-
Skata(ακου ονομα για ομορφη κοπελα)καταρχήν καλησπερα αν και λιγο καθυστερημένα...:p πρώτα απ´ολα θα συμφωνήσω με όσους σου απάντησαν στο επίμαχο ζήτημα που σε απασχολει.Δηλαδη οτι ολα αυτα μπορει (και ειναι το πιο πιθανό αν θες τη γνώμη μου)να οφείλονται σε καποια παρεξήγηση γιατι ποτε μην εισαι σίγουρη για τιποτα!Και για να σε ανακούφισω δεν εισαι η μονη που της εχει τυχει κατι τέτοιο ξερω ατομα που τους εχει συμβεί αυτο αλλα εκει ειναι που πρεπει δείξεις ποσο πολυ αγαπάς τον εαυτό σου και να αυξήσεις τις άμυνες σου ώστε να αποκρουσεις τα σχολια που σε προβληματίζουν ..Εχουμε και λεμε: 1)απο τα λίγα λεγόμενα σου καταλαβα(χωρις φυσικά απόλυτη ακρίβεια) την έλλειψη αυτοπεποίθησης σου πουςε διακατέχει.Αυτο μπορει να διορθωθεί μονο εάν κατανοήσεις την αξία σου,γιατι ο καθένας μας αξίζει!!!2)και να σε σχολίασαν (που δε νομιζω γιατι απ´οτι περιγραφεις εισαι μια αρκετά εμφανισημη κοπελα με πολυ ωραίο σωμα)και να σε πρόσβαλαν οπως ισχυριζεσαι,πρεπει να τους γράψεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου κοριτσι μου!!δεν αξίζουν αυτοί που ζουν για να "κράζουν" γιατι οπως και να το κανουμε δε θα μπορέσει να αποφύγει κανεις την εκθεση του στο στόχαστρο του κουτσομπολιού και 3)ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σορρυ κιόλας βρε κούκλα μου αλλα οποίος εχει τη μύγα...και ετσι ειναι αν το καλοσκεφτεις χλεύασε τους και εσυ να δουν πως ειναι!
Οφείλω να σε ενημερώσω οτι οι προαναφερθείς σύμβουλες που σου έδωσα,ειναι απο ενα άτομο με παρελθοντικες ανασφαλειες και συμπλεγματα που απο μονη μου κατάφερα σιγα σιγα να αποβάλλω και σου μιλαω με βαση τη δική μου αποψη και μονο.!!δεν υπάρχει ανθρωπος που να μην τον εχουν κοροϊδέψει!! Στη τελική και ενας αυτο σαρκασμος δε βλάπτει ολοι εχουμε ελαττώματα και μη κομπλαρεις να τα προβάλλεις!Οπως και να εχει μη σταματάς να πιστεύεις σε εσενα να αγαπάς εσενα και να ζεις για σενα και φυσικά όσοι αξίζουν μένουν όσοι κοροϊδεύουν ειναι looser απλα τα πραγματα κοπελα μου!αυτα και απο μεναα ελπιζω να βοήθησα λιγουλάκι.. :
-
σκατα, κοιτα, η γνωμημου είναι ότι θα πρεπει να το συγουρεψεις , όπως ειπε κι πιο πριν καποιο παιδι , μπορει να είναι παρεξηγηση, δυσκολα ο κοσμος εκφραζει τοσο εντωνα την γνωμη του για έναν περαστικο!
αλλα επειδή υπαρχει πολύ τρελα εκει εξω, κι επειδή νομιζω ότι εισαι εντυποσιακη δλδη λογο του υψους σου κι των θυλικοτατων καμπηλων του σωματος σου λογικα θα τραβας τα βλεμματα . φανταζομαι ότι θα είναι συνηθεια να νιώθεις τα βλεματα συνεχεια πανω σου κι οσο καλοκαιριαζει ξερεις ότι θα είναι πιο εντωνα!! και οσο κι αν είναι παραξενο οι γυναικες κοιταν πιο εντωνα ετσι δεν είναι?
επισης για να νιώθεις ετσι, για να σε επιρεαζει ολο αυτό κι να θελεις να κλειστεις στον εαυτοσου ολο αυτό φανερωνει πως εισαι ένα πολύ συνεσταλμενο κοριτσι!! πρεπει να εχεις μια αγαθη ψυχουλα κι σκουριασμενο τελειως το συναισθημα της κακιας!! αν κι δεν είναι σωστο να σε περνει από κατω , να κρυβεσαι , αν κι δεν πρεπει να το κανεις ολο καμια φορα είναι καλο για λιγάκι να μενουμε μονοι μας.
