;)
Reina σε εμπιστεύομαι που μου τον συστήνεις ανεπιφύλακτα...Υλοποιείστε εσείς πρώτα να ακούσω σχόλια και κουτσομπολιά και ακολουθώ...:D
Όσο για σένα krino....σχεδόν πακετάκι είμαι μωρέ...;)
τι ειναι το πακετακι????
;)
Κοντούλα, λεπτούλα...κι άλλα υποκοριστικά...
(επειδή ανησυχείς που θα έχεις βάρη! προσπαθώ να σε καμησυχάσω...) understood? ;)
ααα οκ μια χαρα....
ουφφφ οκ ησυχασα.
:cool:
Reina περιμένω συμβουλές κι αποκαλύψεις! ;)
Krino, θα σε φροντίσουμε...Don\'t worry!
Quote:
Reina περιμένω συμβουλές κι αποκαλύψεις! ;)
Krino, θα σε φροντίσουμε...Don\'t worry!
εννοείται βρε eirineta..προς το παρόν ψάχνω ψεγάδια στο iq/eq, που δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλά θα επιμείνω για να σιγουρευτώ οτι θα κάνω τον μικρό Αϊνστάιν με λουκ Μέριλυν (όχι μάνσον), περιμένω να μου faxάρει τα πιστοποιητικά stallion, ετοιμάζω το παιδικό και αριβάρω με αέρα αθήνα..:P
εντωμεταξύ, αν με ξεπεράσουν οι ώρες, προηγείσαι αβλεπτί.. :D
Κάτσε και πήρες φόρα!
Από IQ κι εγώ καλά τον βλέπω...Υπέρ του δέοντος μάλιστα. Μόνο στα δόντια δεν τον κοίταξες τομ άνθρωπο Reina! τσ τσ τσ τσ τι είναι αυτά? Παιδί Μέριλυν θέλεις? Όχι παιδί krino jr? Όσο για το ποια θα προφτάσει...κι εγώ πρέπει να κατέβω αθήνα ε?
Ρε συ, μήπως να βάλουμε τον krino να κάνει tour σε μας? Τι? Εμείς θα ανεβοκατεβαίνουμε, εμείς θα κυοφορούμε?
Κλείσε τα εισιτήριά σου krino!!
Quote:
Κάτσε και πήρες φόρα!
Από IQ κι εγώ καλά τον βλέπω...Υπέρ του δέοντος μάλιστα. Μόνο στα δόντια δεν τον κοίταξες τομ άνθρωπο Reina! τσ τσ τσ τσ τι είναι αυτά? Παιδί Μέριλυν θέλεις? Όχι παιδί krino jr? Όσο για το ποια θα προφτάσει...κι εγώ πρέπει να κατέβω αθήνα ε?
Ρε συ, μήπως να βάλουμε τον krino να κάνει tour σε μας? Τι? Εμείς θα ανεβοκατεβαίνουμε, εμείς θα κυοφορούμε?
Κλείσε τα εισιτήριά σου krino!!
-δεν τίθεται ζήτημα ποιά θα προφτάσει- το krino ειναι εξυπηρετικός και ικανός άνθρωπας..καθόλου δεν αγχώνομαι.
-καθόλου δεν με ενδιαφέρει να ελέγξω τα δόντια του αφού τον έχω δει να τα μπήγει μια χαρά, άρα δουλεύουν.
-παιδί merilyn, παιδί krino, παιδί reina, παιδί albert, ότι νάναι, εκτός από παιδί violin.
όσο για το tour darling, έχεις και τα δίκια σου, αλλά λέω να το συνδυάσω με ψώνια το πράγμα :cool: