Δεν είναι ιδεολογία. Σεβασμός του εαυτού σου είναι.
Και μάλιστα σε απελευθερώνει όταν τα \"πυρά\" πηγαίνουν εκεί που πρέπει.
Printable View
Δεν είναι ιδεολογία. Σεβασμός του εαυτού σου είναι.
Και μάλιστα σε απελευθερώνει όταν τα \"πυρά\" πηγαίνουν εκεί που πρέπει.
Δλδ ο αυτοσεβασμός ο δικός μου σημαίνει οτί θα πρέπει να είμαι συνέχεια με το δάχτυλο στη σκανδάλη σε όποιον δεν συμμορφώνεται με τον προσωπικό μου ιδεολογικό πλαίσιο;
Εξήγησε το μου αυτό σε παρακαλώ. Και αν θέλεις φυσικά και δεν ενοχλείσαι, εξήγησέ μου πως φαντάζεσαι οτί αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις μου.
Μα δεν μιλάμε για συμμόρφωση στο δικό σου προσωπικό ιδεολογικό πλαίσιο. Μιλάμε για πράγματα που σε θίγουν. Εσένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ζει τη ζωή του όπως θέλει αρκεί να μην επηρεάζει αρνητικά τον άλλον.
Δεν \"ενοχλούμαι\" από τη διαφωνεία σου. Απλώς δεν την έχω καταλάβει ακόμα. Δεν μου την έχεις εξηγήσει.
Το ίδιο πράγμα είναι. Αυτά που με θίγουν είναι το προσωπικό μου ιδεολογικό πλαίσιο. Τα κριτήρια αξιολόγησης τα δικά μου.
Πιστεύεις οτί τα κριτήρια μου, τα γνωρίζει ο κόσμος όλος;
Δεν είναι το ίδιο. Μπορείς να σχετιστείς με ανθρώπους που δεν ασπάζονται την \"ιδεολογία\" σου στο ελάχιστο. Αλλά όμως δεν σε θίγουν.
Μα αυτοί που δεν ασπάζονται την ιδεολογία μου και την κοσμοαντίληψή μου, αργά ή γρήγορα θα πέσουν σε σφάλμα. Έτσι δεν είναι;
Όχι. Όχι κατ\' ανάγκη.
Αν σχετιστώ στενά μαζί τους; Δεν θα έρθουμε κάποια στιγμή αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον;
Δεν είναι απαραίτητο. Εκτός αν νομίζεις ότι η διαφορετική άποψη σε θίγει. Που δεν είναι το ίδιο.
Οκ. Εντάξει. Αφού είσαι σίγουρος...
Πάω για ύπνο. Σε ευχαριστώ.:)
Σώσαμε άλλη μια ψυχή απόψε!
Δεν ξέρω για σένα πάντως εγώ καλά κοιμήθηκα! :P
Προσωπικά θαυμάζω τις κατσαρίδες. (καραάσχετο)χααααααααα........ Μπορούν να ζήσουν μέρες (νομίζω και μήνες) χωρίς καθόλου τροφή. Επίσης χωρίς νερό. Και αν έχουν μόνο το ένα δεν χρειάζονται το άλλο για πολύ περισσότερους μήνες. Και σε ακραίες συνθήκες ζούνε. Και μέσα σε φούρνο και μέσα στη κατάψυξη.Quote:
Originally posted by Existir
.........Σκέψου το. Ποιο είδος επιβιώνει στον πλανήτη; Ο Ελέφαντας με το βάρος του; Το λιοντάρι με τη ρώμη του; Το φίδι με το δηλητήριο του;Όχι. Ο άνθρωπος. Με την ευφυία του.
Προσαρμοστικότητα λοιπόν....
