ρε ιντερ, να΄σαι καλά!δάκρυσα από το γέλιο.σε φαντάστηκα να χτυπιέσαι τραβώντας το κάθισμα...είσαι απίστευτη!
Printable View
ρε ιντερ, να΄σαι καλά!δάκρυσα από το γέλιο.σε φαντάστηκα να χτυπιέσαι τραβώντας το κάθισμα...είσαι απίστευτη!
xaxa..Σε νιώθω φιλενάδα.Εγώ να δεις τι γέλιο έριχνα στον πόνο μου για ξεκάρφωμα.\"Αχ,δεν την παραγγείλατε εσείς την μπύρα αλλά η ωραιοτάτη συντροφιά σας\".....και γλείψιμο!!!!
ε, κι αυτοί αφού σε είδανε, χάθηκε ο κόσμος να σου δώσουνε ένα μπλοκάκι παρέα με το στυλό?
Δεν με είδανε...Απλά λέγανε αρχές είναι ακόμα ή \"Σήμερα θα δουλεύεις με ΑΥΤΗ;;;;;;Σε ΛΥΠΑΜΑΙ\"Πού να\'ξεραν..Γενικά το σερβιτοριλίκι δε μου πήγαινε.Πήγαινα να ανοίξω κρασιά και πεταγόταν ο φελός ΜΠΑΜ..Φςςςςςς.Θα δοκιμάσετε από το \"υπέροχό\" μας κρασί-μόλις ένα χρόνο στην κάβα;\"Εσείς;;;;\"-Σκέψη:Αν ζήσεις θα πιουν κι οι υπόλοιποι...και τσαφ έριχνα το μισό κρασί έξω..
Πρώτη μέρα πάω σε μια τύπισσα κοκέτα από τα υψηλά στρώματα της κοινωνίας,αφρόκρεμα κι έτσι με το ωραιότατο άσπρο ταγιέρ της και της χύνω-ΟΥπς-το κόκκινο κρασάκι που είχε παραγγείλει.....Και τι να λέω;;;Συγνώμη,είμαι ακόμα εκπαιδευόμενη,σιγά σιγά μαθαίνω....για να καλυφτώ......Μαρία έστρωσες το 38;;;\"Εεεεεε;;;Μου είχες πει να το στρώσω;\".Ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου αυτή η δουλειά σου λέω...
Στο μόνο στο οποίο ήμουν καλή ως γνήσια ιδεοψυχαναγκαστική ήταν στο καθάρισμα.....Τασάκια,σκατάκ ια,ποτηράκια,κεράκια,κάβες, μηχανήματα,κατάλογοι όλα είχαν δει το ξεσκονόπανο απ\'τα χέρια μου...Το είχα γλείψει το μαγαζί.Παστρικιά με έλεγαν και που να ήξεραν...Χαχα....Σου λέω έπεφτε σταγόνα από κρασί τσουπ το βετέξ.Αφού ενώ δεν επιτρεπόταν να κουβαλάω μαζί μου καθ\'ότι κιτσέ κόντεψε να γίνει παραχώρηση ειδικά για εμένα.Θυμάμαι να περιμένουν παραγγελείες κι εγώ να κάθομαι με τις ώρες να ξεροτρίβω το 34 τραπέζι....Το καλύτερο και πιο χιουμοριστικό.ΚΑθ\'ότι η δικιά σου παστρικιά ήθελα να κάνω μια δουλειά καλά και καθόμουν και μάζευα με τις ώρες τα ψίχουλα τόσο που κάποια στιγμή με κοίταξε λοξά η γυναίκα του αφεντικού γιατί καθάριζα με τις ώρες γύρω από τον άντρα της το τραπέζι και νόμιζε ότι του τα έριχνα.Που να\'ξερες μωρή λόλα!!!
καλα το σμπρωξιμο της μπροστινης καρεκλας...την διαπιστωση οτι το αμαξι εχει 4 πορτες να δεις!
η νονο κι η πεθερα μου αχ το καημενο το καψανε με τα φαρμακα κι εγω αφου επεξεργαστηκα το γεγονος γελουσα μονη μου κι αυτες τα χωνανε ακομα πιο πολυ...η υπερπροστατευικη πεθερα μου
-ελα κοπελα μου μην στεναχωριεσαι θα στρωσουν τα πραγματα..με τον καιρο θα δεις..
