γιατι ενω με εχει κανει ετσι και δε πιστεψε οτι τον αγαπησα και οτι εδωσα ολη μου την ψυχη σε αυτον εγω αντι να ειμαι θυμωμενη τον αγαπαω ρε παιδια????????????Και τι θα τους πω?
Printable View
γιατι ενω με εχει κανει ετσι και δε πιστεψε οτι τον αγαπησα και οτι εδωσα ολη μου την ψυχη σε αυτον εγω αντι να ειμαι θυμωμενη τον αγαπαω ρε παιδια????????????Και τι θα τους πω?
θα την αναλάβει μια πολύ καλή συνάδελφος!Δεν θα τους αφήσω έτσι!
Βρε κορίτσι μου, τι μαζοχισμός είναι αυτός?
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην ζωή να ξέρεις. Τώρα εσύ έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 2 επιλογές.
1. Να συνεχίσεις να κάνεις μαθήματα, με συνέπειες να πληγώνεσαι, να γίνεσαι χάλια, να σε ξεφτυλίζει όπως είπες η πρώην πεθερά σου, αλλά το παιδί (που ποιος ξέρει τι έχει ακούσει μέσα στο σπίτι για σένα) να έχει την ίδια δασκάλα και
2. Να σταματήσεις να κάνεις μαθήματα, με συνέπεια να ηρεμήσεις, αλλά το παιδί να βρει άλλο δάσκαλο.
Τι διαλέγεις λοιπόν? Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και αποφάσισε. Μην παίρνεις το ρόλο του θύματος και της κακομοίρας. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
Εμένα μ φαίνεται ότι νομίζει ότι τον δουλεύεις γτ αυτός σε είχε για ερωτευμένη κ εσυ του πες ότι δεν είσαι αλλά συμπεριφερόσουο όπως το βλεπε αυτός σαν ερωτευμένη σκέψου λίγο κ θα δεις ότι είναι έτσι κ ούτε κωδικούς ούτε τπτ
τι εννοεις??δεν καταλαβαινω!
Τι δεν καταλαβαίνεις αυτός σε είχε για ερωτευμένη με την εικόνα που τ έδινες κ συ του είπες ότι δεν είσαι σαν να του πες ότι το παίζεις πόσο χρόνων είσαι; κ που σαι δεν τον αγαπάς απλά δεθηκεσ