ραπς δηλ εγκλιματιζεσαι με το εορταστοκο κλιμα????Εγω μονο με την μεγαλη Παρασκευη ειναι η μονη μερα που δεν με ρωτανε τι εχεις κ εισαι σα Μεγαλη Παρασκευη?????
τις υπολοιπες 364 μερες η 363(τα δισεκτα)η ερωτηση ειναι δεδομενη
Printable View
ραπς δηλ εγκλιματιζεσαι με το εορταστοκο κλιμα????Εγω μονο με την μεγαλη Παρασκευη ειναι η μονη μερα που δεν με ρωτανε τι εχεις κ εισαι σα Μεγαλη Παρασκευη?????
liberchild δεν έχει σημασία τι προτιμάς εσύ...ούτε εμείς το προτιμήσαμε...Μην είσαι κάθετος-η..υπάρχουν καταστάσεις που δεν αλλάζουν...δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο γιατί θα πρέπει να αναφέρω οικογενειακά δεδομένα..Όταν λοιπόν η οικογένεια σου δεν είναι καλά σε μια τέτοια οικογενειακή, υποτίθεται, γιορτή δεν μπορείς να περάσεις καλά ακόμα και την καλύτερη παρέα του κόσμου να έχεις και να είσαι στην Χαβάη...Αποφεύγω να αναλύσω τόση ώρα γιατί με ενοχλούν οι κωλογιορτές αλλά ορισμένοι εδω μέσα μου φαίνεται δεν καταλαβαίνετε..Ξέρεις απο πότε έχω να δώ αρνί να γυρίζει στη σούβλα;κάτι που για όλους εσάς είναι δεδομένο...αυγο;ξέρεις πόσα χρόνια έχω να τσουγκρίσω αυγό;τι να λέμε τώρα...ο καθένας με τα βιώματά του αλλά να μην μιλά εκ μέρως των άλλων...Quote:
Originally posted by liberchild
Απεναντίας είναι δύσκολο, αλλά το προτιμώ απο τη μοιρολατρεία.
το εορταστικό κλίμα εναρμονίζεται μαζί μου...χα!Quote:
Originally posted by interappted
ραπς δηλ εγκλιματιζεσαι με το εορταστοκο κλιμα????
χιχιχιχιιχιχ....Quote:
κ σε τι κλιμα το εναρμονιζεις???σε προλαβαινω να μη μου απαντησεις τροπικο,μεσογειακο και αλλα....μετεωρολογικαQuote:
Originally posted by raphsssodos
εγω πχ αν το εναρμονιζα θα το εκανα ξανα Μεγαλη Παρασκευη που δεν θα τους ξημερωνε ρε το ψησιμο του οβελια.....να μην σου πω οτι η αμεσως μετα συσχετηση μου ειναι ο οβελιας στη σουβλα...τους λυπαμαι που δεν εχω λιπος να τους χορτασω.....
i-love-me ειδες ποσοι ειμαστε που μισουμε τις γιορτες???????ας το γορτασουμε...
σορυ παιδια αλλα απο το πολυ εσωτερικο σκοταδι με εχει πιασει μλκια
εντελως ομως..θα συνεχισω ετσι μεχρι την ωρα της αναστασης...μετα θα χαιρονται ολοι οι αλλοι
πωπω δυνατη κριση υπερμλκιας με επιασε.......
Quote:
κ σε τι κλιμα το εναρμονιζεις???σε προλαβαινω να μη μου απαντησεις τροπικο,μεσογειακο και αλλα....μετεωρολογικαQuote:
Originally posted by raphsssodos
άκρως ερωτικό!..
ουαου...............μια χαρα εγκλιματιζεσαι εσυ!!!!!με κανεις να καταλαβαινω ολοενα ποσο μακρια ειμαι εγω....ολοι γυρω μου εχουν Πασχα κι εγω γυρναω με τον επιταφειο αγκαλια 30 χρονια!!!!!αλλα εκει...απτοητη... ευτυχως ματα απο τοσα χρονια εκανα μπρατσα....
παει το μυαλο μου το οσο ειχα στη θεση του....καλυτερα ετσι....παρα οταν λειτουργει γιατι ακομα κι οταν λειτουργει παλι δυσλειτουργει...
οεο
[align=center]Δεν τα πιστευω αφτα!! Αν μου θυμιζεις ενα στιχο, ειναι το \"εχεις ενα χαμογελο απο μαργαριταρια\" (κι ας μην το εχω δει!). http://homepage.eircom.net/~bray/em/msdelite.gifQuote:
εγω πχ αν το εναρμονιζα θα το εκανα ξανα Μεγαλη Παρασκευη που δεν θα τους ξημερωνε ρε το ψησιμο του οβελια.....να μην σου πω οτι η αμεσως μετα συσχετηση μου ειναι ο οβελιας στη σουβλα...τους λυπαμαι που δεν εχω λιπος να τους χορτασω.....
υγ νομιζα εχεις περισσοτερο μυαλο Γιαννα ασχολεισαι με τα σαχλα του καζαντζακι. χορις ελπιδα, δεν υπαρχει ζωη. θυμασαι πως ενοιωσες οταν νομισες πως διαψευστηκαν οι προσδοκιες απαφτο το φορουμ (τοτε στις αρχες, πριν 10 μερες...)[/align]
ναι θυμαμαι...το προβλημα ητανε στην λαθος εκτιμηση η σε ενα απο τα πολλα γνωστα μαυρα ξεσπασματα...