-γιατι ρε μαμα να στρωσουν μια χαρα ειμαι ετσι!!
Ναι..Κι εγώ αυτό λέω.Μια χαρά είμαι έτσι.Οι άλλοι δεν είναι μια χαρά μ\'εμένα..Λολ!!
Μιλάμε είχα φάει τρελό θάψιμο στην προτελευταία μου δουλειά.Τόση που ήθελα πριν φύγω να τους χώσω τα σερβίτσια στη μούρη.....Άσχετο αλλά μου βγήκε...Γι\'αυτό σου λέω πάμε,πάμε να φύγουμε από δω και μη ρωτάς που πάμε.....
Ξέρεις τι σημαίνει να μη μπορείς να πάρεις τα πόδια σου ,να πρέπει να δουλέψεις να βγάλεις κανά φράγκο και να το παίζεις και νορμάλ;;;Τς.Τς.Δύσκολη δουλειά....2 Seroxat των 100mg,3 αναφρανίλ των 25...ούπς..ένα τζατζίκι και ένα πιτόγυρο στο 2 παρακαλώ!!!!!
μη μασας κοπελα μου θα ερθω για πελατης κ δεν θα ξεχασεις τπτ
3 ταβορ στο 4!!!!!
θα τους κανουμε ολους σαν κι εμας για να ειμαστε διαφορετικοι
Χαχα.Έτσι έτσι..Ευτυχώς τη σταμάτησα.Τη θεώρησα λίαν ψυχοφθόρα και άκουσα και είδα ουκ ολίγα πράγματα για το τι γίνεται στο σερβιτοριλίκι.Άσε που όλοι ήταν πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο από εξυπνάδα.Στόκοι και ήθελαν να μου μάθουν γιατί και κάτι ήξεραν πως να γυαλίζω λέει σωστά τα ποτήρια με ατμό κι όχι με βρεγμένο βετέξ..γιατί αφήνει στάμπες...Σου λέω ξεφτέρια όλοι...και με κοιτούσαν με υφάκι.Ο Γιωργάκης μου είπε \"Ξέρεις ποια πρέπει να είναι η σχέση μου με τον καφέ;\"\"Αυτή του να τον παραγγέλνεις\"..Χαχα..Ρε Γιώργο έγραψες πάλι....
Φαντάζεσαι να ήταν ένα εστιατόριο ειδικό για φαρμακοληψία;Θα είχε πολλή πέραση και θα δούλευα με περίσσια χαρά...
1 Efexor στο 38 και στρώσε για επιδόρπιο καθαρτικό το 6....
Υ.Γ.Νομίζω ότι δούλευες σε μπαρ εεεε;
Υ.Γ2 Μαλάκα πρέπει να τους το έπαιζα ακραία ιδεοψυχαναγκαστική και να ρίχνω το Άζαξ πάνω τους.Το δε βετέξ μόνο για ένα φρεσκαρισματάκι στο προσωπάκι και η χλωρίνη για να πλένουν τα χεράκια τους..Αυτά ήθελαν....
Μου θυμίζει το Κόμικ του Κηπ με τον ιδεοψυχαναγκαστικό που λέει \"And now I even wax my dog\"
χαχαχαχχα τελειος εισαι εμενα να δεις τι μου κανανε κατι πρωην αφεντι κα μου αλλα πυ να δεις τι τους εκανα και εγω χαχαχαχ.σηκωθηκα και εφυγα και μεχρι και την γλαστρα που τους ειχα στειλει για καλη επιτυχια πηρα χαχαχ.ασε θεικες στιγμεςς αυτα τα καντιλια που ακουσαν θα μεινουν βαθεια χαραγμενα μεσα τουςςς χαχα
Χμμ,δεν έκανα πολλά στα αφεντικά.Με τους σερβιτόρους έπαιξα.Τα αφεντικά την έβγαλαν καθαρή...Μόνο που τελειώνοντας την βάρδια πήγα σπίτι και δε με ξαναείδαν..Ούτε γεια,ούτε τσου μου του..Τίποτα...Μην την είδατε..Αλλά τα σερβιτόρια μου έπαιξαν πουστιά..Τα ταχτοποίησα όμως.Τι σκατά οριακά χαρακτηριστικά.Ξύπνησε μέσα μου το Ντάνυ δε ντόγκ....
