Τα παραλες και αυτομαστιγωνεσαι. Δεν εκανες κατι κακο. Αλλωστε που να ξερεις τι εχει ο αλλος στο μυαλο του? Ουτε ειναι κακο να αλλαζεις γνωμη. Δικαιωμα σου ειναι στην προσπαθεια να βρεις το καλυτερο. Τωρα με ποιον εισαι τελικα?
Printable View
Τα παραλες και αυτομαστιγωνεσαι. Δεν εκανες κατι κακο. Αλλωστε που να ξερεις τι εχει ο αλλος στο μυαλο του? Ουτε ειναι κακο να αλλαζεις γνωμη. Δικαιωμα σου ειναι στην προσπαθεια να βρεις το καλυτερο. Τωρα με ποιον εισαι τελικα?
Ισως, αυτο μ το ελεγε κ η ψυχολογος μ οτι στην αυτοκριτικη μ ειμαι πολυ σκληρη με τον εαυτο μ......ομως με απογοητευω κπ φορες κ δν το θελω......
Απ την αλλη εχεις δικιο.......δν ημουν μαζι του οταν δοκιμασα κατι αλλο, εστω κ με τον φιλο τ.....ετυχε αυτος που εδειξε ενδιαφερον να ναι φιλος τ, σ αυτο ποσο να φταιω? Ας τ ελεγε κ ο Α την αληθεια, οτι κατι υπηρχε μεταξυ μας, ωστε να μην του ανοιγε τον δρομο........κ εξαλλου δν ημουν καιρο με τον Α μονο τρεις μερες.......ενταξει το λαθος ειναι πως δν περασαν μετα κ πολλες αλλες για να προχωρησω κ με τον φιλο.....αλλα οπως κ να χει δν το επαιξα σε διπλο ταμπλο, ουτε κοροιδεψα κανεναν, απλως ακολουθησα το συναισθημα μ, οσο κακο κ αν αποδειχτηκε για μενα πρωτα απ ολα αυτο.....
Εγω φταιω που η ζωη δν ειναι μαθηματικα κ ειναι τοσο απροβλεπτη....?
Τωρα δν ειμαι με κανεναν......
Εχω ξεκοψει απ τον φιλο.αν κ αυτος ακομα κανει κινησεις......τ ειπα πως νιωθω για τον Α....
ειπα κ στον Α για αυτα που νιωθω....κ προσπαθω να βγαλω μια ακρη για το τι νιωθει κ εκεινος....η μαλλον προσπαθουσα γτ πλεον δν ασχολουμαι.........του το ειπα κ αυτο εκανα........δν θα τον ξαναενοχλησω αφου ειναι ετσι τα πραγματα......Αν κ δν ξερω αν αυτο ειναι το σωστο....
Μια φορα εγω προσπαθησα να τ αλλαξω γνωμη.....
αυτος ομως φοβαται να βγει μπροστα κ να τολμησει να παραδεχτει τι νιωθει για μενα......
Κρυβεται πισω απ τη λογικη του κ δν αφηνεται να νιωσει.....εστω τα λιγα συναισθήματα που νιωθει για μενα, δν τα αφηνει να «ξεχειλήσουν»
Ζει με το πρεπει των αλλων κ οχι με το δικο τ θελω....
Κ με την πρωτη στραβη κατεθεσε τα οπλα, δν προσπαθησε καν.....ειναι πολυ δειλος....ισως επειδη δν ειναι κ σιγουρος για μενα...
Παντως, Οτι κ αν νιωθω.....μπορω να βαλω τελος....κ το κανω....γτ εναν τετοιο ανδρα δν τον θελω πλαι μ κ δν αξιζει οσα ειμαι ικανη να δωσω, να νιωσω κ να προσφερω....
