-
δικιο εχεις αλλα εχω καταλαβει οτι πολλες φορες οταν προκειται για τον εαυτο μας ισως επειδη μεσα μας φοβαμαστε δεν κανουμε κατι.
νομιζω οτι αυτο που μπορει εγω να χρειαζομαι η και οποιοσδηποτε αλλος ο οποιος μπορει να εχει το ιδιο προβλημα με μενα ειναι ενας ανθρωπος που να σε τονωσει.
να σου πει βρε παιδι μου κατι καλο.
-
Ειρήνη, άκου τη Lacrymosa και πήγαινε σε κανένα ψυχοθεραπευτή, δεν είναι ντροπή.
Λες ότι χρειάζεται κάποιος να σου πει κάτι καλό, να σε τονώσει. Ε αυτή την στιγμή όπως
είσαι φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό σου, αυτός δεν μπορεί παρά να είναι ο ειδικός.
Έπειτα, αφού εμπεδώσεις ότι έχεις να κάνεις με ενήλικες άνθρωπους οι οποίοι απέχουν
παρασάγγας απ'τα μικρά παιδιά (και την σκληρότητα που αυτά επιδεικνύουν), τότε και
μόνον τότε θα σου είναι πιο εύκολο να δεχτείς την προσέγγιση από άλλους ανθρώπους.
Αν μάλιστα δεν είσαι και άσχημη όπως λες (ελπίζω να το πιστεύεις και βαθιά μέσα σου αυτό),
τότε όταν θα είσαι έτοιμη/δυνατή, θα δεις ότι οι άντρες θα σφάζονται για πάρτη σου!
-
κοιτα δεν ντρεπομαι να παω σε καποιον ειδικο απλα αυτη την περιοδο δεν με παιρνει οικονομικα κατι τετοιο αλλιως θα ημουν ηδη εκει.
ευελπιστω συντομα να μπορεσω να το κανω αυτο γιατι αλλιως θα ειναι σκουρα τα πραγματα.