όποιος δείχνει πολλή καλοσύνη τον πατανε και προχωράνε. στα ματια των πολλών είναι βλάκας. νοειται ότι ευχαριστω δεν θα ακουσει ποτε. τον τροπο τον βρισκεις ξεκινωντας δηλα δηλα να λες και κανα όχι!
Printable View
dragon μου καλημερα!!!!!!Θα συμφωνησω απόλυτα με το kerasi....έχει πολυ δίκιο σε όλα αυτα που σου έχει γραψει!!!Είναι λογικό να είσαι αναστατωμενη και στεναχωρημένη, όμως έγραψες ότι ήσουν ένα αρκετα δυνατό άτομο,γιατι άφησες τον εαυτό σου αβοήθητο?ο φίλος σου καλώς η κακως ξεκινησε να φλερταρει με μια κοπελα αλλα ηταν οι συνθηκες ετσι,κατσε κ αξιολογησε τι μεχρι τωρα σχεση σας,σου έχει δωσει τετοια δειγματα κ στο παρελθον?ηταν τετοιου στυλ αντρα?λες οτι έχετε 5χρονια σχεση,λοιπον?τι αντρας ειναι?εσυ το ξερεις αυτο..αν δε σου χει δωσει δειγματα στο παρελθον,αν μαζι σου ηταν κυριος ,σε αγαπουσε κ σε προσεχε και γενικοτερα η σχεση σας σε καλυπτε μην τον καταδικασεις και μην παρεις αποφασεις εν βρασμω ψυχης!καθισε να ηρεμησεις,να σκεφτεις καθαρα χωρις χαπια κ βλακειες,πετα τα και ξεκινα να ασχολησαι με τον εαυτο σου γιατι αλλιως το τελος της σχεσης σας ειναι σιγουρο...λες οτι σε 2μηνες επιστρεφει,πως θελεις να σε συναντησει?αβοηθητη και ενα με το πατωμα?πρεπει να τον ξανακερδισεις,να δωσεις μια 2η ευκαιρια στη σχεση σας και αυτο πρεπει να ξεκινησει απο μεσα σου...μην καταπιεζεις αλλο τον εαυτο σου,μονο κακο του κανεις..και σταματα να μπαινεις να παρακολουθεις το λογ/μου του ,αυτομαστιγωνεσαι!δεν οφελει πουθενα!ολο αυτο το διατημα ,θα συμφωνησω ξανα με το kerasi επρεπε να ειχες κανει ενα ταξιδακι και κυριως οταν ανακαλυψες οτι κατι "παιζει"..να του τραβηξεις το ενδιαφερον ξανα,κ εκει θα συνειδητοποιυσες αν οντως ειναι κατι παραπανω απο φλερτακι...
Η συμβουλη μου,μη το βαλεις κατω....οι 2 μηνες ειναι πολυ κοντα,παλεψε το μεσα σου και αν ειναι σημαντικος για εσενα αυτος ο ανθρωπος θα ειναι κ παλι δικος σου,δωσε του την ευκαιρια να στο αποδειξει,εξαλλου εμεις οι γυναικες μπορουμε να καταλαβουμε αν ο ανθρωπος μας ειναι ολοδικος μας......
και μην παραμελεις αλλο τον εαυτο σου,εισαι πανω απολα εσυ και μονο!καλημερα..
