-
Eli μου προσπαθώ αλλά παρεισφύουν οι σκέψεις κα οι αναμνήσεις, είναι δυνατότερες.
Τα νέα μου είναι ότι πήγα εχθές στην ψυχίατρο, γιατί δεν παλευεται. 6-7 βαλσαμόχορτα την μέρα (και πάλι δεν με βοηθούσαν), και ω3 και βιταμινες Β, πολλά τα λεφτά Άρη και βοήθεια λίγη. Λοιπόν πήγα εχθές μου είπε ότι είμαι με ελαφριά κατάθλιψη από αυτά που έχω περάσει και κυρίως στα παιδικά χρόνια λόγω έλλειψη επαρκούς φροντίδας και αγάπης (τα ήξερα όλα αυτά αφού η μητέρα μου είναι με ψύχωση και κατάθλιψη) κι έχω έμμεσες ενοχές. Τέλος πάντων μου έδωσε seropram των 20 mg μισό την ημέρα. Κάνει και θεραπευτική ύπνωση και επειδή ενδιαφέρθηκα είπαμε να τα πάρω για 1,5 μήνα και να πάω για την ύπνωση, γιατί για να πετύχει η ύπνωση πρέπει να μην υπάρχει πολύ κατάθλιψη αλλά ούτε όμως ούτε η μεγάλη δόση των αντικαταθλιπτικών βοηθάει στην ύπνωση για αυτό μου έδωσε μισό την μέρα. Με διαβεβαίωσε πως κανένας δεν έχει πάρει κιλά με τα seropram και πως δεν έχεις υπνηλία και τέτοια. Τι να πω με επιφύλαξη θα τα πάρω γιατί είναι μονόδρομος δυστυχώς. Πονάω πολύ όταν σκέφτομαι το παρελθόν. Κα το σκέφτομαι συχνά. Μου είπε να λέω συνέχει πάνε αυτά περάσαν για να μπει στο υποσεινήδητο.
Τι λέτε?
-
Κατερίνα μήπως παρατήρησες οι βιταμίνες -B να σου έχουν ανοίξει την όρεξη μου ? το είπε η μαμά μου ότι αυτές οι βιταμίνες τα συμληρώματα σε κάνουν να πεινάς ξεκίνησα και εγώ να παίρνω με τον καιρό αισθάνεσαι καλύτερα εναλακτικές λύσεις ψάχνουμε .
-
Χρυσοβαλαντου,επειδη παιρνω συμπληρωματα διατροφης ,Β,C,E,ασβεστιο,μαγνησιο,κλπ. δλδ απολα,απο το 1987(ασκουμαι με βαρη απο τοτε)και τα ξερω πολυ καλα, σε διαβεβαιω οτι κανενα δεν μου ανοιξε την ορεξη.Φιλικα.
-
Απο όσο ξέρω και εγώ δεν πρίζουν ούτε ανοίγουν την όρεξη δεν νομίζω πως ισχύει το είπε μία γειτόνισσα μεγάλη σε ηλικία που παίρνει πολυβιταμίνες και μάλλον ιδέα της είναι ποιο πολύ γιατί δεν μπορώ να χάσω κιλά όπως ανέφερα και άλλη φορά λόγου κακού μεταβολισμού και επιβάλλεται να χάσω να πάρω και από πάνω να μου λείπει κάνω γυμναστική στο σπίτι με βαράκια για μυική ενδυνάμωση και ψυχική ευεξία συν το περπάτημα .
-
Απο όσο ξέρω και εγώ δεν πρήζουν ούτε ανοίγουν την όρεξη δεν νομίζω πως ισχύει το είπε μία γειτόνισσα μεγάλη σε ηλικία που παίρνει πολυβιταμίνες και μάλλον ιδέα της είναι ποιο πολύ γιατί δεν μπορώ να χάσω κιλά όπως ανέφερα και άλλη φορά λόγου κακού μεταβολισμού και επιβάλλεται να χάσω να πάρω και από πάνω να μου λείπει κάνω γυμναστική στο σπίτι με βαράκια
-
Επειδη οπως σου ειπα το ξερω παρα πολυ καλα το αντικειμενο,δεν υπαρχει 'κακος μεταβολισμος'.Μπορεις ομως να τον 'επιταχυνεις' αρχιζοντας το πρωι με ενα καλο πρωινο(οχι τηγανητα) και παιρνοντας μαζι μια Β βιταμινη(παρε,αν δεν θελεις συμπληρωματα,neurobion απο το φαρμακειο,δεν ειναι ακριβες,και βοηθουν στην 'εκκινηση' του μεταβολισμου).Δωσε βαρος στις πρωτεινες στην διατροφη σου,και μειωσε τους υδατανθρακες,τρωγε δε πολλα(3-4)γευματα(και μικρα)την ημερα.Τα βαρακια δεν αδυνατιζουν τοσο οσο η αεροβια γυμναστικη, πχ περπατα καθημερινως μιση ωρα με γοργο ρυθμο και αρκει.Αν μπορω να βοηθησω κιαλλο,ρωτα με οτιδηποτε,διοτι η γυμναστικη(και η διατροφη)ειναι η μεγαλη μου αγαπη.Να ξεφυγουμε και λιγο απο το (μεγαλο)θεμα "καταθλιψη"΄,
-
Θέλω να κάνω βασικά αύξηση του μεταβολισμού πήγα σε διαιτολόγο μου έδωσε δίαιτα την ακολούθησα και δεν έχασα οφείλεται όπως μου εξήγησε η διατροφολόγος σε δίαιτα εξαντλητική που έκανα μικρή και έχασα μυική μάζα μειώνοντας τον μεταβολισμό μου βλακεία μου το ξέρω αν το γνώριζα από πριν δεν θα το έκανα φυσικά κουράζουν και τον οργανισμό . Περπατάω μία ώρα την ημέρα και γυμναστική κάνω aerobic στο σπίτι και άλλες φορές με βαράκια και με την γυμναστική ένα πράγμα περίεργο να μην χάνεις κιλά να χάνεις πόντους χωρίς να βλέπεις τεράστια διαφορά στην εμφάνιση .
-
Αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω,(αν υπαρχει διαιτολογος η γνωμη μου περιτευει).Φιλικα.