Όπως έχω πει και παλαιότερα η μεγαλύτερη πουτ*να είναι η αναγκαιότητα. Όταν δεν την έχεις είσαι περισσότερο ελεύθερος. Δεν χρειάζεται να \"προσαρμοστείς\". Το τι κρίνει κανείς ως αναγκαιότητα ποικίλει. Για μένα, για παράδειγμα, είναι μια καλή δουλειά, ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο. Τα έχω, από \'κει και πέρα αγαπάω όποιους θέλω. Πραγματικά. Για τις διαπροσωπικές σχέσεις είμαι και \'κει ξεκάθαρος. Το σημαντικό για μένα είναι τα παιδιά. Μπορεί να χωρίσω, όπως οι γονείς μου, ή μπορεί να μείνω αγαπημένος με τη γυναίκα μου μέχρι να αποχωρήσω από αυτό το κόσμο. Σε κάθε περίπτωση το παιδί μου θα με έχει δίπλα του και θα του δίνω τα πάντα. Αυτά τα δύο με προσδιορίζουν κι αυτά τα δύο είμαι. Από \'κει και πέρα είσαι σωστός μαζί μου, θα είμαι δύο φορές. Δεν είσαι, θα το πληρώσεις δύο φορές. Απλά πράγματα.
Λολ ρε Αλέξανδρε.Για εμένα απλά θα το πληρώσεις....κι αυτό αρκεί....
Η αναγκαιότητα που σε θέλει ευγενικό και διπλωμάτη για να πας μπροστά είναι πίκρα.Όταν νευριάζω πώς αντιδρώ;Σπάνια οι άλλοι με έχουν δει να νευριάζω.Δεν νευριάζω εύκολα αλλά αν νευριάσω τσιτώνω ολόκληρη.Και πάλι δεν θεωρώ ότι θα κάνω κάτι ακραίο.Δίνω στον άλλο πολλές ευκαιρίες πριν φτάσω στα άκρα.Πολλές φορές όταν νευριάζω πηγαίνω ένα γυμναστήριο για να μην βρίσω τον άλλο.Γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα πατήσω ευαίσθητα σημεία.Νομίζω ότι υπάρχουν πιο νευρόσπαστα άτομα από εμένα.Εμένα αν με αφήσεις στην ησυχία μου δεν σε πειράζω και γενικά είμαι ήρεμη...Προσωπικά πιστεύω ότι στις μέρες μας επιβιώνει το φίδι με το δηλητήριο..........Κι η κατσαριδούλα καλή ήταν μέχρι που ήρθε το Vapona...
Εγώ θα έβαζα και ένα υποκεφάλαιο \"Τι σας κάνει να νευριάζετε;\"
1.Η υπουλία
2.Η αδικία
3.Η ζήλεια
Πάντα πρέπει να είσαι ευγενικός και διπλωμάτης. Τότε πραγματικά σκοτώνεις...Quote:
Originally posted by kassi_21
Η αναγκαιότητα που σε θέλει ευγενικό και διπλωμάτη για να πας μπροστά είναι πίκρα.
Με το να σε βλέπω εσένα να χάνεις τη ψυχραιμία σου το πολύ να σε λυπηθώ.
Ναι αλλά μπορεί και να με φοβηθούν ανάλογα........Το γάντι δεν μου πήγαινε εμένα....Κάτι σε Με το γάντι αλά Τατιάνα εκπομπές δεν με ήθελε.....Κατά πρώτον πίστευα ότι η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην αλήθεια...και όχι στην υπουλία και στο ειρωνικό σχόλιο...Αν φανούν καλύτεροι και με νικήσουν το πολύ πολύ να τους παραδεχτώ και να πάρω από αυτούς....Δεν μου αρέσει να χάνω οπότε όταν νευριάσω πρέπει να νικήσω και δεν νευριάζω εύκολα.....Α και φυσικά δεν τα βάζω με όσους δεν με παίρνει...έτσι;Εξυπακούεται ...Quote:
Originally posted by alexandros3
Πάντα πρέπει να είσαι ευγενικός και διπλωμάτης. Τότε πραγματικά σκοτώνεις...Quote:
Η αναγκαιότητα που σε θέλει ευγενικό και διπλωμάτη για να πας μπροστά είναι πίκρα.
Με το να σε βλέπω εσένα να χάνεις τη ψυχραιμία σου το πολύ να σε λυπηθώ.
