Πολυ σωστα τα λες τι-ποτε.
Πολυ σωστα τα λες τι-ποτε.
να \'σαι καλά κιπ, ανήκω σ\'αυτούς τους πολλούς που σε αγαπάνε εδώ μέσα (όπως ελπίζω και έξω)...
Ευχαριστω τι-ποτε με κανεις και νοιωθω πολυ ωραια.
Τι ακριβώς θές να πεις για τις διαφημιστικές ταμπέλες, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Κατά τον ίδιο τρόπο, σε όποια σελίδα και να μπεις, βλέπεις διαφηστικές ταμπέλες. Εδώ υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις, ακόμα και για βιβλία.Quote:
Originally posted by kassi_21
Χμμ Εξιστίρ...!!!!Νόμιζα ότι αυτή η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη από ειδικούς ψυχολόγους στην οποία κιόλας βλέπω διαφημιστικές ταμπέλες...Έχεις κάποια απόδειξη για να με διαψεύσεις;
Την ευθύνη της αδαημοσύνης του (αν αυτό εννοείς), την φέρνει επάξια ο καθέ ένας απο εμάς Κάσσι, και πίστεψέ με, την πληρώνει μέχρι τελευταίας ρανίδος.Quote:
2ον.Την ευθύνη της αδαείας μου!!!!!
Έλα τώρα μιλάμε για ένα θέμα στο οποίο κάνω τα πράγματα πολύ καθαρά αλλά και είναι.....για το τι είναι καλό και ωφέλιμο και τι μη.Δεν ζήτησα την ψυχοθεραπεύτρια ονλάιν.
Μάλλον δεν έχω καταλάβει τι επακριβώς ζητάς απο τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Μήπως θα μπορούσες να το κάνεις λίγο πιο ξεκάθαρο; Ποια είναι τα ζητούμενα των χρηστών;
Είναι σαφές το οτί χρησιμοποίησα ένα τραβηγμένο παράδειγμα για να δείξω πόσο τραβηγμένο θεωρώ το να υπάρχει ένας παντοδύναμος ψυχολόγος πάνω απο το φόρουμ. Το \"ξανά\" που λες, αν θες το διευκρινίζεις, διότι δεν μου λεει κάτι, επομένως είναι άστοχο. Επίσης και το οτί πουλάω πνεύμα.Quote:
Απλά το έγραψες για να φέρεις ξανά σε κάτι αντίρρηση και να πουλήσεις πνεύμα!
Το οτί δεν συμφωνώ μαζί σου ή με άλλους, δεν νομίζω οτί δικαιολογεί οποιαδήποτε επιθετικού ύφους απάντηση.
μα εξιστιρ τοση ωρα η μαλλον τοσες ημερες καθομαστε και διαφωνουμε γιατο αν ειναι σωστη η ον λαιν υποστηριξη ενω η ιδια η σελλιδα αποδεικνυει οτι ειναι χρησιμη με την διαφημιση της βρειτε ψυχολογο ον λαιν.....αμαν πια.εξιστιρ εισαι ψυχολογος?
Εν συντομία,
1. υπάρχει διακριτική διαχείρηση του φόρουμ, χωρίς πολλές παρεμβάσεις. Η διακριτική διαχείρηση, δεν σημαίνει απουσία διαχείρησης. Ολα τα θέματα διαβάζονται και παρεμβάσεις γίνονται όταν και αν κρίνεται σκόπιμο.
2. Η υπηρεσία εύρεσης ψυχολόγων μέσω του e-psychology, δεν συνιστά διαφήμιση, ούτε φέρνει έσοδα (προς το παρόν τουλάχιστον) στο e-psychology. Επιπλέον, το e-psychology, όπως όλοι οφείλουν να διαβάσουν στους όρους χρήσης, δε φέρει καμία ευθύνη για συνδέσμους, βιβλία, ειδικούς ψυχικής υγείας που προβάλλονται μέσω αυτού καθώς και για υπηρεσίες που παρέχονται από αυτούς.
Ο μόνος λόγος ύπαρξης αυτών, είναι για να διευκολύνουν όσους επισκέπτες/μέλη της σελίδας, δεν έχουν άλλη πρόσβαση σε υλικό, βιβλία, ειδικούς.
