Originally Posted by
Πωλίνα
Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ όλους, δεν έχω λόγια. Ειλικρινά όταν έφτιαξα μέσα στην απόγνωσή μου το θέμα εδώ στο φόρουμ δεν περίμενα οτι θα μου μιλούσαν τόσα άτομα και οτι θα δεχόμουν όλη αυτή την ψυχολογική βοήθεια και την στήριξη που μου έχετε προσφέρει απλόχερα όλοι σας.
Αύριο είναι το μνημόσυνο... Πέρασαν κιόλας 40 μέρες. Θέλω να τελειώσουν όλα αυτά και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας όπως εκείνος θα ήθελε. Περιποιούμαι τον εαυτό μου γιατί ξέρω οτι έτσι θα ήθελε να με βλέπει, ενώ δεν έχω καμία όρεξη να το κάνω.
Προγραμματίζω το μυαλό μου για το τι σκέψεις θα κάνει και πότε.. Ακούγεται αστειο.. Όταν είμαι στο λεωφορείο για παράδειγμα απαγορεύεται να σκεφτώ κάτι δυσάρεστο γιατί θα αρχίσω να κλαίω μπροστά σε όλο το κόσμο. Και όταν συμβαίνει, βάζω αμέσως δυνατή μουσική στα ακουστικά μου για να συνέλθω..
Αυτό που έχω καταλάβει όλο αυτό τον καιρό είναι οτι ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται διαφορετικά το πένθος του. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Μπορεί να γελάμε αλλά μέσα μας κλαίμε, ουρλιάζουμε και πονάμε..