Με σειρά \"νευριαστικότητας\" Αδικία - Υπουλία - ΖήλειαQuote:
Εγώ θα έβαζα και ένα υποκεφάλαιο \"Τι σας κάνει να νευριάζετε;\"
1.Η υπουλία
2.Η αδικία
3.Η ζήλεια
ΥΓ (τον θιγμένο εγωισμό τον βάζω στο κεφάλαιο αδικία μιας και έτσι τον αντιλαμβάνομαι και μάλιστα σαν τη πρώτη παράγραφο του κεφαλάιου αυτού)
Xa xa!!!Η υπουλία με εξοργίζει,τα υπόλοιπα απλά με νευριάζουν.........
Αν και έχει πάει αλλού η κουβέντα, σαν απάντηση στο πρώτο πρώτο ποστ...
Στην περίπτωση του μετρό που δεν περιμένουν να βγούνε οι μέσα για να μπούνε οι έξω, εγώ απλά κάνω ότι δε τους βλέπω. Αμφιβάλλω αν αντιλαμβάνονται ότι εμποδίζουν, οπότε, κάνω σαν να μην είναι μες τη μέση.
Αυτό που μ εκνευρίζει είναι όταν πετάνε κάτω σκουπίδια. Εάν μπορώ μαζεύω το σκουπίδι και το δίνω πίσω σ αυτόν που το πέταξε λέγοντάς με αθώο (σαν εκείνον που αντί για σκουπίδι σηκώνει τα ψιλά του άλλου για να του τα δώσει) \"Αυτό σας έπεσε\". Συνήθως το παίρνουν και λένε και \"ευχαριστώ\".
Στο σπρώξιμο ή στο στρίμωγμα δεν έχω βρει ικανοποιητική για μένα λύση, και λέω για μένα επειδή στην πραγματικότητα δε λύνουν το πρόβλημα, απλά μου επιτρέπουν να μην μένω παθητική σ αυτές τις καταστάσεις.
Όπως και να έχει, τα νεύρα μου τα συγκρατώ, προσπαθώ να παραμείνω ευγενική και να κάνω τον άλλο να καταλάβει ότι αυτό που κάνει ενοχλεί...στην τελική τι άλλο να κάνεις :) ψυχραιμία
yllom ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ......αλλά μόνο για να τα στείλεις με κανα mail στον προθυπουργό τους είναι. Και έχει και άλλα που δεν uploadαρα
Και ύστερα σου λένε εγγλέζικη κουλτούρα. Τρίχες κατσαρές και πράσινα άλογα.
http://www.mediafire.com/imgbnc.php/...dfdae3dd2g.jpg
http://www.mediafire.com/imgbnc.php/...9247e9772g.jpg
http://www.mediafire.com/imgbnc.php/...33613a402g.jpg
Ποιά εγγλέζικη κουλτούρα; Ποιός την έχασε την κουλτούρα για να την βρουν αυτοί; Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα μουσεία τους είναι γεμάτα εκθέματα άλλων χωρών και όχι με δικά τους...
otan imoun mikri orkistika pote na mi moiaso stin mitera mou, idios ses katastaseis thimou k ksespasmatos.
oso megalono omos toso apagoiteuomai aptin zoi k ekneurizomai me to paramikro k antidrao apotoma.
xthes px, exasa ta tragoudia mou apto laptop k arxisa na xtipiemai, na travao ta mallia mou k na dagkono ta xeili mou ospou matosan. prospathisa na metriso tin gnosti malakia eos to 20 k toso pio poli eksagrionomoun. an eixa mia siriga sigoura tha tin karfona stis fleves mou (asxeto alla me iremei).
tespa. den einai k ligo omos na xaneis ta agapimena sou tragoudia, einai poli, para poli dld!
Λίγα τα λόγια σου για τους Άγγλους...Χαχα...Αχ,αχ..Ξανθά αγόρια.....
Με εκνευρίζουν και οι ηλίθιοι κατά καιρούς......οι δήθεν επίσης....
Ενίοτε ώς συχνά τσατίζομαι με την πάρτη μου. Για το πώς συμπεριφέρομαι. Για το πώς σκέπτομαι. Το τι κάνω. Το τι δε κάνω. Το τι δε σκέφτομαι.
Εκεί έχει ωραίες αντιδράσεις.
Από απάθεια έως υπερδραστηριότητα προς επίλυση αυτού που με τσατίζει.
