νιωθεις οτι χάνεις τον ελεγχο με το φαγητο? ποτε γινονται τα υπερφαγικα?οταν εισαι στεναχορημενη? σου έχω στειλει και προσωπικο μυνημα, πανω δεξια!
Printable View
νιωθεις οτι χάνεις τον ελεγχο με το φαγητο? ποτε γινονται τα υπερφαγικα?οταν εισαι στεναχορημενη? σου έχω στειλει και προσωπικο μυνημα, πανω δεξια!
πιστη μου δεν νιωθω απλα οι τον χανω τον ελεγχο!τον χανω πραγματικα!καταναλωνω απιστευτες ποσοτητες φαγητου σε σημειο που νιωθω οτι θα παθω!δυσφορια,κρυος ιδρωτας,αναγουλα κλπ.....οχι απαραιτητα οταν ειμαι στεναχωρημενη....αν και η προσωπικη μου ζωη ειναι ανυπαρκτη....το θεμα μου με τα κιλα νομιζω οτι με εχει επηρεασει σε ολα......γιατι δεν μπορω να διαβασω το μηνυμα σου?κανω κατι λαθος μηπως?σε ευχαριστω παντως που μου απαντησες!
hi mania καλωσηρθες!!Αφου καταφερες να αδυνατησεις γιατι ξανακυλησες??Ποσο καιρο ειχε να σε πιασει?Και εγω αντιμετωπιζω θεματα με την υπερφαγια και απο οτι εχω καταλαβει σε ολα φταιει το γεγονος οτι εχω ενα κολλημα με την εμφανιση μου..αλλα το μονο που καταφαιρνω ειναι να την καταστρεφω ολο και περισσοτερο.Στο παρελθον εχω αδυνατισει πολλες φορες αλλα τωρα μου φαινεται ακατορθωτο..
καλημερα hope25!δεν μπορω να προσδιορισω γιατι το κανω....ειχε να με πιασει 6 μηνες......ειναι τελειως αυτοκαταστροφικο να πετυχαινω ενα αποτελεσμα και να ξανακανω τα ιδια :( ....και γω κολλημα τεραστιο με την εμφανιση μου.....δεν ξερω πως μπορει να αλλαξει αυτο!ειναι καποιος στο φορουμ που το εχει ξεπερασει τελειως? ενας ψυχολογος μπορει να βοηθησει?
ο ψυχολογος βοηθαει αλλα πρεπει και εσυ να βοηθησεις τον εαυτο σου!!!!!εγω βοηθήθηκα με βιβλια και με κπ συνεδριες σε ψυχολογους..
το ξερω οτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο!να βρεις ο ιδιος την δυναμη να το αντιμετωπισεις!απλα καμια φορα νιωθεις οτι δεν μπορεις μονος σου..... κανενα καλο βιβλιο? παντως δινει πολυ κουραγιο το οτι πολλοι ανθρωποι προσπαθουν να το ξεπερασουν και το δουλευουν με τον εαυτο τους! Καλη δυναμη σε ολους ευχομαι απο την καρδια μου πραγματικα και να μπορεσουμε να αγαπησουμε τον εαυτο μας......
πιστεψε το γνωριζω πολυ καλα αυτο ! 12 χρονια τωρα το προσπαθω.... απλα το οτι το συζηταμε αυτη τη στιγμη δειχνει οτι δεν θελουμε να αφεθουμε τελειως και οτι θελουμε να το παλεψουμε.....κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολο....αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι τον χρονο που περναει και οτι η ζωη προχωραει και εγω ζω με αυτο το πραγμα στο μυαλο μου1
και τα τοσα πραγματα που χανουμε!!Ολοι ζουνε και εμεις απλα κοιταμε..
αυτο!ακριβως αυτο! :( ειναι λυπηρο,αυτοκαταστροφικο και πρεπει να τελειωσει! αυτη η γραμμη ηταν σαν να διαβαζω το μυαλο μου! ειναι ΤΟΣΟ αδικο και κριμα να νιωθουμε ετσι!
Μακαρι να το ξεπερασουμε να νιωσουμε και εμεις καποτε ελευθερες :)
Mεχρι τοτε θελει καθημερινη προσπαθεια γιατι αυτο ειναι παντα εκει και περιμενει να ξαναχτυπησει οταν εμεις χαλαρωσουμε και νιωσουμε οτι ολα αυτα ηταν απλως ενας εφιαλτης..
μακαρι! :)
το ασχημο κοριτσια ειναι να βλεπεις τα χρονια να παιρνουν και να χανουμε στιγμες λογω της εμμονης μας με το φαγητο...
Nαι αυτο ειναι το χειροτερο!!!
hope, τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται και ποσο καιρο ταλαιπωρεισαι?το 25 ειναι η ηλικια σου?
γραψε λαθος .....το ειδα στην αρχη του θεματος.....
Οκ!!Παντως οποτε θελησεις να με ρωτησεις οτιδηποτε στειλε μου μηνυμα!!! :)