-
βρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι!ο καθένας έχει το δικαίωμα να νιώθει και να πράτει κατ\'επέκτασιν όπως θέλει.Εγώ θα συμφωνήσω με την interrupted οτι είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί και ιδιαίτερα με τα πρότυπα που προβάλλονται απο τα ΜΜΕ.Αλλά αν σε περίπτωση που σου πει οτι αύριο,μεθαύριο αισθάνεται μια σεξουαλική έλξη προς το ίδιο φύλλο,τι θα κάνεις?θα το αποκληρώσεις?
Σε ρωτάω εντελώς φιλικά,γιατί κάποιες φορές ένιωσα κι εγώ έλξη και προχώρησα σε μια μικρή αλλά δυνατή για μένα σχέση και οι γονείς μου φρίκαραν εντελώς όταν το μάθανε!Φυσιολογικό απο την μία,αλλά από την άλλη εμένα με πείσμωσε πιο πολύ και άρχισα να κλεινόμουν στον εαυτό μου,με συνέπεια να πάθω-για άλλη μια φορά-κατάθλιψη.
Σκέψου,να συμβεί το ίδιο και στο δικό σου παιδί..θα σε καθησύχαζε μια τέτοια συμπεριφορά?
-
\"δυσκολο να μεγαλώσεις παιδι με τα πρότυπα των γκευ στην τηλεόραση...\"
δηλαδή επειδή υπαρχουν αυτά τα πρότυπα ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι το παιδί έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει γκευ και επιπλέον το να γίνει γκέυ είναι κάτι ΚΑΚΟ. καλα κατάλαβα?:)
\"αυτοι που λενε ότι ειμαι ρατσίστρια είναι ρατσιστες\"
μπα, ο ρατσισμός έχει να κάνει με το να \"αντιπαθείς\" μια ομάδα ανθρώπων επειδή είναι μαυροι, κιτρινοι, εχουν διαφορετικες προτιμήσεις (που δεν διαλεξαν) και για άλλους γελοίους λόγους. Το να αντιπαθώ μια ομάδα ανθρώπων όπως οι ρατιστες, οι βιαστες, οι δολοφόνοι, οι τρομοκράτες δεν έχει σχέσει με ρατσισμό, είναι μια άμεση απειλη για μένα. Οι ομοφυλόφιλοι δεν ειναι απειλή (εκτός και αν σε απειλη το όλο θεμα :) )
-
Είναι άλλο πράγμα η σωστή και φυσιολογική διαπαιδαγώγηση του παιδιού (πατέρας και μητέρα πρέπει να τα μεγαλώνουν γιατί μάνα το φέρνει στον κόσμο μέσω της επαφής με τον άντρα) και άλλο πράγμα οι σεξουαλική ταυτότητα του καθενός (μπορεί να έχει όποια επιθυμεί και είναι απόλυτα σεβαστό).
-
Φίλε μου το πρόβλημα μας είναι σχεδόν ταυτόσημο. Αν και βλέπω οτι είναι παλιό το thread αν ακόμα μπαίνεις ριξέ μια ματιά και στο δικό μου. Φιλικά