Και από αυτομαστίγωμα έως \"μη σκας μεγάλε είσαι και ο πρώτος\"
Άπό φωναχτά μόνος στο αυτοκίνητο έως υποσεινήδιτα φτιαγμένη κομένη και ραμένη πλοκή σε όνειρο
Ξεσπαω απιστευτα ακομα και σε αλλουσ που δεν φταινε..Μια φορα θυμαμαι ειχα σπασει με το χερι μου την μπαλκονοπορτα 15κοριτσακι και μαλιτσα διπλο τζαμι...ειλικρινα το χαρηκα!!!
Και εγώ πάντα ξεσπούσα αλλά τελευταία με μία σημαντική αλλαγή. Δεν νιώθω τύψεις μετά το ξέσπασμα. Είμαι σίγουρη για όσα λέω και δεν μετανιώνω καθόλου.
Σε αντιθεση με μενα που τα αναμασαω και λεω μπας και εκανα λαθος...μηπως εχει και ο αλλος το δικιο του...τωρα δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος τροπος αντιμετωπισης μαλλον μια μεση λυση.
Quote:
Originally posted by shannyn
otan imoun mikri orkistika pote na mi moiaso stin mitera mou, idios ses katastaseis thimou k ksespasmatos.
oso megalono omos toso apagoiteuomai aptin zoi k ekneurizomai me to paramikro k antidrao apotoma.
xthes px, exasa ta tragoudia mou apto laptop k arxisa na xtipiemai, na travao ta mallia mou k na dagkono ta xeili mou ospou matosan. prospathisa na metriso tin gnosti malakia eos to 20 k toso pio poli eksagrionomoun. an eixa mia siriga sigoura tha tin karfona stis fleves mou (asxeto alla me iremei).
tespa. den einai k ligo omos na xaneis ta agapimena sou tragoudia, einai poli, para poli dld!
υπαρχουν προγραμματα που ανακτας χαμενα αρχεια,
δεν χρειαζεται να ματωνεις για να λυσεις το προβλημα σου....
ψυχραιμια χρειαζεται για να σκεφτεις...
δεν νευριαζω.
Μη λες μεγαλα λογια krino γιατι μπορει να σου κρασαρει ο σκληρος δισκος:P
Χτυπα ξυλο...
ΥΓ.Αν εχει γραψει αλλα πραγματα επανω στα παλια... που θα εχεις γραψει τοσο καιρο... δεν ανακτωνται.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Χτυπα ξυλο...
http://img359.imageshack.us/img359/1413/z2rl0.jpg
κοιτα εδω μια ωραια συλλογη....
Ολοι τους ειναι κρασαρισμενοι δισκοι....
Ο παρον που εχω και να κρασαρει, τον εχω αποκασταστησει σε 10 περιπου λεπτα.
Θα στο ξαναπω λοιπον,
οσοι προσεχουν εχουν, και δεν ματωνουν τα χειλια τους.
ΥΓ.Αν εχει γραψει αλλα πραγματα επανω στα παλια... που θα εχεις γραψει τοσο καιρο... δεν ανακτωνται.
εσυ τωρα λες μεγαλα λογια αλλα ας το παρει το ποταμι....
σου ανακτω οτι στοιχεια θες απο ενα 100αρη γεματο mp3, τον οποιο θα μου τον δωσεις αφου του κανεις φορματ.
Κρατα και ενα αντιγραφο με οτι εχεις για να συγκρινεις.
Σου υποσχομαι ανακτηση απο 80 εως και 90%.
Χμμμ αν πανω στο 100αρη ειχα mp3 και πανω σε αυτα εγραψα ομως αλλα mp3?
Δεν ηξερα οτι εισαι επαγγελματιας...οι επαγγελματικες λυσεις κοστιζουν για να ανακτησεις μονο και μονο τα mp3 σου (αν μιλας για εξιδεικευμενα μηχανηματα και οχι για απλα undelete προγραμματα του διαδικτυου.)
Βεβαια αν εχεις πολυτιμα στοιχεια αξιζει να πληρωσεις.
οχι βρε δεν ειμαι επαγγελματιας σιγα και εσυ...
