-
Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, αισ8ανωμαι τόσο μονός ,τόσο μελαγχολικός,μου έρχεται να κλάψω, ένα κλάμα τόσο γοερό θέλω να βγει μέσα από την καρδιά μου,από μέσα από το στήθος μου. πονάω δεν ξέρω γιατί άλλα πονάω, πονάω για αυτήν ,για τα χαμένα μου όνειρα , για τα όνειρα που έκανα μαζί της.
Θέλω μόνο μια αγκαλά να με κράτηση κάποια μέσα της και να μου πει ότι με αγαπάει,μόνο αυτό θέλω .
Μέσα στο μυαλό μου τριγυρνάει το τραγούδι της βοσσου “που να βρω ένα φιλαράκι να μου πως με αγαπάει στα αλήθεια”,αισθάνομαι τόσο μονός ,τόσο πελαγωμένος,τόσο δυστυχισμένος,νιώθω ένα μεγάλο κενό μέσα μου, ένα τίποτα,δεν ξέρω πως να το γεμίσω. Θέλω να κλάψω άλλα δεν μου βγαίνει κάθεται κει ένας κόμπος στο στήθος και με πνίγει.
γενέθλια σήμερα και εγώ εδώ μαζί με την μοναξιά μου,και την κατάθλιψη μου.....
-
Η μοναξιά είναι πολύ άσχημη και κυρίως σήμερα που έχεις τα γεννέθλιά σου καταλαβαίνω ότι σου είναι ακόμα πιο δύσκολο.Εχω περάσει κι εγώ πολλές φορές τα γεννέθλιά μου παρέα με τη μοναξιά μου και τη θλίψη μου αντί να χαίρομαι και να γιορτάζω και καταλαβαίνω πως νιώθεις.
Σου εύχομαι να βρεις κάποια που να σου αξίζει,να σ\'αγαπάει πραγματικά και να γεμίσει αυτό το κενό που αισθάνεσαι.Και τα επόμενα γεννέθλιά σου να τα γιορτάσεις με ανθρώπους που θα αγαπάς και θα σε αγαπάνε.
Χρόνια σου πολλά!
-
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!!!Το κενό γεμίζει σιγά σιγά......Αχ πόσοι δεν είπαμε αυτό με το φιλαράκι.....Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς λείπει η αγάπη και η πραγματική επικοινωνία....
-
Αγχωμένε,
Δυστυχώς έτυχε αυτή την περίοδο να σου σκάσουν διάφορα αρνητικά. Το ότι συνέπεσαν και τα γεννέθλιά σου με την απόρριψη της κοπέλας ήταν ολίγον φάουλ, αλλά τί να κάνεις; Κανείς δεν είπε ότι η ζωή παίζει fair play. Κάνει και φάουλ και πολλές φορές αντικανονικά.
Το θέμα είναι εσύ να σταθείς όρθιος στον εαυτό σου και άσε τη ζωή στα παιχνίδια της. Δεν είναι τυχαίο που τα γεννέθλια συνήθως έχουν μία μοναξιά και μια μελαγχολία. Είναι μία μέρα που η κοινωνική ηθική μας έχει μάθει να είμαστε χαρούμενοι και να δεχόμαστε με χαρά τις ευχές των άλλων. Όταν όμως είμαστε στις μαύρες μας και παρόλαυτά πρέπει να φοράμε μία χαμογελαστή μάσκα που απλά λέει \"ευχαριστώ\" μηχανικά, το φορτίο γίνεται πιο δυσβάσταχτο.
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το κενό γεμίζει... πάντα. Είναι καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου, ακόμα και σε σημείο εγωισμού και να προχωρήσεις χωρίς την κοπέλα. Να βγει από το μεγαλύτερο μερίδιο των σκέψεών σου. Έρχονται διακοπές. Εκμεταλεύσου αυτή την ευκαιρία για ξεννοιασιά, διασκέδαση και χαλάρωση. Μπορεί να γίνει και το μαγικό... Να γνωρίσεις μία άλλη κοπέλα που να σε ενδιαφέρει και να περάσετε καλά. Άμα γίνει αυτό, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσο γρήγορα ξεπερνάς αυτό που για σένα τώρα φαίνεται βουνό.