εγω στα 30 μου γιατι δεν επιασε η υπογραφη μου????Παπαγεωργιου ημουνα...
Printable View
εγω στα 30 μου γιατι δεν επιασε η υπογραφη μου????Παπαγεωργιου ημουνα...
Απλά σε ψαρώσανε!!!Αν έλεγες ότι μ\'εφεραν με το ζόρι και αντε γεια ποιος θα σε κρατούσε?
ναι καλα τα λεει ο βαγγελης εχουν ξευτιλιστει ολοι και ολα τα τελευταια χρονια.ασε που οι περισσοτεροι δεν ειναι καν γιατροι αλλα το παιζουνε η εχουν ψευτικα κωλοχαρτα.ιντερ κοριτσι μου εσενα λενε αρρωστη(οπως και ολους μας)αλλα μια χαρα τα ελεγες.απλα ο κοσμος μιας εχει πια αλλιωθει τοσο πολυ που δεν μπορουν πια οι ανθρωποι να ξεχουρισουν το ψεμα απο την πραγματικοτητα.μπορει εμεις να παθαινουμε κρισεις αλλα αλλοι ειναι πραγματικα αρρωστοι.χαιρομαι που ειστε καλα πιδια αν θελετε στειλτε να μειλ να τα πουμε και ειδικα εσυ βαγγελη σε ψαχνω για να σου πω κατι.το μεσεντζερ το εσβησα και ιντερ και απο σενα θελω να μαθαινω νεα γιατι εμεις γνωριστηκαμε κατω απο περιεργες καταστασεις και δεν σου κρυβω οτι σε εχω συμπαθησει πολυ και οποιο αλλο παιδι θελει μπορει να μου στειλει μειλ.δεν υπαρχει προβλημα.δεν προκειται α προσβαλλω και να κοροιδεψω κανεναν.
λοστρε, δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ θα σου πω για μένα.στην ιδιωτική κλινική που με βάλανε στα τέλη του 2004, είναι βράδυ πριν την αλλαγή του χρόνου και είμαι στη πόρτα και τους λέω θέλω να πάω σπίτι μου.μου είπανε δε μπορείς να βγείς χωρίς να υπογράψουν οι γονείς σου.όταν είσαι επικίνδυνος για τον ευατό σου, η υπογραφή εισαγγελέα είναι το λιγότερο.για να με καταφέρουν μου την είχανε στήσει στο σπίτι σε κάποια φάση που ήρθα.έσκασα μπουκέτο στην αδερφή μου, πήγα να κάψω με τσιγάρο τον αδερφό μου μέχρι που με βούτηξε και με κατέβασε τέσσερα πατώματα αγκαλιά σα δεμένη.για να μπω στο αυτοκίνητο είδανε και πάθανε.με βάλανε στη μέση, με κλειδωμένες πόρτες και κλειστά παράθυρα.ο πατέρας μου μου το έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα, αν με ξαναπιάσει μανία, πάω για γαλήνη - κλινική με τη μία.έτσι κι εγώ προσέχω για να μη ξαναμπώ εκεί που και το καφέ σου απαγορεύουν, για να πιάνει το αλοπερντίν εύκολα.
χμ...να πω οτι δε σε καταλαβαινω??κι εμενα η μανα μου με πηγε..αλλα δεν αντιδρουσα τοτε ...στην εισαγωγη κ στην ενεση τσιριξα (οχι απο πονο αλλα δεν ηθελα τπτ αλλο στο αιμα μου..)στην αρχη με ειχανε αποτελειωσει.5 lexotanil την ημερα ...ειχα φτασει σε σημειο να σταματαω ταξι κ να μη με περνουν..δεν θελω καν να τα θυμαμαι ...φαντασου οτι τωρα τα 2μιση ταβορ μου φαινονται οκ εκανα προοδο..
για καφε ...arktos σοννα....μπλιαχ ουρτε καν ντεκαφεινε!
lostre κι εμενα επικυνδυνη για τον εαυτο μου με ειχαν ισως για αυτο υπεγραψε η μανα μου και η δικια μου δεν επιανε
ενα εχω να πω οτι οι ψυχιατροι των δημοσιων νοσοκομειων στην ψυχιατρικη μας αντιμετωπιζουν σκατα!!
τι θα κανουμε με αυτην χτυπιεται!
σηκω επανω καλε...ξαπλωσε!
δεν θελω!!!!
ξαπλωσε ειπα!
γκρρρρρ
μαρια εχεις καταλαβει οτι κ τα νευρα μου δεν ειναι καλα δεν θελω να πλακονομαι με κανεναν...ας το ξεχασουμε εκεινο..το συμβαν..με τα βρισιδια
μεταξυ μας δεν χωρανε κακιες θελω να ελπιζω γιατι με τους εξω δεν βγαζω καμια ακρη..
με τσατιζει που ειναι κ καλα νορμαλ κι οπως λες εσυ ειναι χειροτεροι κ αν παν σε ψυχιατρο κι αυτοι ενα καρο χαπια θα τους δωσουν...αλλα δεν εχουν την βουλα κ δεν την ψαχνουν κι ολας
ρε συ καθομαι πολλες και παρατηρω τους γυρω μου να κανουν τα ιδια πραγματα που κανω εγω και συμπεριφερονται με τον ιδιο η και χειροτερο τροπο μονο που αυτοι δεν πινουν χαπια ουτε πανε σε ψυχιατρο.γιατι ρε γαμωτο να ειμαι εγω αρρωστη ενω αυτοι οχι?γιατι εγω οτι και να κανω να λενε οτι ειναι λωλαγρα ενω οταν κανει καποιος αλλος ακριβως το ιδιο να ειναι απλα κατι φυσιολογικο?γιατι αμα ζαλιζομαι να λενε ειναι απο το αγχος και οταν ζαλιζονται οι αλλοι να ειναι απο την κουραση?γιατι οταν ειμαι ολη μερα ξαπλα να λενε οτι εχω καταθλιψη ενω αμα ειναι καποιος αλλος να ειναι απλως κουρασμενος?γιατι......?γιατι ????