Κοιτα, η πληροφορια δεν χανεται αμα κανεις φορματ η γραψεις αλλα μπ3 πανω.
Πιθανον να αλλοιωθει μερικως το ονομα του αρχειου αλλα μεχρι εκει.
Τωρα υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις,
οι απλες ειναι ανακτηση αρχειου πανω σε αλλο η φορματ.
Οι δυσκολες (που δεν εχω κανει) ειναι χτυπημενες κεφαλες η μερικως καταστρεμενα τμηματα δισκου.
Τα undelete που λες, δεν κανουν δουλεια,
χρειαζεσαι recovery tools και πολυ υπομονη, (αυτο για να ειμαστε ον τοπικ)
εναν 80αρη φιλου μου, μου πηρε 2 μερες για να τα βγαλω.
Έχεις και τέτοια χαρίσματα;Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Χτυπα ξυλο...
http://img359.imageshack.us/img359/1413/z2rl0.jpg
κοιτα εδω μια ωραια συλλογη....
Ολοι τους ειναι κρασαρισμενοι δισκοι....
Ο παρον που εχω και να κρασαρει, τον εχω αποκασταστησει σε 10 περιπου λεπτα.
Θα στο ξαναπω λοιπον,
οσοι προσεχουν εχουν, και δεν ματωνουν τα χειλια τους.
εσυ τωρα λες μεγαλα λογια αλλα ας το παρει το ποταμι....
σου ανακτω οτι στοιχεια θες απο ενα 100αρη γεματο mp3, τον οποιο θα μου τον δωσεις αφου του κανεις φορματ.
Κρατα και ενα αντιγραφο με οτι εχεις για να συγκρινεις.
Σου υποσχομαι ανακτηση απο 80 εως και 90%.
Αυτός κι ο συγχωρεμένος ο Τσαλικίδης..Κάτσε να είχαν το Κρίνο και θα σου έλεγα μετά υπεροχή η VodafoneQuote:
Χμμμ αν πανω στο 100αρη ειχα mp3 και πανω σε αυτα εγραψα ομως αλλα mp3?
Δεν ηξερα οτι εισαι επαγγελματιας...οι επαγγελματικες λυσεις κοστιζουν για να ανακτησεις μονο και μονο τα mp3 σου (αν μιλας για εξιδεικευμενα μηχανηματα και οχι για απλα undelete προγραμματα του διαδικτυου.)
Βεβαια αν εχεις πολυτιμα στοιχεια αξιζει να πληρωσεις.
-- Έμπλεξες κι εσύ με τα ΚΑΠΗ..Τι τον θες παπούλη τον υπολογιστή;Quote:
οχι βρε δεν ειμαι επαγγελματιας σιγα και εσυ...
Κοιτα, η πληροφορια δεν χανεται αμα κανεις φορματ η γραψεις αλλα μπ3 πανω.
Πιθανον να αλλοιωθει μερικως το ονομα του αρχειου αλλα μεχρι εκει.
Τωρα υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις,
οι απλες ειναι ανακτηση αρχειου πανω σε αλλο η φορματ.
Οι δυσκολες (που δεν εχω κανει)- Ε,ναι..Εδώ θέλουμε κασκαντέρ! ειναι χτυπημενες κεφαλες η μερικως καταστρεμενα τμηματα δισκου.
Τα undelete που λες, δεν κανουν δουλεια,
χρειαζεσαι recovery tools και πολυ υπομονη, (αυτο για να ειμαστε ον τοπικ)
εναν 80αρη φιλου μου, μου πηρε 2 μερες για να τα βγαλω.
κασκαντερ???
ακομα και για δικο μου δισκο, ειναι ζητημα αν θα εμπαινα στην διαδικασια να αλλαζω κεφαλες....
οσο για τα χαρισματα μου.... εχμμμ ..... εχμμμ ας μην ανοιξω κουβεντα.... :P
ωστοσο αρχισε να γραφεις, οτι το καλυτερο χαρισμα στον ανθρωπο ειναι η υπομονη.
Με τίποτα?Quote:
δεν νευριαζω.
Ούτε με εκείνους στη \"δομή\" που είναι ο φίλος σου?