κοιτα , σκατουλαμου, προσωπικα εχω νιωσει κατι παρομοιο, όταν ειμουν στο γυμνασειο κι ειχα αφησει τα μαλλιαμου μακρια , στην αρχη ενιωθα ασχημα, διοτι υπηρχαν αρκετα ατομα - ειδικα οι μεγαλητεροι- που με εκραζαν πισω από την πλατημου αλλα κι μερικες φορες μπροσταμου!!! ειδικα τα αμαξια, ειχα ακουσει απίστευτα λογια!! κι επειδή ειμουν αδυνατος κι τα μαλλιαμου ηταν καθαρα κι περιπιημενα πολλες φορες ειχα αναγκαστεί να τσακοθω αφου ξεπερναγαν τα ορια!!! βαλε στο νουσου κι την εποχη!!!
σκατουλα όμως οσο κι αν ειχα ξενερωσει!! ακομα κι αν ειχα κλαψει μερικες φορες για οσα ακουγα πωτε!!!!! δεν σκεφτηκα να τα κοψω!!! πωτε!! μαλιστα φοραγα καποιες φορες κι τα ρουχα της εποχης, ξερεις δερματινα κι τζιν σκησμενα ολο το συνολακι χιχιχιχ, απολτελεσμα?? να νιωθω σαν περυθοριακος!! σαν κλεφτης η κανενα απόβρασμα!!! κι τωτες ειμουν πολύ πιο καθαρος από ολους οσους τα ελεγαν ειμουν αθλητης κι ουτε τσιγαρο δεν εκανα!!! ουτε καν τηγανιτα κι γλυκα δεν ετρωγα παρα μονο το σαββατο αφου ηταν η ελευθερη μεραμου βαση της διατροφης που εκανα λογο αθλητησμου!! βεβαια δυστυχως δε το κρατησα πολύ!
ετσι λοιπον σε νιωθω, είναι πολύ ασχημο να νιώθεις τον κοσμο να σε "κραζει" από πισω σου, να σε στολιζει με ασχημες λεξεις!!! μην μασας όμως!! γτ. αυριο, που θα κανεις την οικογενεια σου, μεθαύριο που θα χεσεις τις κουραδουλες σου ¨) χαχαχαχα, σορρυ αστειακι- μεθαύριο που θα γεννησεις τα παιδακια σου!!! τωτες λοιπον θα πρεπει να νιωσουν τα παιδακια σου ότι εχουν μια μαμακα δυναμικη!! που δεν θα λυγαει στις κακιες κι στην ζηλια των αλλονων!!!
-
kataρχην η γνωμη που εχει ο καθε ανθρωπος για τον εαυτο του δεν εξαρταται απο το τι θα του πει καπιος που απλα ετυχε να συναντησει στο δρομο
-
Βρε παιδια πάει ένας χρόνος από το τελευταίο μήνυμα στο θέμα!!! δεν το προσέξατε? ή να χουμε κατι να ασχολούμαστε?? ... η θεματοθέτρια ήδη θα ξέχασε το συμβαν...
Gianele, για εξήγησε μας, πρώτη σου καταχώρηση στο φορουμ, πως εντόπισες αυτο το θεμα ένα χρόνο μετά? πρωτομπήκες δλδ στο φορουμ κι απευθειας σου τραβηξε την προσοχή ένα θέμα που βρισκόταν βαθιά στα περιεχόμενα του σαιτ? μου φαινεται πως κάτι δεν κυλάει ομαλα μ αυτο το νικ νειμ.....
Σε καθε περιπτωση, ως προς το την ουσία του θεματος, τη μεγαλύτερη ζημιά δεν μας την κανει η προσβολή και η κοροιδία, το συμβάν έγινε και τελείωσε, αλλά η ενασχόληση της σκέψης μας με το συμβάν και τα απωθημένα που η ενασχόληση αυτη τελικά θα μας αφησει.
-
Δεν ξερω αν εχει ειπωθει,αλλα μια λυση υπαρχει:φαπες.Ειδικα για τις γυναικες ειναι πιο ευκολο,γιατι δυσκολα θα τους σηκωσει χερι κανεις.Δεν καταλαβαινουν αλλιως δυστυχως.