μαρια μακαρι να ειχα απαντηση..κι εγω το ιδιο αναρωτιεμαι?τι σκατα εχουμε εμεις να στο πω κι αλλιως εγω οταν εχω νευρα εχω διαταραχη ενω οι αλλοι λογο
οταν δεν εχω ορεξη να κουνηθω εχω καταθλιψη οι αλλοι ακεφιες
οταν περνω τους δρομους δεν παω καλα οι αλλοι κανουν περιπατο
οταν δεν παω στη δουλεια φταινε τα χαπια μου οι αλλοι κανουν κοπανα...
οπως βλεπεις δεν εισαι μονη ελπιζω αυτο να ειναι παρηγορητικο..
αγαπη μου αυτο το ξερω και σε καποια φορουμ μαζι και σεαυτο βεβαια το εχω καταλαβει καλα.η ουσια ειναι οτι τελικα ολος ο κοσμος ειναι αρρωστος και δεν το παραδεχεται.μαυρα χαλια.καπου ακουσα σημερα οτι η καταναλωση ψυχοφαρμακων αυξηθηκε κατα 30 τοις εκατο τον τελευταιο χρονο.και που να δεις ακομα
αμα σου μιλησει η φαρμακοποιος μου...ξεπερασαν κ τα φαρμακα της καρδιας!
κάπου είχα διαβάσει πως σε 20 χρόνια 1 στους 3 θα πάσχει από κατάθλιψη!
εγω ειχα διαβασει οτι μεχρι το 2020 το 60 τοις εκατο του πλανητη θα πασχει απο καταθλιψη η απο καποια ψυχωτικη αρρωστεια
παιδια εγω απο τωρα ολους ψιλοσαλεμενους τους βρισκω...ολους!!
χαχαχαχ ναι ναι.παιδια πολλες φορες παρατηρω τους ανθρωπους να μιλανε μονοι τουσ στον δρομο και μαλλιστα καποιος προσφατα διαφωνουσε με αυτα που ελεγε και εβριζε τον εαυτο του και ρωτησα ποιος ειναι και μου ειπαν οτι ειναι καθηγητης χαχαχχαχα
καλα,ε?καρανορμαλ ο τυπος!
ασε και στην αθηνα ειχαμε παει για ψωνια,σρον πειραια μαλλον και εκει που κοιτουσαμε τα παππουτσια ερχεται καποιος και μας κοιταει και μας λεει.εχω μια βαρκα.και του λεμε μπραβο.και μας λεει εβαλα και τιμονιερα και του λεμε μπραβο και μας λεει θα παρω και διχτυα και εφυγε.χαμος
χχαχαχαχ
ρε τι σου λεω ολοι τζαζεμενοι ειναι....παντου!
χαχαχαχα ναι και κατα τγα αλλα εμας τρεχουνε
δε κατάλαβα βασικά ..απο πότε μία παρόρμηση για κάτι εντελώς <<νορμάλ>>(όπως το να θές να βγείς μία βολτούλα έξω)να είναι δείγμα οτι πλησιάζει η μανία;γιατί να βάζουμε ταμπέλες στον εαυτό μας;δεν μας φτάνουν οι εύκολες αβίαστες καί άδικες κρίσεις των άλλων;
γιατί έχω κι άλλα δείγματα μανίας.έχω μάθει τα σημάδια της πια.και τα έχει μάθει και η οικογένεια μου.
δεν ειναι η θεληση του να βγεις εξω ειναι αυτο που νιωθεις να σε σμπρωχνει απο μεσα
είναι που δε σε χωράει ο τόπος...
δεν ξερω γιατι παιζω σε αλλη διαταραχη αλλα στα 2 ακρα νομιζω εμενα καμια φορα δε με χωραει ουτε ο χρονος..
ετσι ειναι ιντερ μου δηστυχως.εχουμε μπει σε εναν φαυλο κυκλο και πολεμαμε με τον ιδιο μας τον εαυτο.ισως να φταιει η ζωη μας ισως να φταινε τα βαρη και τα λαθη ομως την πατησαμε.εγω πολλες φορες οταν νιωθω καλα και βγαινω εξω δεν καταλαβαινω οτι ειναι μανια και καθως περναει η ωρα αρχιζω και κανω τρελλα πραγματα.πινω πολυ παραπανω και κανω πραγματα που ποτε δεν εκανα.και με πιανει πολλες φορες και στο σπιτι οταν αισθανομαι εγκλωβισμενη κανω τα παντα στο σπιτι με μια μανια που δεν την εχει ουτε φιλλιπινεζα υπηρετρια στο σπιτι του βαρδινογιαννη.το κακο ειναι οτι ακομα δεν μπορω να ξεχωρισω ποτε υτο που αισθανομαι ειναι μανια η οχι
μην μπεις στην διαδικασια να το κανεις αφου δεν το καταλάβαινεις τυχερη εισαι δεν υπαρχει λογος να το αποδωσεις κ καλα στη διαταραχη
το κακο αγαπη μου ειναι οτι οταν το καταλαβαινω ειναι πια πολυ αργα ειται εχω γινει τυφλα ειται ειμαι στα προθυρα της λιποθυμιας απο την κουραση ειτε ειμαι σε αλλα ορια.η παναγια μαζι μας
μην πινεις ξυδια με το τιποτα!
ασε νομιζω οτι εβαλα μυαλο.εστω και αργα νομιζω οτι το καταλαβα.