Originally Posted by
Ntoubroutza
Καλημέρα Θεοφανία :) Δεν ξέρω από που να αρχίσω γιατί μπερδεύτηκε πολύ το θέμα.Λογικό όταν υπάρχει ο γραπτός λόγος.Πάντως έχω να πω ότι μου αρέσουν οι απόψεις σας και δεν βλεπω απόλυτα το θέμα,οπως νομίζουν μερικοί.Είπα ότι ΠΡΩΤΑ εκανα την αυτοκριτική μου,προσπάθησα να συνδέσω γεγονότα και δεν βρήκα καμία λύση,παρά μόνο ότι χειροτέρευα.Από εκεί και πέρα,για να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε αυτό που γράφεις ότι ρίχνω ευθύνες και προσπαθώ να κάνω διάγνωση της κοπέλας.Γιατί αν ήταν έτσι,δεν θα ζητούσα ο ίδιος να δω ειδικό εδώ κι 1,5 μηνα περιπου.Ο ίδιος ενιωθα ότι κάτι έχω κι ότι μόνος ΔΕΝ μπορώ να βρω λύση.Το δηλώνω,ΚΑΤΙ ΕΧΩ...Το ένιωσα..Γιατί ομως πρεπει να το είχα αυτό?Γιατί μου λέτε ότι ρίχνω ευθύνες και κατηγορώ?Αυτά που εσείς λαμβάνετε σαν κατηγορίες,είναι απλά γεγονότα που σας λέω για να καταλάβετε με το τι είχα να κάνω.Ωραια,ας το πάρουμε ότι ειναι κατηγορίες.Αν σας έλεγα όμως ότι απλά έφαγα κέρατο και έφτασα σε αυτό το σημείο τι θα μου λέγατε?Οτι ερωτεύτηκα και μπλα μπλα,δεν άντεξα αυτή την κατάσταση...Ετσι δεν ειναι?Οποτε σας είπα μερικά γεγονότα για να μάθω κι εγώ που κάνω λάθος.Ποσο δύσκολο είναι αυτό που λέω?Επειδή είναι ένα ποστ του αίολου και βρήκα πάτημα,που δεν έβρησκα καιρό τώρα,λέτε οτι προσάπτω κατηγορίες αλλού και δεν κοιτάω εμένα?ΟΧΙ...Δεν είναι έτσι..Εχω ρίξει πολλές ευθύνες σε μένα και μέχρι και πριν λιγο,είχα ακόμη τις αμφιβολίες ότι ίσως φταίω εγώ τελικά...Γιατί εσείς λέτε ότι φταίω?Οταν λέω και ξαναλέω ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ αλλά δεν βρηκα κάτι τόσο χοντρό ή παράλογο,όπως αυτά της κοπελας ειναι κακο?Σημαίνει ότι θέλω να βγάλω εμένα από έξω και να ρίξω αλλού το φταίξιμο?ΟΧΙ....Σημαίνει ότι ψαχνω λύση για να δω τι πραγματικά έχω...!!!Γιατί έγινε όλο αυτό που έγινε??Και ναι συμφωνω στο 100% με τον αίολο γιατί ουτε γιατρός είμαι,ούτε ειδικός...Όταν ο αλλος κλαίει,χτυπιέται για να μη σε χάσει,ενω τον διωχνεις και καταφέρνει να σε κρατήσει (επειδή σκέφτεσαι και την αγαπη που δεν πηρε και το εχει σαν αλλοθι) ,λέγοντας μεγάλα λόγια και τα σχετικά και μετά από 2,5 χρόνια σου λεει ότι ''2,5 χρονια υποκρινόμουν...'' κι εσύ επειδή είσαι ευάλωτος ρωτάς ''γιατί'' και παίρνεις απάντηση ''δεν ξέρω''....μή μου λέτε ότι ρίχνω αλλού κατηγορίες κι ότι πρεπει να κοιτάξω τι λαθη εκανα εγώ...!!!Τα ξέρω τα δικά μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα στον άλλο ότι υποκρίνομαι,ειδικά όταν του έχεις πει ότι πλεον μιλάς με ειδικό....!!!ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.....Αλλά σίγουρα λαμβάνω υπόψην ολες τις παραμέτρους...κι αυτή του αίολου δεν με έκανε απλά να ηρεμήσω,αλλά με έκανε να βάλω μια τάξη στις σκέψεις μου....Δεν βγαζω αρρωστη την κοπέλα αλλά σίγουρα δεν είμαι εγώ ο παράλογος....