Καντήλι και χαστούκι μετά από πολλά χρόνια που είχα να ρίξω έφαγε ένας τύπος στο γυμναστήριο.Εκεί που ξερογλείφεται με μια κοπέλα μπαίνω στο ανάμεσα,του χαμογελώ και τρώει χαστούκι.Δεν τον πέτυχε όμως ρε συ καλά.Κρίμα....
κασι τελεια ταινια το ντανυ δε ντογκ ετσι?βασικα εγω δεν ειχα συναδελφους ολο ελεγαν οτι θα παρουν και ολο εγω εβγαζα ολη την δουλεια ωσπου που τους πηρε ο διαολος και ηρεμησα
xaxa..Μπράβο ρε Μαράκι.Και καλά τους έκανες.Ήμουν βοηθός και με ρημάδιαζαν.Με έκαναν κουρέλι.Το παιδί για όλες τις δουλειές.Και οι σερβιτόροι,που ήταν θέση προαγωγής τα έξυναν και έπαιρναν μόνο παραγγελίες...
Γινόταν της *******ς το κάγκελο.Δουλειά περιοπής όπου ο εργοδότης σου βάζει δήθεν στο φιλικό το χέρι να σου φτιάξει το σουτιέν γιατί βγάζεις άσχημο ίματζ!!!Το Ντάνυ the dog ήταν κορυφή.Μου θύμισε εμένα πριν 4 χρόνια όταν πήγαινα Κουνγκ Φου με τι πάθος αφοσιωνόμουν και πως κουρδιζόμουν εύκολα...
ασε βασικα νομιζω οτι εκφραζει πολλους ανθρωπους που τους εχει στερηθει η ελευθερια και τους ελεγχουν κρατωντας τους με καποιον τροπο δεμενους αν μπορουμε να πουμε .ναι ρε ιουλιος μηνας σε νησι να γινεται χαμος ολο να μου λενε θα παρουμε και ολο 16 ωρα βαραγα ασε μεχρι που δεν πηρα το χαναχ μου χαχαχα
XaxaΜαρία...16ωρα εεεε;Μάλλον χρειάζονταν αυτοί χάπια για την αμνησία τους στα ρεπό σου...
ασε ασε και απο λεφτα....σκατα.χαχχαχα.τι να κανουμε ομως οπως λεει μια πολυ παροιμια ο θεος αλλλους τους επλασε και αλλους τους ....εκλασε
Μαρία καλή η παροιμία.Όχι εμένα τα λεφτά ήταν καλά......αν έμενα γιατί δεν άντεξα και πολύ.Εγώ είχα συνηθίσει να συναναστρέφομαι με άλλα άτομα και όχι της κάθε καρυδιάς καρύδι.Άντε, πες τα σκούρα τα βρήκα στο γυμναστήριο που πήγα και αναγκάστηκα να συναναστραφώ με πορτιέρηδες,μποντιμπιλντε� �άδες αλλά εκεί επιβίωσα.Αλλά ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις με το Σεις και το Σας να πιάσεις δουλειά και να ανέχεσαι τον εργοδότη για να μη σε διώξει να σου φτιάχνει την τιράντα του σουτιέν;;;Ξέρεις τι είναι να ανέχεσαι τα χαριτωμένα σχολιάκια των σερβιτόρων;Και πώς να τους κόψω την παρόλα όταν είχα ανάγκη να μάθω την \'δουλειά\' και μόνο αυτοί θα μου την έδειχναν;;;(Μάλλον είχα στο νου τους να μου δείξουν άλλη δουλειά)Τι να πω;Πρέπει να ακολουθείς τη θεωρία,την παλιά καλή προαναφερθείσα \"Σταρχιδισμού\"
Οι συμβουλές ενός από όλους εκεί μέσα είναι εδώ πουλάμε κοινωνικοποίηση αλλιώς θα έτρωγαν σπίτι τους.Εδώ πουλάμε και εμάς τους ίδιους.(Μόνο για κονσομασιόν δεν είχε ακόμα μιλήσει).
Αλλά πάνω κάτω στις πωλήσεις έτσι πάει.
