εμμανουελα, μηπως σου φαινονται οι περισσοτεροι αντρες ασχημοι κοντοι χοντροι βλαχοι καγκουρες ηλιθιοι κακογουστοι ανωριμοι αμορφωτοι κακομοιρηδες βρωμιαρηδες γλοιωδεις εκμεταλλευτες ...... (συμπληρωσε οτι αλλο θες) ??
Printable View
εμμανουελα, μηπως σου φαινονται οι περισσοτεροι αντρες ασχημοι κοντοι χοντροι βλαχοι καγκουρες ηλιθιοι κακογουστοι ανωριμοι αμορφωτοι κακομοιρηδες βρωμιαρηδες γλοιωδεις εκμεταλλευτες ...... (συμπληρωσε οτι αλλο θες) ??
Ειλικρινά δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει...;;;
Όχι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με κάτι.
Θέλω απλά να τον θέλω και να με θέλει.
Δεν έχω ιδιαίτερες ή συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Και αυτό είναι που με τρελαίνει.
Άλλες έχουν και απαιτήσεις κι πάλι έχουν σχέση..ενώ εγώ...
Σου αρεσει κανενας?
Απο τοσο κοσμο που συναντας να μη σαρεσει κανενας ειναι ενα θεμα! Aκομα και στο κατω πλατανοχωρι να ζουσες αν ψαχνοσουν για σχεση και ηθελες θα σταμπαρες στην τελικη τον παραγιο του φουρναρη που ειναι και ωραιο παιδι και σπουδαζει και σε ενα ΤΕΙ! Αn βρεις καποιον να σαρεσει, θα σαι ενα βημα πιο κοντα στη σχεση.. :)
Και για αυτό με την εμφάνιση...
Να προσθέσω πως κοπέλες εμφανισιακά πολύ κάτω του μετρίου έχουν σχέσεις και μάλιστα καλές και σοβαρές και εγώ απορώ πως γίνεται αυτό;
Δεν ξέρω ειλικρινά τι να κάνω...δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση..
Βαρέθηκα!
Κάποιος να με βοηθήσει...προσπαθώ να το ξεπεράσω αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω.
Δεν αντέξω άλλο...
Γειά σου Εμμανουέλα,
η αλήθεια είναι ότι όταν η κατάσταση δεν πάει άλλο αυτό είναι μια καλή ένδειξη, για να δούμε τι χρειάζεται ν' αλλάξουμε για να προχωρήσουμε!
Και δεν είναι ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τον άλλον.. είναι ότι εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε τόσο δυνατοί για να μπορούμε ν' αντέχουμε!
Αφού τα ξέρεις όλα κι έχεις έτοιμες τις απαντήσεις, τι μπήκες να κάνεις, την έξυπνη?
Νομίζω ότι το πρόβλημα σου είναι ότι καταφέρνεις πολύ γρήγορα να γίνεις αντιπαθητική.
μια χαρα.. εχουμε εναν νεαρο εδω στο φορουμ, η μαλλον αρκετους, που πιστευουν το ιδιο με σενα, οτι ειναι μπακουρια γιατι δεν ετυχε δεν βρεθηκε τους μουντζωσε το συμπαν.. και εχουν ολες τις απαντησεις ετοιμες!! Μπορει να περασει καποιος απο αυτους και απο το νημα σου και να τα βρειτε, που ξερεις!!
Και θέλω να πω πως δεν μπήκα στο φόρουμ για να το παίξω έξυπνη.
Απλά όλα αυτά που μου είπαν τα παιδιά τα είχα ήδη σκεφτεί και δεν είχα βγάλει άκρη.
Άλλωστε αν ήταν τόσο απλές οι απαντήσεις τότε θα είχα λύσει από μόνη μου το πρόβλημα μου και δεν θα χρειαζόταν να μπω εδώ..
Μα φαινεσαι να τα απαντας ολα με απολυτη σιγουρια!!! Οποτε τι απαντησεις ψαχνεις απο μας ακριβως????????
Αν δεν ησουν τοσο ξερολας, γκρινιαρα, αδικημενη, θυμωμενη παραπονιαρα και μη μου απτου αντιδραστικη.. θα ειχες πολλες πιθανοτητες για σχεση! ΑΠλα διορθωσε τα ελλαττωματα σου! Αυτη τη βοηθεια μπορω να σου προσφερω μιας και ο τιτλος λεει οτι αυτο χρειαζεσαι!!
Λάθος δεν είμαι καθόλου έτσι στην πραγματική μου ζωή. Δυστυχώς δεν με ξέρετε από κοντά για να μπορείτε να κρίνετε και αυτά είναι τα αρνητικά τις επικοινωνίας μέσω υπολογιστή.
Άλλωστε ανέφερα πως με ήθελαν 2 άτομα και τους λόγους που χάλασε το θέμα τους ανέφερα και δεν ήταν ο χαρακτήρας μου.
Το θέμα μου δεν είναι πως δεν με θέλει κανείς, αλλά το ότι δεν μου έχει τύχει να θέλω κάποιον.
Δεν είμαι ξερόλας απλά διευκρινίζω το πρόβλημα μου για να μην γίνει παρεξήγηση...
..στην θέση σου δεν μπορώ σίγουρα να είμαι.., όμως αυτό που μπορώ να καταλάβω και να κρίνω είναι όπως σου είπε και η λίλιουμ
πως ο λόγος που χρειάζεσαι βοήθεια είναι ένας υπερβολικός εγωισμός, που σε βασανίζει και σου δημιουργεί άγχος κι αγωνία!
Βασανίζεσαι λοιπόν άδικα, γιατί αυτό που σε νοιάζει είναι πως σε κρίνουν και σε βλέπουν οι άλλοι, κάτι που σημαίνει χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. :)
μάλλον η θεοφανια εννοεί ότι αντί να πιστέψεις σε αυτό που είχε πει ο συγγραφέας κοέλιο ("όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βοηθήσει"), καλύτερα να πιστέψεις στο "συν Αθηνά και χείρα κίνει" (εκτός από την Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου, δηλαδή, δε φτάνει να επικαλείσαι βοήθεια από τα θεία ή την τύχη, αλλά οφείλεις να καταβάλεις και τις απαιτούμενες προσπάθειες) το οποίο στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει: αν δεις κάποιον να σου αρέσει κάνε την κίνηση, μην περιμένεις...