-
Τα μηνύματα του Konstantinou δεν μου εμφανίζονται γιατί λέει ότι έχουν τροποποιηθεί.
Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν και απάντησαν γιατί με βοήθησαν πολύ. Από την άλλη λογικό είναι μες στην ανωνυμία του ίντερνετ κάποιοι να είναι καχύποπτοι. Το καταλαβαίνω.
Μόνο δυο άνθρωποι ξέρουν για το γεγονός αυτό και ο λόγος που το έγραψα εδώ ήταν γιατί ίσως οι απόψεις κάποιων τρίτων με βοηθούσαν να ξεδιαλύνω αυτό που έχω μέσα μου. Δεν ανέφερα το όνομά του, δεν έκανα καταγγελία και ούτε βγήκα στην τηλεόραση να τα πω.
Έχω αναφέρει πολλές φορές πόσο άσχημα νιώθω που ακολούθησα στο σπίτι εκείνο το βράδυ και δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου για την απερισκεψία αυτή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το ανέφερα σε άλλους, γιατί δεν θα άντεχα ν' ακούσω ότι φταίω για ό,τι έπαθα.
Αν πάλι ήθελα να γίνει και το έκανα με τη θέλησή μου, όπως υποστηρίζει ο Konstantinoss, δεν νομίζω ένα χρόνο μετά να ταλαιπωριόμουν από τέτοιες σκέψεις. Δεν θα ένιωθα αηδία κάθε φορά που τύχαινε να τον δω στην τηλεόραση. Αντίθετα θα περηφανευόμουν ότι μου έκατσε ένας διάσημος.
Όσο για το αν ένας διάσημος για ένα πήδημα διακινδύνευε να σπιλώσει το όνομά του κτλ...ποιος θα πίστευε τη δικιά μου ιστορία αν πραγματικά έκανα καταγγελία και έπαιρνε διαστάσεις το θέμα; Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να τον αγγίξει τίποτα. Θα υποστήριζε ότι ήταν με τη δικιά μου θέληση και αυτά που λέω είναι συκοφαντίες. Θα διασυρόμουν παντού και θα έβγαινε κι από πάνω.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι, ότι επειδή θεωρείται τόσο ωραίος και γοητευτικός απ' όλους και έχει όποια θέλει, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μια κοπέλα δεν θα του καθόταν. Δεν μπορούσε να δεχτεί το "όχι" κι έκανε αυτό που έκανε. Έτσι κι αλλιώς τις φορές που βγαίνει στην τηλεόραση είναι για να περηφανευτεί για τις κατακτήσεις του και τις πολλές σεξουαλικές του εμπειρίες.
-
Δεν υπαρχει πιο κουφιος τενεκες...και πιο μουφα αντρας....απο αυτον που γενικως περηφανευεται για κατακτησεις και εμπειριες....
οι πραγματικοι αντρες δεν μιλανε ευκολα για αυτα....οσο πιο ουσιαστικες εμπειριες ειχε ενας αντρας στην ζωη του τοσο λιγοτερο μιλαει....
συμπερασμα ο εν λογω οσο κι αν θελει να περναει σαν καρδιοκατακτητης...μονο χρησιμοποιωντας την αναγνωρισιμοτητα του....και πιθανον παρομοιες καταστασεις με την δικη σου θα βρισκει στοχο...
στην ουσια ειναι ενα κομπλεξικο,καταπιεσμενο,αν ασφαλες υπολλειμα αρσενικου...που προφανεστατα δεν καταφερε να ικανοποιησει ποτε καμμια γυναικα....
θα ηταν ιδανικο...να μπορουσες να τον συρεις στα δικαστηρια και να τιμωρηθει...αλλα και ετσι πιστευω πως η μεγαλυτερη τιμωρια του ειναι η φτηνια και η ασημαντοτητα της υπαρξης του...που καποια μερα οταν η αναγνωρισιμοτητα του τελειωσει....θα την εξαργυρωσει...με τοκο....
οσο για σενα κοριτσακι...δουλεψε με τον εαυτο σου και προσπαθησε να το αφησεις αυτο πισω σου....
ειχες την ατυχια να βρεθεις στο δρομο ενος σκουληκιου....μην αφησεις αυτο το σκουληκι...να επηρεασει ουτε μια ακομη μερα απο την υπολοιπη ζωη σου......
-
γλυκια μου, μερικοι αντρες δεν θελουν απλα να τους καθεται μια ωραια γκομενα με την θεληση της, νιωθουν περισσοτερο αντρες οταν το παιρνουν με το ζορι.
-
Να αναδιατυπώσω: μερικοί ελπίζουν πως θα νιώσουν περισσότερο άντρες..... αλλά μπα!
Επίσης, ελπίζουν πως έστω και για λίγο θα μεταφέρουν σε έναν άλλον άνθρωπο τα δικά τους αισθήματα μειονεξίας και ανεπάρκειας, τα οποία κρύβουν πίσω από την υπεροψία της 'φήμης'.
Μην του κάνεις τη χάρη.
-
δεν ειναι το θεμα σε ποιον κανει χαρη κ σε ποιον οχι, ειναι το οτι βλεπει πως αυτος ειναι σαν να μην εγινε τπτ επειδη ξερει πως δεν θα του κανει και τπτ. μια καταγγελια θενε να ξυπνισουν και να ταρακουνηθουν, αλλα αμα το κανεις, εκτος απ του οτι γινεσαι βουκινο , θα ειναι κ ο λογος του απεναντι στον δικο σου και στο τελος θα σε πουν *******
-
trollarei o kwnstantinos min tou dinete simasia...
opoioi den kserete ti einai to trolling psakste sto wikipedia...
-
Swan εσυ δε πρεπει να νιωθεις ντροπη .ντροπη πρεπει να νιωθει αυτος που σου εκανε τοσο μεγαλο κακο η υποτιθεμενη φιλη σου
κ οσοι σε κρινουν