Καλα τα λεει ο Καζαντζακης
το να μην ελπιζεις δεν σου δινει περιθωρια για απογοητευση....
το να μη φοβασαι τιποτα δεν σου αφηνει περιθωρια για τερατομορφους φοβους..
ο ποιητης δεν εννουσε επιφανειακους φοβους η αισθηματικους,,
ειχε πιασει το νοημα της ζωης τοσο που δεν φοβοτανε το θανατο ...
για τον καθενα υπαρχει διαφορετικη αντιληψη της ζωης..δεν ειναι κοινη η δεδομενη...
οταν την βλεπεις σαν αντιπαλλο δεν χρειαζεται να ελπιζεις
αλλωστε πως ζω ακομα ενω εχω παψει καιρους να ελπιζω????
Εγω παντως στις γιορτες μιζεριαζω. Δεν πιστευω στο θεο, οποτε και οι γιορτες ειναι απλα μερες αργιας και τπτ παραπανω για μενα. Και μιζεριαζω γιατι βλεπω ανθρωπους να καταναλωνουν με μανια, να ντυνονται σαν παγωνια, να πηγαινουν εκκλησια, να τρωνε νηστισιμους αστακους και γαριδες, να κανουν χουντογλεντια με οβελιες και δημοτικα και τοσα αλλα αντιφατικα πραγματα σε σχεση με την πεζη καθημερινοτητα τους. Μα που βρισκονται αυτοι οι ανθρωποι τον υπολοιπο χρονο; Που βρισκονται οταν πας μονος σε ενα μπαρ να πιεις και θες καποιον να σου φτιαξει το κεφι. Εδω ο κοσμος καιγεται και οι χριστιανοι γιορταζουν :/
Ελεος...
ΥΓ. Ο Καζατζακης σε τι ηλικια τα ειχε γραψει αυτα; Ρωταω απο περιεργεια...
ο καζαντζακης εδω ειναι σποντα απο αλλο post
1 μερα εμεινε και παει...αλλα περα απο τις γιορτες δες στιχους τραγουδιων
1)it s so wonderfull,wonderfull life...
2)and i said to myself what a wonderfull world..
3)la la la life is wonderfull..
και ερωτω που στο καλο ζουν αυτοι οι ανθρωποι???????
Δεν μου απαντησες για τον Καζανζακη :p
Αυτοι οι ανθρωποι ζουν αναμεσα μας και πρεπει να προσεχουμε χαοχαοχοαοχ... Πλακα κανω.
Ενταξει μωρεεεε... Υπηρξαν, υπαρχουν και θα υπαρξουν ευτυχισμενες στιγμες για ολους μας.
δεν ξερω ποτε ακριβως το εγραψε παντως ειναι στο μνημα του αρα δεν το γραψε κ στα τσακιρ νιατα του...
οσο καιρος και να περασε καλυτερο ορισμο για την ελευθερια δεν εχω ακουσει..
Σε ρωταω, γιατι και εγω τον τελευταιο καιρο δεν ελπιζω σε τιποτα. Απο την αλλη ομως εχω φοβους. Πχ. ενω δεν φοβαμαι τον θανατο ακριβως, φοβαμαι μηπως παθω κανα εμφραγμα και υποφερω. Οχι οτι πασχω απο κατι και ειναι πιθανο κατι τετοιο. Απλα ειναι ενας απο τους φοβους μου. Αλλα πραγματικα δεν ελπιζω σε τιποτα.
Πιστευω οτι καποια πραγματα εχουν να κανουν με την ηλικια του ανθρωπου. Μικρος ονειρευομουν και ημουν γεματος αισιοδοξια για το μελλον. Πλεον δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι (το μελλον). Μικρος, ειχα και μικρο παρελθον. Τωρα πλεον το παρελθον ειναι μεγαλο και ισως γι αυτο και οι σκεψεις μου γερνουν προς αυτο. Προσπαθω να απαγκιστρωθω απο αυτο, αλλα ματαια.
ΠΑρελθον, παρον και μελλον. Λαθος κανω που τα διαχωριζω, αλλα τεσπα. Για να γινω κατανοητος το κανω. (Ειναι λιγο δυσκολο να γινω κατανοητος - κρασι χικ - αλλα προσπαθω)
:P
gog_magog μια χαρα κατανοητος γινεσαι..αλλωστε κι εγω λιγο καιρο εχει που αναθεωρησα...κι ο ποιτης στο θανατο πιστευω οτι αναφεροταν...
το παρελθον οταν αρχιζει να ειναι χρονικα ισο σχεδον με το μελλον...τοτε τι να ελπιζεις αν το παρελθον δεν σου αφηνει περιθωρια....τι να ελπιζεις σε ενα θαυμα που θα σε κανει να ξεχασεις το παρελθον?
κι οπως εχω ξαναγραψει σε αλλο post εκει που σχολιαζα τον Καζαντζακη..
το να μην ελπιζεις σε τιποτα σε προστατευει απο αλλη μια απογοητευση...
κι αυτο ειναι ελευθερια.να σου θυμισω κ ενα τραγουδι?
το ενα το αλογο να ειμναι ασπρο οπως τα ονειρα που εκανα παδι
το αλλο το αλογο να ειναι μαυρο σαν τη δικη μου την καταμαυρη ζωη...
αλλαγη χρωματος ονειρων μεχρι που σταματας να ονειρευεσαι
ισως να ειναι κ ενα βημα προς το ρεαλισμο γιατι μην ξεχνας οτι ο απαισιοδοξος ειναι ενας πολυ καλα ενημερωμενος αισιοδοξος....