Originally Posted by
alekos123
Καλημερα
Σε ευχαριστω για την απαντηση, η αληθεια οτι οτι ολο αυτο το καιρο δεν ηθελα να γραψω στο forum γιατι, θα μου ελεγαν παλι εδω εισαι, μετα απο 1 χρονο και το αφησα..
Φυσικα με το δικιο τους θα μου το λεγανε.
Η Αληθεια ειναι οτι ολο αυτο το διαστημα δεν εχει αλλαξει κατι στη ζωη μου, οπως ητανε περσι,προπερσι, ειναι και φετος.
Καθημερινα ζω το ιδιο, καμια απολυτως αλλαγη.
Τωρα οι τασεις αυτοκτονιας νομιζω εχουν μειωθει δεν εχω, εκτως απο κατι περιεργες στιγμες... δηλαδη για πχ.τα σαββατα οι γονεις μου, τα αδερφια μου, και ολοι φευγουν και πανε εξω βολτα και εγω καθομαι μονος μου μεχρι το βραδυ, νιωθο πολυ μοναξια και ξεσπαω.
Σαβατο και ολοι ειναι εξω, γιατι εγω να ειμαι μεσα? Να μην μπορω να βγω ουτε ενα σαββατο? να παω καπου, να μιλησω..
Αλλα μαλλον τωρα πια εχω συμβιβαστει με τη μοιρα μου, γνωριζω το μελλον μου και το ξερω,δεν θα αλλαξει τιποτα θα συνεχισει ετσι ακριβως και εγω να ειμαι εδω και τα χρονια να περνανε.
Ειμαι 18 και δεν εχω ζησει καθολουυυυυυυυ, δεν εχω βγει τα τελευταια 6 χρονια βολτα με καποιο φιλο πανω απο 5 φορες, γιαυτο ειμαι χαλιααα.
Μεσα σε 6 χρονια να εχεις βγει 5 φορες και να εισαι μονο 18 χρονον..
Αλλα και να βγω φοβαμαι, θελω να το αποφυγω με πιανει ενας πονος στη καρδια, εχω συμβιβαστει τοσο πολυ με το μεσα, και τη μοναξια μου, που φοβαμαι να βγω.
Φοβαμαι να παω ως το περιπτερο, περπαταω στο δρομο και τρεμω, βλεπω ολους τους αλλους και τους ζηλευω οχι για τα ρουχα,τα λεφτα, κ.τ.λ. αλλα επειδη εχουν εναν ανθρωπο διπλα τους, να μιλησουνε, να τους καταλαβει.
Πλεων οι μονοι μου παρεα ειναι το ιντερνετ, περναω με της ωρεςςςς, δεν εχω κατι αλλο να κανω.
Απλως ποτε μου δεν καταλαβα σε τι εκανα λαθος, και μεχρι να το βρω θα το πληρωνο για ολη μου τη ζωη.
Την προηγουμενη φορα καθομουνα στο κρεβατι δεν κοιμομουνα, και σε μια στιγμη βλεπω διπλα μου μια μαυρη σκια να με τραβαει να με παρει, με τραβαγε απο πισω, εγω προσπαθουσα να φυγω και μετα απο πολυ πιεση τραβηχτηκα μπροστα.
Ρωτησα και μου ειπανε οτι ηρθε να με παρει, δυστηχως μονο ηρθε,δεν με πηρε.
Αλλα και αυτος θα καταλαβε οτι δεν αξιζω και θα με αφησε, εξαλλου τι να με κανει εκει περα? και εκει αχρηστος θα ημουνα.