Συνηθεια ελα τωρα σιγα το παραδειγμα (προς αποφυγην) (για την αφεντομουτσουναρα μου λεω χαχα)
Θενκς παντως αν το βλεπεις ετσι γτ εγω δν το βλεπω ετσι στον εαυτο μου :/
Τωρα οσον αφορα το θεμα της κοπελας, εγω της τα ειπα κ σε αλλα θεματα.. περα απο καποιες γενικες συμβουλες κ μοιρασμα εμπειριων λογω της δικης μ βουλιμιας, το ζητουμενο ειναι να απευθυνθει σε γιατρο.
Να της πω οσες εμπειριες θελει, αυτο τι θα βοηθησει?
Πρεπει να καταλαβει (και τα λεω γιατι τα περασα κι εγω κ ξερω πως σκεφτεται η fatpig) οτι ειτε καποιος για το προβλημα σου σε στηριζει με τα 1000, ειτε σε κραζει με τα 1000, και ο ενας κ ο αλλος σου ειναι αχρηστος μπροστα σ αυτα π μπορεις κ πρεπει να κανεις ΕΣΥ ο ιδιος για να βοηθησεις τον εαυτο σου.
Εχει ενα χρονο απο περσυ π συνεβη η μαλακια με μια ακροτητα π εκανα κ κατεληξα στο νοσοκομειο που εχω αναθεωρησει καποια πραγματα κ σκεφτομαι τελειως αλλιως κ εχω κανει στροφη 180 μοιρων στη σκεψη μου κ στη συμπεριφορα μου.
Και τα λεω αυτα κ για την fatpig, ξερεις τι διαπιστωσα?
Οτι ο καθενας στα λογια μπορει να σε στηριξει, η και το αντιθετο. Ουτε ο ενας εχει χρησιμοτητα ουτε ο αλλος. Ισως λιγο απολυτο αλλα ετσι ειναι. Πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι θελεις να βοηθηθεις για σενα! ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Τελος. Ουτε για να κανεις το χατηρι στους γονεις, ουτε για να εχεις φιλες κ γκομενο, ουτε για να κανεις το χατηρι στο γιατρο. Πρεπει να το συνειδητοποιησεις κ να το αποφασισεις.
Η κοπελα προφανως δν θελει να παει σε γιατρο αλλωστε οταν την ρωτησα κ σε αλλο θεμα ετσι μ ειπε. Οτι ειναι μια χαρα. Και την ειπα οτι αν ηταν μια χαρα δν θα εγραφε ποστς του τυπου ''ειμαι χαλια'', ''δεν αντεχω αλλο'', ''υποφερω''. Θα εγραφε ''εχω διατροφικη κ γουσταρω'' πραγμα π αυτοαναιρειται γιατι ειναι αδυνατον να γουσταρει κανεις να εχει μια ασθενεια.
Τωρα αν θελει να τα γραφει απλως για να τα γραφει, κανενα προβλημα. Αλλα εγω απο τα γραπτα της εισπραττω οτι υποφερει. Και ειναι κριμα. Γιατι καποια στιγμη θα συνελθει αλλα με επωδυνο τροπο. Σαν εμενα μετα την περιπετεια με το νοσοκομειο. Εκει μεσα διαπιστωσα για πρωτη φορα ειλικρινα σου μιλαω κ συγκινουμαι καπως π το γραφω, ποσο χεσμενη με ειχαν ολοι. Στο νοσοκομειο μιλαμε, ετσι? Οπου υποτιθεται ειναι χωρος να σε φροντιζουν. Καταλαβα οτι επιζητουσα την προσοχη κ την αγαπη με λαθος τροπο. Καταστρεφοντας τον εαυτο μου. Και τοτε αποφασισα να γινω καλα κ να αλλαξω σκεπτικο για τον εαυτο μου. Γιατι καταλαβα οτι την επομενη φορα μπορει να κατεληγα παλι σε νοσοκομειο αλλα να μην ξυπνουσα. Κανεναν πραγματικα δν τον νοιαζει αν εσυ, εγω, ο ταδε τρωει καθημερινα 500 ή 5000 θερμιδες, ή αν πινει καθαρτικα ή πινει κοκα κολα. Χεστηκανε να στο πω ευθεως. Σου λεω εγω ετσι οπως το βιωσα. Στον ευατο μας κανουμε κακο, σε κανεναν αλλον. Οσο κ να συγκινηθει ο αλλος κ να συμπασχει, μετα θα γυρισει στη δουλεια του. Στην οικογενεια του, στη σχολη του, στην εργασια του, στα παιδια του κτλ κτλ.. Ακομα κ οι γονεις μας.. Καλα να μην μιλησω για ''φιλες'' κ ''γκομενους''. Αυτο της εξηγουσα στο προηγουμενο ποστ. Εγω ημουν μεσα στο νοσοκομειο κ ακουσα γιατρο να μου λεει ευθεως ''ε ρε μαλακια που σας δερνει ορισμενους''. Περιττο να πω οτι ασχολιουντουσαν μαζι μου μονο για να μου αλλαξουν τον ορο ή να μου ρυθμισουν την ροη, προσπερνουσαν το κρεβατι μ σαν να μν με ειδαν κ πηγαιναν στην γρια με το εγκεφαλικο. Αυτο ηταν ενα σοκ κ ενα ισχυρο χαστουκι να ''συνελθω'' και να επαναπροσδιορισω.. γμτ με πηραν τα ζουμια τωρα π τα γραφω.. ειμαι κ ξενυχτισμενη.. απλα θελω να πω στην κοπελα οτι αν δν ενδιαφερθει αυτη για τον εαυτο της, κανεις δν θα το κανει. δεν μπορουμε βρε fatpig να σε παρουμε απο το χερι κ να σε παμε στο γιατρο απ το χερακι. Ουτε να ειμαστε σοκολατομπατσοι (δλδ να φρουρουμε τις σοκολατες για να μην ορμηξεις). Κ πες οτι οκ εισαι τωρα μικρη το κανει η μητερα σου. Καποια στιγμη π θα βρεθεις σε ενα σουπερμαρκετ ή σε μια εκδρομη σε αλλη πολη κ βρεθεις σε ενα ζαχαροπλαστειο, τι θα κανεις? Θελεις ψυχοθεραπεια να μαθεις να διαχειριζεσαι πολλα πραγματα.. αυτα πολλα ειπα κ δν εβαλα παραγραφους ελπιζω να βγαλετε ακρη.. :)