Καλα απ οτι καταλαβα δεν εισαι ερωτευμενη στο φουλ για καποιον, εννοω να εισαι στα πατωματα. Απ την αλλη βλεπω οτι εχεις και αυτογνωσια, δηλαδη μπορεις να βγεις εξω απ την κατασταση και να κανεις αυτοκριτικη, δεν πετας στα συννεφα. Αλλα να σου πω την αληθεια δε βλεπω και καποιος απ ολους να ειχε οντως σοβαρες προθεσεις. Σ αρεσε η διεκδικηση που ειδες αλλα παντα το πρωτο σταδιο στα νταραβερια πρεπει να ναι διερευνητικο και ανιχνευτικο. Κατσε λιγο μονη σου τωρα-δε το λεμε πουθενα:-P και θα δεις πως θα κινηθουν και τα παλικαρια...με τις φυσιοθεραπειες τις εγινε? τελειωσες? Εισαι καλυτερα?
Οχι στα πατωματα εχω καιρο να βρεθω.. Προσπαθω βεβαια να μη μ συμβει αυτο......φταιει που το υποσχεθηκα κ στον εαυτο μ, οταν χωρισα απ την τελευταια μου μεγαλη σχεση......πληγωθηκα κ Φοβαμαι να ξαναδεθω....
Οσο για τα υπολοιπα........ανωριμα φερομαι στις ¨σχεσεις¨ μου κπ φορες, ομως στους υπολοιπους τομεις της ζωης μ η ωριμοτητα μ ξεπερνα την ηλικια μ.....εννοειται πως εχω αυτογνωσια κ κανω αυτοκριτικη....ειναι κ ο μονος τροπος να εξελιχθω σαν ατομο κ να πλησιασω τον «ιδανικο» μου εαυτο.....ο οποιος εχω στο μυαλο μ ποιος ειναι......κ ευχομαι με τα χρονια να τον δημιουργησω....παρα τα λαθη μ....
Μονη θα μεινω κ πες το οπου θελεις ;)......
υπαρχουν παλικαρια, εγω δν τα θελω γτ δν ειναι αυτο που ψαχνω....
Κ ισως κ να μην ηταν Οντως σοβαρες οι προθεσεις τους, αλλα σιγουρα αυτοι θα χασουν....
Βεβαια εκει θυμωνω με εμενα που αν ισχυει αυτο δοθηκα σε κπ που δν το αξιζε ευκολα....τεσπα....
Θα μαθω να ζω μ ενα λαθος ακομα.......δν εχω κ αλλη επιλογη...
Με τις φυσικοθεραπειες προς το παρον τελειωσα.....
Θα συνεχιζω δια παντως μια φορα το μηνα για συντηρηση.....
Η δουλεια μ βλεπεις δε με βοηθαει κ αυτη....αλλα υπαρχουν κ χειροτερα....ας λεμε δοξα το θεο....
Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου οπως κ να χει κ για τον χρονο σου......
Σε ρωταω για την υγεια σου γιατι αυτο ειναι το πιο σοβαρο. Αμα εχεις αυτο τα δρομολογεις και τα υπολοιπα. Κοψε λιγο το να κατηγορεις τοσο πολυ τον εαυτο σου και ποσα λαθη εκανες και ετσι και γιουβετσι γιατι εκτος των αλλων ειναι και ξενερουα. Μονο που σε διαβαζω μου ριχνεις τη διαθεση και δε λεει τετοια ηλιολουστη μερα...!
Νομιζω πως πρεπει να ηρεμησεις αρχικα ....πρεπει να προσπαθησεις να σταματησεις να κατηγορεις συνεχεια τον εαυτο σου ... οταν αρχισεις να αποδεχεσαι τον εαυτο σου και να ζητας επιβεβαιωση απο τους αλλους τοτε θα αρχισεις να σκεφτεσαι πιο λογικα και πιο σωστα ... τωρα τα εκανες λιγο κουλουβαχατα με τους Α,Β για μενα το σωστο απο την στιγμη που ησουν μπερδεμενη ηταν να μην κανεις τιποτα με κανεναν κ αφου σκεφτεις παρεις το χρονο σου τοτε θα πρεπε να εκανες κ το αναλογο βημα με οποιον τελικα θα ειχες καταληξει πως θελεις τωρα πιστευω πως το καλυτερο θα ηταν να απομακρυνθεις γιατι που ξερεις τωρα τι θα σκεφτονται αυτοι οι <<φιλοι>> μπορει και να σε κοροιδευουν να σε νομιζουν για ευκολη οποτε αστο καλυτερα