χαλαρωσε κυκνε...μια χαρα εισαι...απλωσ ηρεμισε και βγαλε τισ αρνητικεσ σκεψεισ απο το μυαλουδακι σου και θα εισαι μια χαρα...!!
Printable View
καλα confuse αυτη η ιστορια μου εχει δημιουργησει απιστυετο αγχος,πονο σε διαφορα σημεια κ αυπνιες
αλλα απ την αλλη κ να χω?τι ειναι αυτο που δε θεραπευεται σημερα..
λοιπον επειδη εγω ειχα εχω να σας πω πως εμφανιζεται και μπορει αν εισαι φορεας να εχεις ενα μονο σημαδι και αν κολισεις καποιον να γεμισει πιο πολλα μεχρι να ξεσπασει. μετα σταματαει και μπορει να επανεμφανιστει σε 10 χρονια (το κονδυλωμα) .
ο ιος δεν φευγει ποτε απ τον οργανισμο και το 80% των γυναικων το εχουν επειδη δεν χρειαζεται να υπαρχει σεξουαλικη επαφη για να το κολισεις, το παθαινεις και απ τα υγρα και απο πετσετες.
ο ιος ειναι ο hpv και τα κονδυλωματα ειναι τα θυλακωματα του δερματος. μερικοι δεν βγαζουν καν και δεν ξερουν πως το εχουν! οποτε μπορει να εχεις και να κολλας αλλους που βγαζουν κονδυλωματα αλλα εσυ να μην εχεις και κανενα! υπαρχουν 100 και πανω τυποι του ιου αυτου! το τεστ παπ δειχνει αν εχεις το επικυνδινο που οδηγει σε καρκινο του τραχηλου και της μητρας!