οπως ειπα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω..το μονο που ξερω ειναι πως πρεπει να τελειωσει..δεν αντεχω αλλο εχω χασει την δυναμη μου και εχω ενα μηνα να κοιμηθω εκτοσ οταν περνω ηρεμιστηκα.τωρα ξερω πλεον πωσ πασχω απο μια μορφη καταθλιψης δεν περιμενα ποτε να συμβει και σε μενα ισως κουραστηκα να ειμαι δυνατη..ισως ηταν το κλικ που με εκανε και επεσα χαμηλα
Κοριτσάκι έχεις επιλέξει το ρόλο του θύματος. Αυτό καταλαβαίνω. Πρόσεξέ το γιατί είναι στάση ζωήςαυτό . Δύο άνθρωποι είναι μαζί γιατί το θέλουν και οι δύο και παύουν να είναι μαζί όταν σταματάει να το θέλει έστω ο ένας. Ποιός σου ζήτησε να τα δώσεις όλα; Εκείνος; Αν όχι γιατί όλη αυτή η θλίψη; Περνάει καλά είναι απλό. Θα μπορούσες να κάνεις και εσύ το ίδιο. Ξέρεις μερικές φορές πιο χαλαρά είναι πιο καλά. Είστε πολύ νέοι για να μη ζείτε για τον εαυτό σας. Και οι δυο. Με ότι σημαίνει αυτό. Άλλαξε τρόπο σκέψης λοιπόν και να θυμάσαι ότι τη δύναμή μας εμεις τη δίνουμε στους άλλους. Και τότε ζούμε με δανεική ενέργεια. Όταν ο άλλος δώσει σημασία, πει κάτι η κάνει κάτι.Σημασία έχει να ζούμε για μας.
Κοριτσάκι έχεις επιλέξει το ρόλο του θύματος. Αυτό καταλαβαίνω. Πρόσεξέ το γιατί είναι στάση ζωήςαυτό . Δύο άνθρωποι είναι μαζί γιατί το θέλουν και οι δύο και παύουν να είναι μαζί όταν σταματάει να το θέλει έστω ο ένας. Ποιός σου ζήτησε να τα δώσεις όλα; Εκείνος; Αν όχι γιατί όλη αυτή η θλίψη; Περνάει καλά είναι απλό. Θα μπορούσες να κάνεις και εσύ το ίδιο. Ξέρεις μερικές φορές πιο χαλαρά είναι πιο καλά. Είστε πολύ νέοι για να μη ζείτε για τον εαυτό σας. Και οι δυο. Με ότι σημαίνει αυτό. Άλλαξε τρόπο σκέψης λοιπόν και να θυμάσαι ότι τη δύναμή μας εμεις τη δίνουμε στους άλλους. Και τότε ζούμε με δανεική ενέργεια. Όταν ο άλλος δώσει σημασία, πει κάτι η κάνει κάτι.Σημασία έχει να ζούμε για μας.
μακαρι να ηταν τοσο ευκολα για μενα αυτην την περιοδο.οπωσ εχω πει εχω χασει τη δυναμη μου το ξερω πωσ πρεπει να ζουμε για εμασ αλλα δεν μπορω αυτην την στιγμη ειμαι με καποιον που με κοροιδευει και εγω απλα καθομαι απραγη χωρισ να κανω τιποτα γιατι δεν μπορω να το τελειωσω τωρα?
συμφωνω απολυτα με τον/ην fire!:)
πιστέυεις οτι θα ταν ανωφελο να περιμένεις να επιστρέψεις για ν δεις πως θα είστε από και κοντά?δεν αξίζει αυτή τη 2η ευκαιρία?
μπορεί απο κοντα τωρα που θα έρθει να ναι διαφορετικά τα πράγματα,που κατα τα γνωμη θα ειναι σιγουρα!να βρεις ακόμα περισοτερους λόγος να μην προχωρησεις τη ζωη σου μαζι του και ετσι να σου ναι κ πιο ευκολο να δωσεις ενα τελος..μπορει όμως να ναι κ ενα ομορφο ξεκινημα κ για τους 2 σας..με αλλες προοπτικες κ σε άλλες βασεις...αφουθ τοσο καιρο το παλευεις μεσα σου δωσε τοπο στην οργη και κανε λιγο ακομα,οι 2 μηνες θα φυγουν νερακι...πρωτα λομως σκεψου τα λιγο με καθαρο μυαλο,κ λιγο απειροελαχιστα πιο αισιοδοξα...
