δηλαδη ποσο χρονων εισια τωρα?ο λογος που ωρισατε ειναι τοσο σημαντικος ωστε ν ειστε μακρια ο ενας απο τον αλλον....πω πω δυσκολο θα πρεπει ν ηταν 15 χρονια.....ειχατε παντρευτει???οχι δεν επινα νερο τ σαλιο μ ειναι αρετο για ν μ πνιξει αχαχαχαχχα
Printable View
δηλαδη ποσο χρονων εισια τωρα?ο λογος που ωρισατε ειναι τοσο σημαντικος ωστε ν ειστε μακρια ο ενας απο τον αλλον....πω πω δυσκολο θα πρεπει ν ηταν 15 χρονια.....ειχατε παντρευτει???οχι δεν επινα νερο τ σαλιο μ ειναι αρετο για ν μ πνιξει αχαχαχαχχα
χχαχαχαχ το εχω σκεφτει αλλα ειμαι ολλημενη μ την καθαριοτητα δεν μπορω φαντασου σφουγγαριζω καθε μερα!!!!ειμαι τρελλη παιδι μ σ λεω....αλλα εκτονονομαι...βασικα γι αυτο εχω τοσο ψυχοχωματικα απο την τρελλα μ......
δεν καταλαβαινω σορυ!!!και συγνωμη αν σ εφερα σ δυσκολη θεση...
κριμααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα αληθεια....
happy birthday aggelikoula89 ... (σε περιπτωση που εχεις βαλει λαθος ημερομηνια (ως γυναικα) τοτε happy day)
se euxaristw para polu alitheia oxi ontws exw genethlia...kleinw ta 23....ti gluko pou m esteiles alitheia den t perimena euxaristwwww
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ !!!!!!!!!!!!
να σαι καλα σορυ πριν εγραψα μ γρεεκλις αλλα ημουν ταυτοχρονα και φειςμπουκ..................ευχαρισ τω πολυ ευχομαι ν απαλαγουμε υντομα απο τ προβληματα μας!!!