το κρεβατι που κοιμηθηκε δε το τιναξα ακομη και τα αποτσιγαρα ειναι ακομη στο σταχτοδοχειο με τις σταχτες.δε μπορω να μπω μεσα στο σπιτι θελω ειδικο φοβαμαι και βοηθεια.πολυ σοβαρη βοηθεια.
Printable View
το κρεβατι που κοιμηθηκε δε το τιναξα ακομη και τα αποτσιγαρα ειναι ακομη στο σταχτοδοχειο με τις σταχτες.δε μπορω να μπω μεσα στο σπιτι θελω ειδικο φοβαμαι και βοηθεια.πολυ σοβαρη βοηθεια.
αγγιζω τον αερα και τον βλεπω σε καθε γωνια σε καθε σημειο στη καφετερια στο σπιτι ,στη γωνια παντου εκει που ηταν το αυτοκινητο του,εκει ειχε και μια τηλεοραση στο σπιτι μου που δεν τη ζητησε να την παρει και τη σκεπασα και το μαξιλαρι εχει κατι απο το αρωμα του.
Βρε Δαναη κοψε λιγο το δραμα.
δεν ειναι δραμα αυτο ακριβως επαθα.μακαρι να ηταν ψεμα ομως.μακαρι αλλα δυστυχως δεν ειναι
Αφήνεσαι.Δανάη...και δεν είναι καλό....προσπάθησε να μην αυτομαστιγώνεσαι....δεν σου αξίζει...ή αυτό θέλεις;;;
δε το θελω να το νιωθω.στο ορκιζομαι δε το θελω αυτο μα γινεται μονο του.προσπαθησα να το αποβαλλω.
προσπαθησα μα δε γινεται τιποτε τωρα πια.
το" τώρα πια" που γράφεις με ενοχλεί...δε θέλω ούτε να το σκεφτείς...Φτάνει...φτάνει...� �τάνει....Αφού δε το θέλεις ...πάτα delete σ΄όλα τα ά-σχημα και ψάξε την ομορφιά.Πιστεύεις στο Θεό; προσευχήσου... Υπάρχει δίπλα σου η ελπίδα, άγγιξέ την !!!!
Αφού δε θέλεις να νιώθεις έτσι...πάτα delete σ΄όλα τα ά-σχημα και ψάξε την ομορφιά.Πιστεύεις στο Θεό; προσευχήσου... Υπάρχει δίπλα σου η ελπίδα, άγγιξέ την !!!!
με συγχωρειτε μα απλα περασε η αγαπη με ακουμπησε και εφυγε μετα.
δε σκεφτηκα κατι κακο απλα ειναι ολα απαισια και φρικτα.πολυ φρικτα.
ενω περιμενα υπομονετικα,δεν εχει στειλει ουτε ενα σημαδι ζωης.
δε πειραζει εαν ειρωνευεσαι.δεν εχει σημασια πια.
Δανάη δεν το λέω με κακία ή οποιοδήποτε άλλο χαμερπές συναίσθημα αλλά πες μου σε παρακαλώ,
το έχω μεγάλη απορία... γιατί γράφεις σαν να θες να πάρεις βραβείο φτηνής ποίησης;;;
Άκου "η αγάπη μας έσβησε στο χιόνι"!!! Πιο μελόδραμα πεθαίνεις!
Λοιπόν, διάβασα όλα τα θέματα που ξεκίνησες και κατέληξα στο εξής ασφαλές συμπέρασμα.
Όποιον άντρα και να πάρεις πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις, γιατί πολύ απλά έχεις πέσει
στην παγίδα της εξάρτησης. Νομίζω το παρακάτω βιβλίο θα σε βοηθούσε πολύ (το έχω κι εγώ)
http://www.e-psychology.gr/component...e6bd638fe2.jpg
η χτεσινη νυχτα ηταν πολυ ασχημη.
Δανάη"Και αυτό θα περάσει."!!! Χόερχε Μπουκάι
αποψε τη νυχτα τον συναντησα στο λιμανι του πειραια,και ηταν εξαγριωμενος.δε με θελει με τιποτε με μισει θανασιμα.
3 ωρες ημουν στο κρυο τον συναντησα και με εδιωξε μετα.μου ειπε τελειωσε δεν ξαναθελει με τιποτε και οτι δε μου το ειπε τοτε επειδη δεν το ειχε αποφασισει.ειναι λιγο δραμα το ξερω
αλλα ποτε δε θα αγαπησω αλλον ξανα.
Μπορει να μη σε θελει πια. δεν παει να πει πως οποιος χωριζει καποιον αλλον πως φταιει σωνει και καλα μια παθηση που εχει!!!!!!!!επειδη κ εγω διπολικη ειμαι, οσο πιεζεις χειροτερα ειναι!
εννοω, πως οσο βλεπει και νιωθει πως εσυ κοβεις τις φλεβες σου νιωθει πιο πνιγμενος και τυψεις κ το μονο που θα θελει θα ειναι να παει μονος να ζησει σε ενα βουνο. οταν εμενα πχ με πιεζει ΕΝΑ ατομο μονο, νιωθω πως με πνιγουν ολοι κ δεν θελω κανεναν! μην του δινεις αλλη σημασια, καθολου ομως, και θα δεις πως μονος του θα σκεφτει και θα γυρισει. αλλα πρεπει μονος του. να εχει τον χρονο του,
οχι δεν θυμουνται. ουτε εγω θυμαμαι γιατι και πως εβριζα αυτους που εβριζα πανω στις φασεις και τις μανιες μου
ναι φυσικα αμα ειναι σε φαση μετα θα το σκεφτει. στο λεω επειδη εχω πειρα, ειμαι διπολικη κ εγω και το αγορι μ
να σε ρωτησω κατι σχετικο,πως φαινεται οτι εισαι σε φαση;ξαφνικα αρχισε να μου αποδιδει κατηγοριες πολλες και οτι δε μου εχει εμπιστοσυνη ,πιστευω οτι οι δικοι του που δεν ηθελαν του φουσκωσαν τα μυαλα.εσυ πως εισαι οταν βρισκεσαι σε φαση;ηταν μουτρωμενος και μου ειπε να μην τον ενοχλω γιατι θα γινει χαμος.οτι εγω φταιω για ολα χαλαω την ψυχολογια του και οτι να μην τολμησω να εμφανιστω.αυτα μετα μου εστειλε παλι 2 μηνυματα με το ιδιο περιεχομενο περιπου.
οταν ο αλλος ειναι αποτομος και αρχιζει να επιμενει σε ιδεες ή εμμονες, ειναι υπερκινητικος και αγχωδης και ταραζεται και εκνευριζεται με το παραμικρο και μετα μπορει απλα να ειναι για λιγο πολυ χαρουμενος και να πεφτει σε 8λιψη
αναλογως!!!!!ακολουθει αγωγη?