3. Οτι ισχύει για τον κατάλογο επαγγελματιών ψυχικής υγείας, ισχύει και για τα προτεινόμενα σεμινάρια/εργαστήρια. Η σχετική στήλη, όπως και ο κατάλογος επαγγελματιών, δημιουργήθηκε κατόπιν πληθώρας e-mails που ζητούσαν ενημέρωση για σχετικές υπηρεσίες.
Το e-psychology ούτε υποχρέωση ούτε ευθύνη ούτε δικαίωμα έχει να ελέγξει είτε τις σπουδές, είτε τις άδειες άσκησης επαγγέλματος, είτε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών/εργαστηρίων/σεμιναρίων που διοργανώνονται από τρίτους.
Για όνομα! Το e-psychology δεν είναι κρατικός ελεγκτικός μηχανισμός. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που στοχεύει στην σε πλάτος πληροφόρηση περί της ψυχολογίας.
Ευθύνη του κάθε ένα είναι να κρίνει τις υπηρεσίες που λαμβάνει από τρίτους όπως ψυχιάτρους, ψυχολόγους ή άλλους ειδικούς.
4. Η συμμετοχή στο φόρουμ του e-psychology και γενικά η περιήγηση σε όλη την ιστοσελίδα, προυποθέτει πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης.
Προσωπικά πιστεύω οτι το θέμα της υποστήριξης απο κάποιον ειδικό εδω μέσα δεν είναι τόσο απλό όσο το θέτετε..κατα την προσωπική μου άποψη είναι περισσότερο θεραπευτικό για τα μέλη να ανταλλάζουν απόψεις και να λειτουργεί η αλληλοβοήθεια και η αλληλουποστήριξη απο ανθρώπους που έχουν κοινά προβλήματα και εμπειρίες απο το να παρέμβει ένας \"ειδικός\" ο οποίος μπορεί να πει 5 πράγματα τα οποία να είναι ουσιαστικά άκυρα και μπορεί και λάθος εφόσον δεν μπορεί να υπάρχει μια ολιστική εικόνα του ανθρώπου ο οποίος αναζητά υποστήριξη. Πολλοί εδω μέσα οι οποίοι έχουν τελειώσει ψυχολογία όπως και γω δεν είναι ουσιαστικά ψυχολόγοι ακόμα εφόσον δεν έχουν ασχοληθεί και αρκετά εμπειρικά ακόμα με την επιστήμη.Αντε και γω ξέρω 10 πράγματα παραπάνω απο σενα που δεν έχεις τελειώσει ψυχολογια..και? θα μπορούσα επίσης να δηλωνω Ψυχολόγος καθώς το κράτος μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω.και να μπαίνω εδω μέσα και να λέω οτι μου κατέβει! το να κρύψω τις ευθύνες μου αν δώσω μια λανθασμένη συμβουλή και να το παίξω \"ειδικός\" μεσα απο την ανωνυμία ενός forum είναι μεγαλύτερο λάθος.πιστεύω οτι η διαπροσωπική σχέση ψυχολόγου και θεραπευόμενου είναι αναντικατάστατη και on-line (ουσιαστική) υποστήριξη δεν μπορεί να γίνει.
ΥΓ: όσο για το θέμα των φαρμακων που αναφέρονται εδω μέσα και και τα οποία αλληλοπροτείνονται το βρίσκω εξαιρετικά λάθος. όσο και αν δύο άτομα έχουν μια διαταραχή που φέρει το ίδιο όνομα άλλο τόσο μπορεί να διαφέρει η διαταραχή απο το ένα άτομο στο άλλο..κατι ξέρουν οι ειδικοί που δίνουν συγκεκριμένα φάρμακα...
φιλικά Ευδοκία.
Χμμ.... καποια εχει προβλημα με την εξουσια; http://homepage.eircom.net/~bray/em/ococac.gifQuote:
-----ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ/ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ------------
μακάρι να φέρει. ποιος υποχρεώνει ποιον δηλαδή να κάνει για τη ψυχή της μάνας του;Quote:
Originally posted by dodoni
2. Η υπηρεσία εύρεσης ψυχολόγων μέσω του e-psychology, δεν συνιστά διαφήμιση, ούτε φέρνει έσοδα (προς το παρόν τουλάχιστον) στο e-psychology.
