ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Κ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ
Printable View
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Κ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ
elli 1 ,εγω ειμαι στην 2η εβδομαδα οποτε ανυπομονω να ερθει η 5η:).Αν και εγω εχω κυριως προβλημα με πονους κλπ και οχι τοσο με καταθλιψη,οποτε ισως οι χρονοι
των φαρμακων να ειναι διαφορετικοι.Σε ευχαριστω πολυ παντως!!!
Larry οι πόνοι είναι μάλλον ψυχοσωματική επειδή έκανες μείωση φαρμάκων μάλλον,
και τα φάρμακα προκαλούν εθισμό, και εγώ έχω πόνους, στα γόνατα, στους αγγόνες,
και κουράζομαι πιο εύκολα, όταν μου μειώνουν την δόση, όταν τα διέκοψες τελείως παλιά δεν είχες πόνους;
Είναι μέχρι να τα συνηθίσεις, θα σου περάσουν με το καιρό πιστεύω.
οχι Μαριαννα ,οταν ειχα καταφερει και τα ειχα κοψει δεν ποναγα πουθενα.Απλα τωρα ειμαι μαλλον στο ενδιαμεσο σταδιο της αλλαγης ( τα cybalta εχουν παψει να ενεργουν αφου τα σταματησα και τα cipralex δεν εχουν ενεργησει ακομα ) , οποτε εχω μπολικους πονοκεφαλους και συνεχες ρεψιμο-sorry ( κλασσικο συμπτωμα του αγχους για μενα).
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...
Mpravo Ellis wraios...file m pairnw dumyrox Gia ιδψ diataraxi ..δεν είδα φοβερό αποτέλεσμα έπειτα από 3 μήνες...σε 2 εβδομάδες ο γιατρός με είπε θα το αλλάξει σε zolotrin Gia na doume...
Αδερφε τοτε ειχα νευρα γτ ειχαν γινει καποιεσ μαλακιεσ κ για να μην παρω σβαρνα κ δερνω πηρα τα χαπακια μου κι ηρεμησα