Να διωρθωσω οταν πηγα στο γιατρο δεν ηερα για το οζον...Πηγα μονο για βελονισμο,εκεινοs μου το προτεινε.Ετσι ξεκινησα κ συνεχιζω.Θα ενημερωνω,
Printable View
Να διωρθωσω οταν πηγα στο γιατρο δεν ηερα για το οζον...Πηγα μονο για βελονισμο,εκεινοs μου το προτεινε.Ετσι ξεκινησα κ συνεχιζω.Θα ενημερωνω,
Αυτα παιδια τα λεμε
Είμαι νέος στο φόρουμ και ψάχνοντας στο web, είδα τις αναρτήσεις του φίλου "ΚΩΣΤΑΣ 1966".
Επειδή ξαφνικά εδώ και 1 βδομάδα ξεκίνησαν έντονες ενοχλητικές εμβοές, μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το όνομα του γιατρού που πήγες (έστω και με πμ, ή email - είναι στο profile μου). Ευχαριστώ
chris_knight ψαχνω να βρω το mail σου και δε το βρισκω..Μπεs στο δικο μου αν θεs και στειλε μου μηνυμα στο[email protected]μιζω μπορω να σε βοηθησω..Να εισαι καλα σε περιμενω..δυνατα.
Κώστα σου έστειλα και εγω εμαιλ με ενδιαφέρει τον θεμα του βελονισμόυ και οζον
ΔΩΚΙΜΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ
[email protected] Η΄΄ΣΤΟ
[email protected] ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φίλε Κώστα σου έστειλα e-mail στις παραπάνω διευθύνσεις αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση.
Αν κάποιο άλλο μέλος -σε περίπτωση που ο ΚΩΣΤΑΣ 1966 για τον α′ ή β′ λόγο δεν μπορεί- έχει πληροφορηθεί το όνομα του γιατρού παρακαλώ να ενημερώσει μέσω p.m.
googlarete tinnitus kai tha vreite oles tis sxetikes plirofories
Φίλε JasonK, αναζητώ τα στοιχεία του συγκεκριμένου γιατρού που συνέστησε ο ΚΩΣΤΑΣ 1966 (βλ. μηνύματα Δεκεμβρίου 2017 στη σελίδα 3), όχι γενικές πληροφορίες...
Εκτός πια και αν όλοι όσοι ειδικεύονται στον βελονισμό κάνουν και ενέσεις όζοντος :confused:
psaxse γιατρο ολισθηκηs ιατρικηs[βελονιστη αναισθησιολογο] se periptwsi pou den apantisei o kwstas kai an vreis pes tou na sou kanei auta or an den kserei autos na proteinei kapoion pou kserei
Fadazomai oti autos pou pige o Kwstas den tha einai o monadikos se oli tin Ellada.Elpizw na sou apantisei o Kwstas gia na se glitwsei apo to psaksimo
Καλησπέρα Κώστα θα ήθελα ν μου στείλεις και εμένα πληροφορίες σχετικά με τ βελονισμός και πως είσαι τώρα είσαι καλύτερα???
Καλησπέρα παιδιά! Μου εμφανίστηκε κι εμένα βουητό στο δεξί αυτί περίπου 20 μέρες τώρα.. έχω παρατηρήσει ότι όταν ξεχνιέμαι δεν έχω καθόλου και όταν ξυπνάω το πρωί δεν έχω μέχρι να σκεφτώ ότι δεν ακούω βουητό μετά πάλι εμφανίζεται και άμα το σκέφτομαι και αγχώνομαι γίνεται πολύ δυνατό το σφύριγμα.. οπότε καταλήγω ότι είναι ψυχοσωματικό και αν δεν το δώσουμε σημασία φεύγει εξαφανίζεται! Απλά εμείς το δίνουμε σημασία και μένει και αγχωνόμαστε και δυναμώνει, πρέπει να το αγνοήσουμε και θα φύγει εντελώς.. και παλιότερα μου είχαν εμφανιστεί εμβοες αλλά δεν έδωσα σημασία και έφυγαν αμέσως, τώρα που έδωσα σημασία δε φεύγει άμα ξεχαστω εξαφανίζεται και σε ησυχία δεν το ακούω δλδ..
Ψαξτε το οσοι πασχετε για θεραπεια σε υπερβαρικο θαλαμο οξυγονου. Εχω διαβασει για περιπτωσεις που θεραπευτηκαν πληρως απο τις εμβοες, βεβαια η θεραπεια με υπερβαρικο οξυγονο εχει καποιους κινδυνους αν και σπανιους. Συζητηστε το με καποιο παθολογο.
σε παρακαλω μπορεις να μου δωσεςι στοιχεια του γιατρου σου; [email protected]
αν το δεις στειλε μου στοιχεια τυο γιατρου σου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ [email protected]
το δικο μου [email protected] μονο το τηλεφωνο του γιατρου σου θελω και παω οπου και αν ειναι .. ευχαριστωωω
Εγώ όταν ήμουν δέκα χρόνων,οι γονείς μου δούλευαν νύχτα και οι δύο απο τα τρία μου,ενα βράδυ σηκώθηκα με την αίσθηση ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι,πηγα αταραχη προς τον χώρο που αισθανομουν ότι υπάρχει κάποιος κοντοσταθηκα έξω από το δωμάτιο της τηλεόρασης και η τηλεόραση άνοιξε σε εκείνο το κανάλι με το πολύχρωμο ρολόι άρχισα να ακούω τον ήχο μεγενθυμένο ένα δυνατό τουτ μέσα στα αυτιά μου ο ήχος γινόταν ισχυρός τόσο ,ενιώσα ενα σφιξιμο στο στομάχι ,ήμουν πεπεισμένη ότι κάποιος κρυβόταν στό κουζινακι που ήταν μέσα στο καθιστικό δωμάτιο με την τηλεόραση.Ημουν ένα ψυχολογικό ράκος,εκανα μεταβολή και πήγα για υπνό.
Καλησπερα!
Εγώ έχω εμβοη στο αριστερό μου αυτί λόγω σφιγμενων μυών και κάνω βελονισμό και παίρνω και κάποια θερυ και έχω δει ήδη αρκετή βελτίωση!
Καλημερα φιλε Κωστα ! σου εχω στειλει μειλ και στα συο σου μειλς σχετικα με τις ενεσεις , αν δεν τα εχεις λαβει μπορουμε να μιλησουμε καπως αλλιως γιατι ενδιαφερομαι αρκετα
Καλήσπερα αντιμετώπιζε κ άγω πρόβλημα με Τίς έμβοες εδώ και 2 μήνες με παρόμοια ιστορία με την δίκη σου . Έχεις λύσει το πρόβλημα μετά από τόσο καιρό και αν ναι πως
Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σου αν και μετά από χρόνια στο θέμα των εμβοων τελικά σε ωφέλησαν τα φάρμακα , έφυγαν οι εμβοες σε πόσο διάστημα ;