θεωρείς την κριτική σου εποικοδομητική;Quote:
Originally posted by Mοναξιά
Ξέρω ότι πιθανόν γίνομαι αντιπαθής και θα μου πείτε και σενα ποιός σε έβαλε κριτή του forum μας, αλλά θα ήθελα να υπάρχει συνεχής φανερή συμμετοχή ειδικών όχι για δίνουν online συμβουλές, αλλά για να τροποποιούν και να είναι πιο αυστηροί με τα μηνύματα.
γίνεται αλλά το θέμα είναι πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μπει σε αυτή τη διαδικασία.Quote:
Originally posted by Existir
Με συγχωρείς, ψυχοθεραπεία ή συμβουλευτική long distance γίνεται;
Και ποιος υποχρεώνει ποιον να καταθέσει την άποψή του;
Πες μου πως γίνεταιQuote:
Originally posted by raphsssodos
γίνεται αλλά το θέμα είναι πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μπει σε αυτή τη διαδικασία.
(που λεει και το τραγούδι):P
πιστεύω ότι ο ραψωδός έχει δικιο, ή πε΄στο το αλλιώς: έχω την ίδια γνώμη με εκείνον.
Αν θέλετε να υποστηρίξετε την άποψή σας, να το κάνετε με επιχειρήματα.
Ευχαριστώ.
παρακαλώ.
Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Και ποιός σας είπε ότι μου καίγεται καρφί να οικοδομήσω κάτι με την κριτική μου ? Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και οι δραστηριότητές μου πολλές και δεν έχω διάθεση να συμμετέχω σε εικονικές αντιπαραθέσεις. Αντιθέτως, ήρθα εδώ όχι για να σας οικοδομήσω κάτι, αλλά να σας κατεδαφίσω τις αυταπάτες περί ψυχο-φρικο-διαταραχών και θεών ψυχιάτρων μπας και ξυπνήσουν τα ζόμπι που έχουν δημιουργήσει οι μικροί \'\'θεοί\'\' και τα συντηρούν.Σας διαφεύγει ότι το site λέγεται Ψυχολογία και όχι Ψυχιατρική ? Από πότε οι Ψυχολόγοι ενθαρύνουν την λήψη ψυχοφαρμάκων ? Είναι γιατροί ? Ας βγουν τότε να διαγράψουν κάθε όνομα φαρμάκου που έχει αναφερθεί στα threads. Και έχουν αναφερθεί πάρα πολλά. Το τολμούν ? Τους προκαλώ. Ας βγουν οι γιατροί που μας παρακολουθούν και πιθανόν πατροναρουν το site να καταθέσουν επώνυμα, κι όχι ανώνυμα κρυμένοι πίσω από προφίλ και να μας απαντήσουν σε ερωτήματα όπως \'\'το ψυχοφάρμακο θεραπεύει την διαταραχή ή την γεννάει ?\'\' και ύστερα να μας απαντήσουν με ποιά κριτήρια γίνεται η ταξινόμηση των διαταραχών και μπαίνουν οι ταμπελίτσες ?Quote:
Originally posted by raphsssodos
θεωρείς την κριτική σου εποικοδομητική;Quote:
Ξέρω ότι πιθανόν γίνομαι αντιπαθής και θα μου πείτε και σενα ποιός σε έβαλε κριτή του forum μας, αλλά θα ήθελα να υπάρχει συνεχής φανερή συμμετοχή ειδικών όχι για δίνουν online συμβουλές, αλλά για να τροποποιούν και να είναι πιο αυστηροί με τα μηνύματα.
Με κοινωνικά, πολιτιστικά, σεξουαλικά κριτήρια ? \'Εχει μεγάλη σημασία. Υπό ποίες συνθήκες και περιστάσεις εξετάζεται ένας πελάτης τους και για πόσο καιρό τον αφήνουν μόνο του να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πριν πάρει φάρμακο.
