Ρε συ Φρατζιλ πες το πιο απλα δεν μπορω στη φαση αυτη να κατανοησω βαθυστοχαστα νοηματα! Τι προβολη κ παραβολη κ αντικαταβολη μου λες!! :pp
Printable View
ο ποιητης θελει να πει...οτι, ο,τι φανταζει στα ματια μας μονιμο (εν προκειμενω η καταθλιψη σου)....τελικα δεν ειναι μονιμο, αλλα αναστρεφεται :)
Παραπονο για τα windows μεταφορικα το ειπα... Οχι κυριολεκτικα... Δοξα το θεο το λαπτοπακι καλα κρατει δεν τα χει τιναξει ακομα.. Το ειπα μεταφορικα οτι ο εγκεφαλος μας χρειαζεται φορματ (δλδ να διαγραφτουν ολα τα αρχεια σε μορφη .arnitikesskepseis) κ να μπουν νεα windows (δλδ θετικες σκεψεις)..
Νικνειμ χμμμ κατσε να σκεφτω.. Amaranth πως θα σου φαινοτανε?
Παιδια πρεπει να διαβασω κ δεν μπορω... δεν ειμαι σε θεση ουτε καν να μιλησω... με πιανει ναυτια... τι να κανω? θελω να διαβασω ρε πουστη μου... :(
Το ξέρω ότι το είπες μεταφορικά μακάρι να μπορούσαμε βασικά να διαγράψουμε όλα τα αρχεία με κατάληξη .arnitikesskepseis από τον εγκέφαλό μας..Όσο για το nickname το Amaranth χμμμ.. έτσι και έτσι μου φαίνεται..Αλλά μην κουράζεσαι με αυτό..
Αν δε μπορείς να διαβάσεις μην το κάνεις..Όσο πιέζεις παραπάνω τον εαυτό σου θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα..Προσπάθησε να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να χαλαρώσεις..