Θυμάμαι να σουτάρομαι με την πρώτη μέρα από ένα τουριστικό κατάστημα στην Πλάκα από μία κωλόγρια(με όλη την έννοια της λέξης) γιατί είμαι άσχετη από πωλήσεις και ας είχα πτυχία Αγγλικών,Γαλλικών που η άλλη πωλήτρια δεν είχε.Και τι να μου λέει η γριά;\"Ακόμα και την κόρη μου θα πάντρευα αν μου έρχονταν και μου αγόραζαν απ\'το κατάστημα\".
Τότε που έψαχνα για πωλήτρια πάλι σε υποδήματα πάω σε έναν τύπο και μου λέει αν βρω καμιά πιο εμφανίσιμη κοπέλα από εσένα θα την προτιμήσω.(Μετράνε τα πτυχία;Τα χαρτιά;Οι περγαμηνές;Τς!Τς!!!!!)Εμπειρί ες από δουλειές να έχουμε να λέμε....
σε μεγαλα club ημουν στην παραγωγη(ποτοδοσια στους σερβιτορους αλλα δεν με παρεξηγουσαν γιατι ολοι ηταν χικ!μια μερα εμαθα οτι οι κοπελιες στο μαγαζι που δουλευαν μονο μπαρ ενω εγω ειχα και 5 σερβιτορους περναν τα ιδια λευτα(βεβαια εγω απαιτουσα απο τους σερβιτορους κομματο απο τα μπυρμπουρια και τα αφεντικα συμφωνησαν γιατι πως να το κανουμε ημουν πειστικη οτι εγω δεν περνω γιατι εχει προτεραιοτητα η εξυπηρετηση του σερβιτορου κ μετα η μπαρα μου)αλλα οταν εμαθα οτι εγω και οι σκετες γλαστρες περναμε τα ιδια λευτα θολωσε το ματι σφυρηξε το αυτι καπνιασε η μυτη κι ολοι καλυβοταν απο τα τασακια που εκσφενδονιζα!!!κι ενα Βαψαρδι που ειχα εκεινη την ωρα στα χερια μου..γηταν η ωρα που κλειναμε
ευτυχως το μαγαζι ηταν ηδη θερινο...για αυτο ποτισα τις γλαστρες barwomen με Βαcardi!!!
μου βγηκε ενας μισογυνισμος....κατσε καλα
Καλώς ήρθες μωρό μου Ίντερ!!!!
Πω τα λυπάμαι τα κοριτσάκια αλλά πόσο σε νιώθω.Όχι εγώ ζω και ζούσα την αντιπάθεια από το γυναικείο μάτι..Quote:
Originally posted by interappted
σε μεγαλα club ημουν στην παραγωγη(ποτοδοσια στους σερβιτορους αλλα δεν με παρεξηγουσαν γιατι ολοι ηταν χικ!μια μερα εμαθα οτι οι κοπελιες στο μαγαζι που δουλευαν μονο μπαρ ενω εγω ειχα και 5 σερβιτορους περναν τα ιδια λευτα(βεβαια εγω απαιτουσα απο τους σερβιτορους κομματο απο τα μπυρμπουρια και τα αφεντικα συμφωνησαν γιατι πως να το κανουμε ημουν πειστικη οτι εγω δεν περνω γιατι εχει προτεραιοτητα η εξυπηρετηση του σερβιτορου κ μετα η μπαρα μου)αλλα οταν εμαθα οτι εγω και οι σκετες γλαστρες περναμε τα ιδια λευτα θολωσε το ματι σφυρηξε το αυτι καπνιασε η μυτη κι ολοι καλυβοταν απο τα τασακια που εκσφενδονιζα!!!κι ενα Βαψαρδι που ειχα εκεινη την ωρα στα χερια μου..γηταν η ωρα που κλειναμε
ευτυχως το μαγαζι ηταν ηδη θερινο...για αυτο ποτισα τις γλαστρες barwomen με Βαcardi!!!
μου βγηκε ενας μισογυνισμος....κατσε καλα
Οπότε και στο σερβιτοριλίκι από μία λεγάμενη η οποία σφυριζόταν με τ\'αφεντικό και πίστευε ότι θα της έπαιρνε το και πολύ διοικητικό πόστο που είχε μη χέσω.Σιγά μωρή,δε θα πάρω...Με κοιτούσε ξινά,με κοιτούσε παγερά,αλλά δεν ξεκατινιάστηκα.Κράτησα επίπεδο.Έφυγα πριν γίνει αυτό γιατί αν γινόταν και θα απολυόμουν και θα άφηνα και κακό όνομα.Και πόσο πια κακό όνομα να αφήσω σ\'αυτή τη ζωή;Φτάνει πια...Τέλος πάντων ξέρω ότι αν γυάλιζε πολύ το μάτι ίσως με χάνανε και από ανακοπή γιατί αρχίζω και αφρίζω σε αυτές τις περιπτώσεις.Χάνω κάθε ίχνος γλυκύτητας στο πρόσωπό μου....
