:) ναι δεν ειπες κατι τετοιο...
απλα το ξεκαθαρισα..θα ξεκινησω ψυχοθεραπεια τελικα γτ οσο και να προσπαθω μονη μου δε βλεπω αποτελεσματα..
τα αρνητικα μυνηματα που μου εχουν περασει απο παιδι με κανουν να υποφερω
Printable View
:) ναι δεν ειπες κατι τετοιο...
απλα το ξεκαθαρισα..θα ξεκινησω ψυχοθεραπεια τελικα γτ οσο και να προσπαθω μονη μου δε βλεπω αποτελεσματα..
τα αρνητικα μυνηματα που μου εχουν περασει απο παιδι με κανουν να υποφερω
λιονταρακι για καποιο προφανη λογο, οι γυναικες αυτες σπανια ειναι "ομορφες και αξιολογες". γι αυτο και δεν διεκδικουν ελευθερους ανδρες, αλλα κυνηγανε δεσμευμενους που τις φτυνουν...Quote:
Originally Posted by liodaraki_23;395433.........
η αληθεια ειναι ομως οτι για τη συγκεκριμενη εχω και μεγαλο θυμο περα απο φοβο..
σιχαινομαι τετοιες γυναικες που απο κομπλεξ προσπαθουν να κανουν κακο...να αποσπασουν τη προσοχη του αντρα...
σιχαινομαι τις γυναικες που εχουν σχεση και φλερταρουν με τον καθενα μονο και μονο για επιβεβαιωση...
σιχαινομαι τη πονηρια και την ασεβεια..
αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος να τη μειωνω
[B
ασχετως της μειωμενης αυτοεκτιμησης σου, να εισαι βεβαιη οτι ο δικος σου δεν θεωρει οτι αξιζε περισσοτερο απο εσενα, διαφορετικα θα ηταν μαζι της και οχι μαζι σου.
μην μπαινεις στο τριπακι να αισθανεσαι ενοχες για την απεχθεια σου. ειναι απολυτα δικαιολογημενη.
εμπιστευσου το ενσικτο σου. εφοσον βλεπεις τετοιες κινησεις εκ μερους της ενω κυνηγουσε τον φιλο σου κι αυτος της εχει πει οτι ειναι μαζι σου και δεν θελει κατι μαζι της, ειναι προφανες οτι θελει να κανει κακο στην σχεση σας, δεν το βγαζεις απ το μυαλο σου.
πολυ καλα κανεις λοιπον και την απαξιωνεις, δεν χρειαζεται να αποδεχομαστε ανθρωπους που απο μονοι τους ξεφτιλιζονται, ας το κανουν οι γονεις τους και οι θεραπευτες τους αυτο.
για τις συμπεριφορες αυτες σε δημοσιο χωρο, αν οι δυο σας δεν γνωριζεστε, ο φιλος σου ειναι αυτος που πρεπει να εχει την οποιαδηποτε αντιδραση και να την βαλει στην θεση της και οχι εσυ.
κι αν καταλαβα καλα, το εχει ηδη κανει.
αν ομως προσπαθησει να ανακατεψει εσενα προσωπικα για να την παρηγορησεις για την χιλοπιτα που εφαγε, σου κανει την φιλη, σε συκοφαντησει ειτε ευθεως ειτε πλαγιως, η εστω αποπειραθει να σου απευθυνει τον λογο, τοτε στειλτην στον διαολο κι ακομα παραπερα, με την ευχη μου :)
και μην εχεις τυψεις. αν ειναι τοσο μεγαλη *******, θα την εχουν στειλει πολλες πριν απο εσενα, θα ειναι συνηθισμενη ;)
remedy οταν ξεκινησε να διεκδικει το αγορι μου δεν ειχε σχεση μαζι μου...
το οτι την απερριψε και τον ειδε αργοτερα μαζι μου προφανως της πυροδοτησε το κομπλεξ και τη πονηρια της.
Υπερκτιμαει τη πονηρια της και νομιζει πως θα μπορουσε να με πληγωσει εκμεταλλευοντας την καλοσυνη του αγοριου μου αν και επεσε εξω..
κι αυτο ειναι κατι που δε μπορει να το δεχτει.
Σημαντικο για εμενα ειναι επισης οτι εχει 2 χρονια σχεση..δεν ηταν μονη εκεινη οταν επιδιωξε να βγει με τον δικο μου και μαλιστα τον μειωνε οτι αυτος τη θελει και καλα..
για να φανει η ιδια..
εγω προσωπικα πιστευω αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι επειδη το αγορι μου ειναι πολυ ομορφο και γενικα μετραει σαν προσωπικοτητα και σα τυπος...για εκεινη ηταν προσωπικο στοιχημα..
τον κυνηγουσε με επιμονη πιστευω οχι επειδη τον εκτιμουσε η ειχε συναισθηματα αλλα προκειμενου να τον κανει να ασχοληθει μαζι της..
οσο εβλεπε πως ο δικος μου δε ψηνοταν τοσο επεμενε...και παει λεγοντας...
remedy αυτο που μου δημιουργει προβλημα ειναι η προθεση της..