κανε κ ενα ραντεβου με καποιον ειδικο,εφοσον οπως λες τοσα χρονια εχεις περισοετρη οικειοτητα με το θεμα αυτο, μην εισαι αρνητικη..κανε το το βημα..το ξερεις οτι μονο καλο θα σου κανει,μη το φοβηθεις!
εχω δωσει πολλεσ ευκαιριες σε ολουσ γυρω μου αλλα πιστευεισ πωσ αξιζει να κανεισ το κοροιδο εστω και για μια αγαπη?αυτο εχω κανει και εχω καταντησει να χασω τον ευατο μου...
ακου να σου πω, τι θα κανεις, κοπελια. μολις γυρισει ο τυπος ελλαδα, θα του πεις "πως τολμησες αντιπροσωπε να με κοροιδεψεις; τα ξερω ολα. εισαι ψευτης, υποκριτης και αντιπροσωπος". εκεινος δε θα μπορει παρα να το παραδεχτει. εσυ θα τον συγχωρεσεις. πρεπει να συγχωρουμε τους αλλους. ολοι κανουμε λαθη και ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαρια. αν λες οτι τον αγαπας τοσο πρεπει να τον συγχωρεσεις. αυτο ειναι ολο. και τι εγινε στο φιναλε; ειχε σχεση με αλλη. so what? αν αγαπαει εσενα πραγματικα, θα μεινει μαζι σου. αλλα πρεπει να τον κανεις να περναει καλα μαζι σου. αν εισαι μεσα στη γκρινια και τη μιζερια, θα σε παρατησει. να εισαι σιγουρη.
κι ομως ολη αυτη η σχεση τελικα πηρε το τελος της καλο η κακο δεν ξερω...ξερω μονο οτι εγω εχασα τον εαυτο μου και τωρα ειμαι στην προσπαθεια να τον βρω παλι...
Ελα ντραγον, τι εγινε τελικα? Μιλησατε στο σκαιπ? Γιατι λες οτι ελαβε τελος η σχεση?
ναι μιλησαμε και δεν γινοταν τιποτε αλλο τελικα...περασα μια ξευτιλα του ευατου μου αλλα τωρα ολα απο την αρχη..θα κανω μια καινουρια αρχη στη ζωη μου...κουραστηκα πολυ...
Τι ειπωθηκε δηλαδη και απ τις 2 πλευρες?
αυτος ειπε οτι θελει να μεινουμε φιλοι και οτι ερωτευτικε και οτι τοσο καιρο με κοροιδευε και ολα ξεκινησαν οταν εμαθε οτι ξερω τον κωδικο του...δεν θελει καμια παρτιδα μαζι μου πλεον...με χαρακωσε οτι και αν ειπε και ακομα να πιστεψω οτι ολο αυτο ειναι αληθεια κι ομωσ ειναι...εγω του ειπα πωσ τοσο καιρο που ηξερα τον κωδικο δεν κοροιδευα απλα τον αγαπουσα και δεν ηθελα να πιστεψω πωσ ολο αυτο ειναι αληθεια...και ελαβε τελοσ μετα απο 5 χρονια
Δεν αξίζει και το ξέρεις. Το συναίσθημα που ένιωθες για αυτόν αξίζει αυτός όμως όχι. Αλλά έτσι είναι η ζωή... έχασες λίγο καιρό αυτό μονάχα. όλα τα άλλα είναι εμπειρίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. όσο πιο πολύ αγάπη δίνεις τόσο περισσότερη έχεις. Σύντομα θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα εκτιμήσει εσένα αλλα και την αγάπη που θα του προσφέρεις .. καλή αρχή στην καινούργια σου ζωή και ξέρεις πως στην αρχή θα είναι δύσκολα αλλά μην κοιτάξεις πίσω.. να θυμάσαι πως κάπου εκεί έξω κάποιος περιμένει να σε αγαπήσει και να αγαπηθεί από σένα... Να είσαι καλά, δυνατή και υγιείς...