Quote:
Originally posted by Mοναξιά
\'Exω γνωρίσει άτομο με διπολική διαταραχή και κάποιες στιγμές φοβήθηκα ότι κινδυνεύω, ακόμα κι όταν πήγαινα με τα νερά της κι έλεγα \'\'ότι θες, εγώ σ\'ακολουθώ\'\'. Ειλικρινά δεν μπορείς να ακολουθήσεις πολύ καιρό ένα τέτοιο άνθρωπο γιατί είναι ακριβώς όπως ένα ορμητικό ποτάμι. \'Ετρεχα, έτρεχα και ξαναέτρεχα από πίσω της, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω για να την δω να νοιώθει καλύτερα. Αυτό για τις εθιστικές ουσίες και το αλκοόλ ομολογώ ότι δεν το ήξερα. \'Ηξερα αυτό που γνώρισα, ένα καταπληκτικό μυαλό, ένας χαρισματικός άνθρωπος που θα ήθελα να είναι ακριβώς όπως είναι αλλά μόνο να μην είχε αυτά τα φοβερά σκαμπανευάσματα που μπορούν ακόμα αθελά της να κάνουν ζημιά στον άλλον. Τέτοιο χιούμορ, τέτοια ταλέντα και τέτοια φαντασία δεν ξαναείδα ποτέ σε άλλον άνθρωπο.Να ναι καλά όπου και να\'ναι. Σήμερα είμαι στεναχωρημένος που μου το θυμίσατε. Και όταν ξεκίνησε να παίρνει αυτά τα αντιψυχωτικά έγινε πια ένα φυτό που δεν μπορούσε να μου μιλήσει ούτε να φάει δημόσια. Γαμώτο κακούργα ζωή, γιατί \"γαμάς\" τα πιο μεγάλα μυαλά σου ; Κι ο μεγάλος συνθέτης ο Gustav Mahler απ\'αυτό έπασχε, τί μεγαλείο όμως δημιούργησε. Το πνεύμα των μανιοκαταθλιπτικών ανθρώπων το θεωρώ μεγαλειώδες και όταν μιλάω για αυτούς πρέπει να πλένω το στόμα μου πρώτα.
Bάλε μέσα και την Μαργαρίτα Καραπάνου.