Είναι πολλά τα ερωτήματα, αλλά να \'σαι βέβαιος ότι επώνυμα
δεν θα τολμήσει κανείς να τα απαντήσει.
[quote]Originally posted by Mοναξιά
Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Και ποιός σας είπε ότι μου καίγεται καρφί να οικοδομήσω κάτι με την κριτική μου ? Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και οι δραστηριότητές μου πολλές και δεν έχω διάθεση να συμμετέχω σε εικονικές αντιπαραθέσεις.
ναι, καλά.Quote:
Είναι πολλά τα ερωτήματα, αλλά να \'σαι βέβαιος ότι επώνυμα
δεν θα τολμήσει κανείς να τα απαντήσει.
κι αυτά.
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1519
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=525
http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 165&Itemid=55
Eυχαριστώ για την επιβεβαίωση. Κάποιος κύριος Δοιρανλής και άλλα ονόματα λοιπόν κάνουν έμεση διαφήμιση. Αυτές οι παραινέσεις σας περί φαρμάκων δεν πείθουν ότι τα εννοείτε κιόλας γιατί θα είχατε διαγράψει ήδη τα δημοσιεύματα με τις αναφορές σε συγκεκριμένα φάρμακα.
Δεν νομιζω να βγει καποιος ψυχολογος και να πει οτι τα φαρμακα ειναι αχρηστα...αντιθετα ειναι επιβεβλημενα σε πολλες περιπτωσεις και πολλες περιπτωσεις απλουστατα δεν γιατρευονται αυτο το ξερουμε πολυ καλα.Quote:
Από πότε οι Ψυχολόγοι ενθαρύνουν την λήψη ψυχοφαρμάκων ? Είναι γιατροί ? Ας βγουν τότε να διαγράψουν κάθε όνομα φαρμάκου που έχει αναφερθεί στα threads
Δεν υπαρχουν γενικευμενες απαντησεις...ολα τα φαρμακα εχουν καποιες παρενεργειες και στην δικια μου συγκεκριμενη διαταραχη εχουν αποδειχτει σωτηρια.Αν καποιος υγιης παρει για τον α ή β λογο φαρμακα που δεν του χρειαζονται τοτε θα υποστει τις παρενεργειες χωρις λογο.Quote:
\'\'το ψυχοφάρμακο θεραπεύει την διαταραχή ή την γεννάει ?
Υπαρχουν κριτηρια...υπαρχουν τεστ και οπως ειπα δεν υπαρχουν γενικευμενες απαντησεις.Quote:
και ύστερα να μας απαντήσουν με ποιά κριτήρια γίνεται η ταξινόμηση των διαταραχών και μπαίνουν οι ταμπελίτσες ?
Τωρα αν καποιος παει στον γιατρο γιατι υποφερει το πιο πιθανον ειναι να φυγει με μια ταμπελιτσα γιατι το ζηταει κιολας...γιατρε τι εχω?...τωρα κατα ποσο ειναι τελεια η ψυχολογια ή η ψυχιατρικη ή ο συγκεκριμενος γιατρος ωστε να δωσει την σωστη ταμπελλα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Βασικα για να απαντησεις σε ολα αυτα που ρωτας πρεπει να γραφτουν σελιδες επι σελιδων...εγω δεν εχω καποιο δοκτορα στην ψυχκατι απλως κατεθεσα μερικες αποψεις.
Βασικα εγω μπηκα σε αυτο το site για να μιλησω με ομοιοπαθουντες και οχι για να ερχομαι σε αντιπαραθεση με ατομα που φερουν δοκτορα σε διαφορες ιατρικες ειδικοτητες.
Αν ηθελα να μιλησω με γιατρους ολο και κατι θα εβρισκα εναντι αμοιβης το πιο πιθανο γιατι ειναι και αυτο ενα βιοποριστικο επαγγελμα και αν καποιος προσφερει κατι παραπανω απο αυτο εχει το θαυμασμο μου.
... ΄καλημέρα!
για σκεφτείτε! η μόνη μας επικοινωνία μέσω φόρουμ, αφού δε βλεπόμαστε, δεν αγγιζόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε γκριμάτσες ή χειρονομίες, είναι απλώς η χρήση της ίδιας γλώσσας.
