Originally Posted by
~Lucy~
Γεια σου Στελιο!
Ειχα κι εγω αποπροσωποποιηση για ενα διαστημα, στο πλαισιο της μεταιχμιακης διαταραχης προσωπικοτητας. Δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου, ενιωθα οτι ο,τι κι αν ελεγα ο,τι κι αν εκανα, το εκανα τελειως μηχανικα, σα να μην ελεγχα το σωμα μου συνειδητα. Δεν ειχα κανενα απολυτως συναισθημα και σε συνδυασμο με την αποπραγματοποιηση ηταν ο,τι πιο βασανιστικο εχω βιωσει, που παραλιγο να με οδηγησει σε αποπειρα.. Ηταν λες κ ημουν καθηλωμενη σε ενα σωμα που δεν ενιωθα καν δικο μου, αισθητηρια αχρηστευμενα, στεκομουν καθηλωμενη ανημπορη να κανω και να πω το ο,τιδηποτε κι ακομη κι αν εσκιζα τα ρουχα μου ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω για να εκφρασω την ανυπαρξια μου βιωνα..Δε μπορουσα να νιωσω κατι για τους δικους μου ανθρωπους κι αυτο με τσακιζε! Δεν ενιωθα καν ανθρωπος! Και δε μπορουσα να φανταστω καν οτι μπορουσε και καποιος αλλος μπορει να περναει την ιδια κατασταση..Εντελει δοκιμασα πολλα χαπια, αυτο που με βοηθησε εξαρχης ηταν το risperdal (αντιψυχωτικο) σε συνδυασμο με καποιο αλλο, μετα ομως ξανακυλησα κ τελικα τωρα βρηκα την υγεια μου με το abilify, επισης αντιψυχωτικο σε συνδυασμο παντα.
Συμφωνω οτι πρεπει να χουμε πιστη στο Θεο, αλλα ποσο ευκολο ειναι εκεινες τις δυσκολες ωρες να τη χασουμε...