Πήρες το αίμα όμως εσύ!!!Σ\'ευχαριστώ!!!
βρε ακομα οταν το θυμαμαι απορω πως ειμαι ακομα εξω...
Εγώ γλίτωσα τα χειρότερα.Με ήξερα από το Κουνγκ Φου πώς είχα ξεκατινιαστεί με όλες και όλους και λέω ας μην το δείξουμε και εδώ αυτό το καλοκάγαθο στοιχείο του εαυτού μας....Μιλάμε λίγο ακόμα να είχα μείνει θα την πλήρωνε κανάς πελάτης.....
Παιδιά δε φταίνε τα οριακά μου...Να σου πω όμως και κάτι αν ο άλλος με προκαλεί δε θέλω και πολύ.Και δεν μπορώ να στην πω με το γάντι.Θέλω να σε αρπάξω απ\'το μαλλί να σε φέρω σβούρα...και φαντάζεσαι να το βλέπανε αυτό οι θαμώνες;;;;
Μία κοπελίτσα έζησε σχετικά πρόσφατα τον θυμό μου,που σου λέω είμαι από τα υπομονετικά άτομα....Από τα αρκετά υπομονετικά....Με τσίγκλαγε ,με τσίγκλαγε και άρχισα να αναψοκοκκινίζω τόσο που και ο γκόμενός της με φοβήθηκε ότι θα της κάνω κάτι....Το τι συχτίρι και πινελίκι ακούστηκε σε εκείνο το σπίτι 5 η ώρα το ξημέρωμα δε λέγεται.
Λένε πως δε συγκρατούμε τα νεύρα μας.Τα συγκρατούμε αλλά για πόσο;;;
πως δεν την αρχισες στις γρηγορες μς το κουνγκ φου?σας μαθαινουν αυτοπειθαρχεια εκει ρε!ενας πρωην μοθυ πρωταθλητης στο ταε κβοντο ο,τι κ να του κανανε εμενε αταραχος και χωρις ηρεμιστικα
προλαβαινω να παω να μαθω αυτοπειθαρχια?
γιατι τα μαυρα τα φοραω καιρο κι αν συνεχιστει η θα βαλώ εντελως ασπρο πουκαμισο η ασπρομαυρη φορμα με μια μπαλα απο κατω!!!
xaxaxaxax μην ανησυχειται εμεις μια χαρα ειμαστε αλλοι ειναι αυτοι που εχουν λαλλησει.,ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος παιδια σε λιγο καιρο αντι να καυχιομαστε για τα κατορθωματα μας θα κανουμε κοντρες για το ποιος ειναι πιο τρελλος απο τον αλλο.ΣΥΓΚΑΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
ετσι μαρια!!!!αλλοι την πουλαν χωρις να την εχουν κ πουλανε κ μουρη μαζι...ε,εμεις την εχουμε κ μαλιστα με τη βουλα εμεις κ τα καρπουζια!!!
Ήταν κορυφή το Κουνγκ Φου..Και ναι,στις πολεμικές τέχνες είναι μεγάλο το ζήτημα της αυτοπειθαρχίας.Αν δεν ελέγχεις το μυαλό σου δεν ελέγχεις το σώμα σου.Και η νοοτροπία δεν είναι βάρα κι όποιον πάρει ο Χάρος......Εμένα μου άρεσε γιατί μου έδινε ευφορία και μου αναπτέρωνε την αυτοπεποίθηση..Quote:
Originally posted by interappted
πως δεν την αρχισες στις γρηγορες μς το κουνγκ φου?σας μαθαινουν αυτοπειθαρχεια εκει ρε!ενας πρωην μοθυ πρωταθλητης στο ταε κβοντο ο,τι κ να του κανανε εμενε αταραχος και χωρις ηρεμιστικα
προλαβαινω να παω να μαθω αυτοπειθαρχια?