μιλάμε την ίδια γλώσσα λοιπόν, κι αυτό είναι όλο, και είναι σωτήριο, γιατί προσπαθούμε να εκφραστούμε.
εγώ τουλάχιστον, αυτό προσπαθώ να κάνω.
δεν προσπαθώ να πάρω κανέναν με το μέρος μου. κι όταν δημιουργούνται κοινές απόψεις, φιλίες, συναισθήματα αγάπης μεταξύ μας, αυτό είναι πολύ θετικό.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ.
κι αυτό, γιατί δε θέλω να πείσω κανέναν και για τίποτε.
άρα, θεωρώ την παρατήρηση \'κάντο με επιχειρήματα\' να μην απευθύνεται σε μένα.
όχι ότι αυτός που το είπε μου είναι αδιάφορος, προς θεού όχι.
μα θέλω να είμαι ελεύθερη στις απόψεις μου.
συμφωνώ λοιπόν με πολλά που γράφει ο ραψωδός και άλλοι φίλοι εδώ μέσα, και δε με νοιάζει, αγαπητέ/η φίλε/η να έχω επιχείρημα για να σε πείσω.
έλα κι εσύ, αναπάψου λίγο στην ελεύθερη έκφραση...
σκέψου το φόρουμ σαν καναπέ που κάθεσαι άνετα, κι όχι σαν ανακριτική καρέκλα που ό,τι και να πούμε θα είναι εις βάρος μας, και θα χρειαζόμαστε δικηγόρο...:)
Αγαπητή φίλη τι-ποτέ,
μάλλον λάθος ερμήνευσες την παραίνεσή μου να υποστηρίξετε με επιχειρήματα την άποψή σας.
Δεν είμαστε σε δικαστήριο.
Επίσης, ούτε καν έπεται πως αν κάποιος χρησιμοποιήσει επιχειρήματα για να στηρίξει την άποψή του, οτί θα πείσει κανέναν.
Πρόσεξε όμως: ας υποθέσουμε οτί εγώ πιστεύω οτί υπάρχουν εξωγήινοι και σας το δηλώνω. Σας λεει αυτό κάτι; Όχι προφανώς. Και το πιθανότερο είναι πως θα το ξεχάσετε αμέσως μόλις το πω. Αν όμως , αποφασίσω να υποστηρίξω την άποψη μου με ένα επιχείρημα το πιθανότερο είναι οτί κάποιοι θα μπείτε σε κάποιον προβληματισμό, χωρίς να σημαίνει αυτό οτί θα πεισθείτε.
Αυτά περί επιχειρημάτων. Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
κορίτσα, ειρήνη!
ε, δε νομίζω πως τσακωθήκαμε!
έτσι εξιστίρ; :::)))
Όχι, εξηγούμεθα για να μη παρεξηγούμεθα.
Αλλά αν θες, απαντήσε μου.:)
....ψιτ!η ερωτηση ποια ηταν γιατι την ξεχασα!α αν συμμετεχουν λετε...ε πως δεν συμμετεχουν,βρισκονται στην ουρα της πορειας!
Εγώ δεν θα μπώ στην διαδικασία να ηθικολογήσω για το αν έπρεπε να συμμετέχουν ή όχι .
Νομίζω όμως οτι όσοι καταθέτουν τα προβλήματα τους στο forum, θα ήθελαν να συμμετέχουν και ειδικοί, ανώνυμα ή επώνυμα !
Και κακά τα ψέμματα μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα απο εμάς που μόνο ερασιτεχνικά και αν , εχουμε ασχοληθεί με το αντικείμενο.
Παρολα αυτά , εγώ χαίρομαι που υπάρχει αυτό το forum, παρόλου που πιστεύω οτι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα !!
Ισως και κάποτε να γίνει αυτό σε αυτό το forum ή κάποιο άλλο !
δεν ξέρω αν μπορουν ντε κ καλα να βοηθήσουν περισσοτερο ή όχι οι ειδικοι μεσω ενος φόρουμ. δε νομίζω οτι εχει καμια σχέση η συνεδρία οπου γινεται δουλεια με ενα φόρουμ οσο εξιδεικευμενο κ αν ειναι.
