-
στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλαμε για εναν τυπο ο οποιος ειναι τυφλωμενος απο καψουρα και δεν βλεπει περα απο τη μυτη του. το να φοβαται να μεινει μονος δεν παιζει γιατι εχει αποριψει πολλες αλλες κοπελες οπως ειπε. να επιβεβαιωνεται μεσα απο αυτη την σχεση παλι δεν παιζει γιατι καθε αλλο παρα επιβεβαιωση του δινει αυτη η κοπελα....
-
δεν το ξέρω...υποθέσεις κάνω μόνο (και τί παραπάνω να μπορώ να κανώ από μακρυά?) και μιλάω σε γενικότερη βάση.....
-
Sofia,
ευχαριστώ για τις ευχές σου.
gramle,
που αγοράζεις βιβλία κορίτσι μου, να πάω να ζητήσω μπαζούκας;
Σε ευχαριστώ για τις απόψεις σου. Είναι όχι μόνο σεβαστές, αλλά και δεκτές.
-
μαλλον θελεις να ακους μονο αυτα που σου αρεσουν και σε βολευουν....Καποια μερα θα με θυμηθεις αλλα σου ευχομαι να μην ειναι αργα.
Οσο για τα βιβλια και τα μπαζουκας δεν σε καταλαβαινω αλλα δεν πειραζει.
-
gramle,
με παρεξήγησες, ζητάω συγνώμμη για την ασάφειά μου.
Όλα θέλω να τα ακούω, αλλιώς δεν θα ήθελα πραγματικά βοήθεια, ή θα ήμουν πολύ μεγάλος εγωιστής.
Και πραγματικά εκτιμώ τα λόγια σου και τα κίνητρα που αντιπροσωπεύουν.
Για τα βιβλία και τα μπαζούκας, ήταν ένας παραλληλισμός (μάλλον άστοχος), τον οποίο έκανα υπό θαυμαστική έννοια για τη σκέψη σου.
Και πάλι σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.
-
relative εμεις οι γυναικες ειμαστε πολυ παραξενα οντα! Μπορει να θεωρουμαστε το αδυνατο φυλλο αλλα δεν ειμαστε. Οταν μας παιρνει, εκμεταλλευομαστε μια κατασταση για την βολεψια μας και μονο. Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα πολυ λιγες. Απλα σου λεω προσεχε γιατι φαινεσαι ενα ευαισθητο και καλο παιδι. Αυτοι οι αντρες ομως ειναι σιγουρα στοχος εκμεταλευσης πονηρων γυναικων. Κρατα την πισινη σου... Δεν ξερω αν ξερεις το μοτο που λεει: \" η πιο κουτη γυναικα, ο πιο εξυπνος αντρας\"
-
gramle,
τα έχω υπ\'όψην μου αυτά που λες.
Το μότο \"η πιο κουτή γυναίκα, ο πιο έξυπνος άντρας\", το αναφέρει συνέχεια μια θεία μου από τη Θεσσαλονίκη.