αν χωνεψω πως δεν ηθελε κατι ουσιαστικο αλλα ηταν κατι επιφανειακο,ειτε επιβεβαιωση ειτε φαση..τοτε δε με ενδιαφερει.
αν ομως αρχισω να σκεφτομαι οτι ενιωσε κατι η οτι αξιζει σαν ατομο δυστυχως με το φοβο που κουβαλαω αυτη τη στιγμη χανω τον υπνο μου.
Το αγορι μου τη σιχαινεται...γελαει οταν καταλαβαινει οτι ανησυχω γιαυτη...αλλα και παλι εμενα ο φοβος δε φευγει απο πανω μου!
ακριβως αυτο την εκανε να ρεζιλευεται ετσι βρε λιονταρακι, Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ που δεν εννοει να δεχτει!! δεν θελει πολυ μυαλο, κανει μπαμ!!(και μπουμ :Ρ )
αφου το λες και μονη σου, γιατι βασανιζεσαι ακομα?
μια γυναικα που εχει αισθηματα, αν φαει πορτα, μαζευει τα κομματια της και παει σπιτακι της.
μια γυναικα που οταν την φτυνουν λεει στους αλλους οτι την φτυνουν επειδη ειναι πολυ ομορφη και φοβουνται μην την ματιαξουν, κολλαει λογω της απορριψης και οχι λογω πραγματικων αισθηματων για τον αλλον.
αυτη, οταν καταλαβε οτι τον εχεις εσυ αλλα οχι αυτη, τρελαθηκε και φροντισε να κανει αισθητη την παρουσια της σε σενα.
αυτο δειχνει οτι δεν μπορει να χωνεψει οτι τον εχεις εσυ κι οχι η ιδια.
δλδ το κινητρο της στα χαζα που κανει μπροστα σου ειναι ο ανταγωνισμος και τπτ αλλο.
αν ειχε πραγματι ελπιδες μαζι του, εσυ δεν θα μαθαινες τπτ απο αυτην ;)
θα κινουνταν μουλωχτα μεχρι να τον κατακτησει. επειδη εφαγε την κλωτσια την ειδες μπροστα σου. all time classics ;)
αν το αγορι σου μετραει σαν αντρας οπως λες, θα βρεθουν κι αλλες να χοροπηδανε γυρω του. αστες να χοροπηδανε.
οσο ειστε καλα μαζι θα πεφτουν σε τοιχο σαν τις μυγες ;)
η προθεση της ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη που φανταζεσαι. το λαθος το δικο σου ειναι οτι σου δημιουργει προβλημα. δλδ, θα αυτοκαθοριζομαστε απο τις προθεσεις των αλλων? δεν λεω να καταπινουμε την κακοηθεια. αυτο,[ποτε.
απανταμε οπως χρειαζεται στον καθενα και μετα προχωραμε σε αυτο που ονειρευτηκαμε χωρις να επιτρεπουμε στους ασημαντους να κανουν παρασιτα στην ζωη μας, λιονταρακι μου.
στην περιπτωση σου, την απαντηση την εδωσε το αγορι σου κλεινοντας της την πορτα.
ασε τις προθεσεις της καθε πικραμενης και ασχολησου με την αγκαλια του.
πικραμενες θα βρεθουν πολλες. εσυ αντι να του μιλας γι αυτες, ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ! αλλα ποτε με λογια, μονο με εργα!
ειναι τα μονα αποτελεσματικα , αλλα και τα πιο ηδονικα ;)
remedy...εφοσον δε τον ηθελε πραγματικα γτ να σκυλιασει τοσο που τον εχω εγω?
δεν ζηλευε που τον εχω νομιζω...αλλα οτι εμενα με θελει..ενω αυτη δε την ακουμπησε ποτε..
οτι εμενα με φιλουσε μπροστα της και την αγνοουσε,ενω εκεινη οταν πηγε να τον φιλησει τοτε την ειχε σπρωξει..
επισης αν την ενδιεφερε ο δικος μου δε θα χε τοση ανεση πιστευω...να πηγαινει να τον χαιρεταει ενω εκεινος της εχει δειξει πως δε θελει τπτ..
αμα σε νοιαζει ο αντρας,καιγεσαι,λιωνεις δεν εχεις τη δυναμη να πας να του μιλησεις στο ασχετο..αυτη πηγαινε απλα για να παει..
πφφφ!
γιατι σε θεωρει καλυτερη της, εφοσον εχεις τον ανδρα που την εφτυσε, γι αυτο.
και εισαι πραγματι καλυτερη της για τον συντροφο σου, διαφορετικα δεν θα ηταν μαζι σου, αλλα μαζι της.
στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα, αυτο σου ελεγα στα προηγουμενα .αν την ενοιαζε πραγματικα, θα εξαφανιζοταν μετα την χιλοπιτα. αυτη ηθελε μονο να την σπασει σε σενα.
μην σκας βρε λιονταρακι. εδω την εχει ξεχασει αυτος, σου λεει οτι του προκαλει αηδια και γελαει μαζι της κι ανησυχεις εσυ? ζησε τον ερωτα σου κι ασε την κακομοιρογλου
kakomoiroglou...xaxaxaxaxa