πιστεύω πως ειναι σημαντικο το οτι τοσα ατομα βρίσκουμε μια ευκαιρία, ενα χώρο ανα πάσα στιγμή θελήσουμε να εκφραστούμε-έστω γραπτά. να διαφωνήσουμε, συμφωνήσουμε , ανοιχτουμε, μοιραστουμε, θυμώσουμε. κ να ακουσουμε κ μια άποψη που δεν ειχαμε σκεφτει οτι υπάρχει...δεν ειναι κ λίγο για ενα φόρουμ!
εγω σε αυτο το θρεντ μπορω να συμβαλω μονο με την υπογραφη μου,
μερσω.
Δημήτρη παιδί μου τι υπογραφή είναι αυτή;;;;Χαχα...Φταίω εγώ μετά που έλεγα τον ψυχίατρό μου κάτι σαν *****..........Υπάρχουν επαγγελματίες ασθενείς πάντως!!!!!!
σουτ εσυ που βγαζεις και γλωσσα...
και για να γραφεις αυτη την ωρα σκατα τα εκανες......
φτουυυυυυ..... πανε στραφι οσα σου ελεγα.....
Kleiw,Quote:
Originally posted by Kleiw
Νομίζω όμως οτι όσοι καταθέτουν τα προβλήματα τους στο forum, θα ήθελαν να συμμετέχουν και ειδικοί, ανώνυμα ή επώνυμα !
Και κακά τα ψέμματα μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα απο εμάς που μόνο ερασιτεχνικά και αν , εχουμε ασχοληθεί με το αντικείμενο.
τι παραπάνω αλήθεια θα είχες κερδίσει από τη συμμετοχή σου σε αυτό το φόρουμ εάν είχε (περισσότερους)ειδικούς να απαντούν?
Η φιλοσοφία αυτού του φόρουμ είναι το μοίρασμα και οι...θεραπευτικές του ιδιότητες: ότι δηλαδή δεν είμαστε μόνοι σε αυτό που περνάμε και υπάρχουν αρκετά αυτιά, πρόθυμα να μας ακούσουν και να σεβαστούν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την δική μας πραγματικότητα.... Αν κάποιος έχει μπει σε αυτό το φόρουμ για να βρει διάγνωση ή για να υποκαταστήσει τον γιατρό/ψυχολόγο του, μάλλον βρίσκεται σε λάθος φόρουμ ή αλλιώς, έχει επιλέξει λάθος δρόμο για να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει.
ΥΓ. Σοφία, με κάλυψες, είπα τα ίδια, ίσως με δικά μου λόγια.
Δεν διαφωνώ οτι το μοίρασμα έχει θεραπευτικές ιδιότητες !!
Και δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω αυτό που το forum προσφέρει, ούτε θεωρώ υποχρέωση των δημιουργών του να προσφέρουν περισσότερα !! Και φυσικά απο τη στιγμή που δεν σε καλύπτει πλήρως, έχεις την ευθύνη της επιλογής σου !
Αλλα οταν έχεις ένα πρόβλημα και ζητάς συμβουλές αντιμετώπισης απο το forum, νομίζω οτι η γνώμη ενός ειδικού είναι ευπρόσδεκτη !
Κάτι θα έχει να προσθέσει στις γνώμες αυτών που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το σπορ !
Πιστεύεται οτι δεν έχει?
\"Οι ψυχολογοι και οι πορνοι κανουν την ιδια δουλεια με το ιδιο κομιστρο: γαληνευουν την ψυχη του ανθρωπου....\" , λέει ο Κρίνο
Δηλαδή οι ψυχολόγοι ασχολούνται με την \'\'εκτόνωση\'\' αν θες των συναισθημάτων και μόνο?
Δεν έχουν να προσφέρουν στην σωστή θεώρηση των πραγμάτων?
Επαναλαμβάνω οτι δεν θέτω θέμα υποχρέωσης , ούτε μη χρησιμότητας του forum ! Απλά για μένα , υπάρχει περιθώριο βελτίωσης !