κακακακακακακακακααα!!!
Printable View
Εμμανουελα... οι αντρες δεν θελουν τις ασχημες.
Το αν βλεπεις ασχημες με ωραιους ή ομορφες με ασχημους ειναι αλλο θεμα.
20 δεν εισαι μαναμ?
Τι αγχωνεσαι τοσο πολυ?
Να ησουνα 30 και να μην ειχες κανει σχεσεις, να το καταλαβω.
Αλλα στα 20, και σκεφτεσαι ετσι?
Ξεκολλα το μυαλο σου λιγο...
Βάζε καλύτερα μικρούς στόχους για αρχή και θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα πιο εύκολα απ όσο νομίζεις. Πχ βάλε στόχο σε ένα μήνα να πάρεις 10 κιλά. Και σιγά σιγά, θα φτάσεις στα +50, πριν το καταλάβεις καλά καλά. Κ μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους, θα δεις...
Μια ασπιρινη!ρινη ρινη ρινη!!Καληνυχτα!
Αν παχύνω μετά θα μ λένε όλοι πως δεν έχω σχέση επειδή είμαι άσχημη και εγώ θα τους λέω ''οχι, οχι'' και αδύνατη και όμορφη που ήμουν πάλι κανείς δεν με ήθελε...οπότε άστο τίποτα δεν θα βγάλω με το φαι εκτός αν φάω τόσο πολύ που θα σκάσω κυριολεκτικά :(
Να συνηθισεις να ζεις ΚΑΙ με τη μοναξια, γιατι ισως να περασεις και περιοδους που και να εισαι μονη σου ΟΧΙ απο αποψη φυσικης παρουσιας, απλα μπορει να ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ τρομερα μονη σου.
Και που να δεις ποσο μονος/μονη αισθανεται καποιος, μετα απο πολυετη ερωτικη σχεση που φτανει στο τελος της. Ειδικα οταν σε χωριζει εκεινος/εκεινη.
Συγνωμη αν καποιοι διαφωνειτε, αλλα δεν θα πω σε κοριτσι 20 χρονων που απλα αναζητα την επικοινωνια και την προσοχη, να δει ψυχοθεραπευτη.
Μα μετά θα έχεις σχέση λέμε... Έλα άσε το φόρουμ και πήγαινε να φτιάξεις μια μακαρονάδα! :)
χαχαχαχαχαχα Εεε.. ωραία ταινία....
Δυστυχως οφειλω κι'εγω να ομολογησω πως ειναι δυσκολη η... διαχειριση σου.
ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ.
Αφου εχεις το Internet σαν τροπο επικοινωνιας, βρες ενα forum βασει των ενδιαφεροντων που εχεις, και εκει θα γνωρισεις ανθρωπους που να μπορεσεις να επικοινωνησεις καταρχην σε μια κοινή βαση.
Μετα ισως ερθει και η ουσιαστικη επικοινωνια με καποιους απο αυτους.
Για την... σχεση που δεν εχεις κανει ακομα, δεν μπορω να κανω κατι, μονο να σου πω και παλι να μην σε αγχωνει αυτο το πραγμα.
Τι είναι το τρολ?? χι χι χι...
σε προκαλώ να γνωριστούμε από κοντά αν θέλεις.......ντροπή σου να το παίζεις ότι θες να βοηθήσεις και να με ειρωνεύεσαι;
Καλά ντε! Μην αρπάζεσαι. Πάντως κι αν ήσουν αγόρι, δεν έτρεχε και τίποτα.
πάτε καλά εδώ μέσα; από που και ως που μου λέτε ότι είμαι αγόρι;;;;;;
εγώ είπα στη μαρκελα να γνωριστούμε και από κοντα για να σας πει αν είμαι αγόρι ή κορίτσι....και αν δεν θέλει να μην ξανατολμήσει να με ειρωνευτεί
μαρκελα αυτό το τον/την ή μαλλον κάτι παρόμοιο το έχεις ξαναπει άλλη μία φορά....δεν μπορώ να καταλάβω από που και ως που πιστεύεις πως είμαι αγόρι......λοιπον στείλε μου πμ για να γνωριστούμε από κοντά γτ το υφάκι αυτό δεν μ αρέσει
θα μου απαντήσει επιτέλους κάποιος γτ με θεωρείται αγόρι; μάλλον εσείς θέλετε ψυχανάλυση όχι εγω