γιατι τα μαυρα τα φοραω καιρο κι αν συνεχιστει η θα βαλώ εντελως ασπρο πουκαμισο η ασπρομαυρη φορμα με μια μπαλα απο κατω!!!
Όχι.Το δυνατό μου σημείο είναι τα πόδια μου.Είναι να μην φας κλωτσιά.Είμαι ευλύγιστη και όσο και να\'σαι εκεί που θέλω θα σε πετύχει.Αλλά έχω καιρό να κάνω.Πρέπει να ξαναρχίσω.Να την πλακώσω;;;Όχι αγάπη μου.Δεν ξεκατινιάστηκα.Και δεν πλακώνω γυναίκες.Ξέρω ότι είμαι πιο δυνατή και αυτό μου αρκούσε..Πρώτα τρως προειδοποιήσεις και μετά βλέπεις το χάρο......Αυτή τον πρόλαβε.Ήθελα να της ξεριζώσω απλά το μαλλάκι της.....
προλαβαινω να παω στα 30 μου
Σε αφήνω να πας...Γιααααααααααα!χαααααα ααααααα!Χρααααααααααααααα� �ς!!!!Μπααααααααααααααααααα� �ααμ!!!!!!
θα παω μην το γελας αυτοελεγχο πως για?
αν αυριο αναρωτηθω τι δουλεια εχει 1 ταψι στο γραφιο μου θημιστε μου οτι εφαγα ολο τον υπολοιπο χαλβα γιατι σημερα πιασανε τα ατιμα..καλα
Βουλιμική κρίση;;;;Την πέρασα κι εγώ καλά αυτές τις 2 μέρες....Παγωτό να δει το μάτι σου
και μενα 2-3 μερες με εχι μετα ερχεται η αλλη η ανορεξια.
Απ\'το ένα άκρο στο άλλο.....Χτύπα κι άλλο θα τ\'αντέξω......μωρή ορέξω!!!
ρε κι αυτα απο τα χαπια ειναι τα εφεξορ φερνουν ανορεξια τα ταβορ βουλιμια
οποτε μεχρι τις 12 το βραδυ τρωω πολυ λιγο και μετα τα ταβορια βαραει η υπογλυκεμια....
αλλα επειδη δεν μου αρεσουν τα γλυκα τρωω τις σοκολατες μου κ μετα καπακι κανενα γαριδακι για να εχω την αλμυρα...ο,τι να ναι λεμε...
Ούτε το ταβόρ με βοηθάει στον ύπνο...Τι πράμα είναι αυτό?αστα να πάνε...
ρε βαγγελη ναι και εμενα εδω και 1 μηνα δεν μου κανουν τιποτα πια.και παιδια και εγω τις τελευταιες ημερες τρωω σαν ζωον.παγωτα?σοκολατες?αστα να πανε.....
Παιδιά μη μου λέτε για ύπνο.Καλύτερα 1000 φορές να μη σου φέρνουν ύπνο και να θες κι άλλο παρά να πας να διαβάσεις και στα 5 λεπτά να έχεις ξεραθεί στον ύπνο...Και μιλάμε για 11 το πρωί..
που να πάρεις και το ΝΟΖΙΝΑΝ....Κοιμήθηκες στο λεπτό!!!!χαχαχχχαχαχ!!!
Ρε συ μιλάμε μου έρχεται να κλαίω.....Μιλάμε για δόση μόλις 25mg την ημέρα και βγήκε η μαστούρα παγανιά....Τι κι αν αλλάζω χάπια την υπνηλία την έχω στο τσεπάκι.Είναι λέει ιδιοσυστασιακά τα χάπια..Εμένα αυτό το \"ιδιο\" δεν μου το έχουν δείξει ακόμα.Που κάθεσαι κρυμμένο;;;;
Δηλαδή πήρες ΝΟΖΙΝΑΝ ή για το ΑΝΑΦΡΑΝΙΛ λες?
Quote:
Originally posted by LOSTRE
Ούτε το ταβόρ με βοηθάει στον ύπνο...Τι πράμα είναι αυτό?αστα να πάνε...
lostre @@@ το χαπι με 2μιση και δεν κοιμαμαι αν παρω πανω απο 5 αλλαζω κατηγορια
καραμελες για το λαιμο!!!
πάρε αυτές με μέλι και λεμόνι