χαχαχα... σωστό!
Printable View
το χω σκεφτει και γω πολλες φορες αυτό,δηλαδη ενω εχω σχεση αν ειναι σωστο να βγαινω με συναδελφους μου ... και εχω καταληξει στα εξης.. αν ηταν φιλικο τις πρωτες φορες σιγουρα δεν θα μου ελεγε να βγουμε οι δυο μας,αλλα να ενωσουμε τις παρεες μας ή κατι τετοιο.. το να βγαινεις μονη σου με καποιον μετα απο καιρο γνωριμιας δε σημαινει οτι πηγαινει αλλου γιατι εχει δημιουργιθει ηδη μια καποιου ειδους φιλικη σχεση μεταξυ σας και οικιοτητα,ενω αν λεει κατευθειαν να βγειτε μονοι 90% το παει αλλου...το χω επιβεβαιωσει και με φιλους μου σε κουβεντες μας. επιπλεον του πετας σε καποια φαση οτι εχεις σχεση και απο τη συμπεριφορα του,αν θα σου ξαναπει να βγειτε, αν θα θελησει να γνωρισει το αγορι σου κτλ καταλαβαινεις που το παει... και τελος σκεφτομαι πως αν μαθαινα πως ο δικος μου βγηκε βολτα με μια συνεδελφο του και μαλιστα μονοι τους,σιγουρα το μυαλο μου θα πηγαινε στο ερωτικο και σαφως και δεν θα μου αρεσε καθολου μα καθολου !! μπορουμε βεβαια να βγουμε για να βεβαιωθουμε αν το παει ο αλλος αλλου,αλλα και παλι ειναι δειγμα οτι θελουμε να επιβεβαιωθουμε οτι αρεσουμε και απο τη στιγμη που μας γεμιζει η σχεση μας,ειναι ανουσιο και παλι. αρα το καλυτερο ειναι να ξεκαθαριζουμε τις προθεσεις μας απο την αρχη για να μην εχουμε στην πορεια μπλεξιματα...
Καλησπέρα σε όλους!
Κατ'αρχήν δεν εχω διαβάσει τα επόμενα ποστ παρα μόνο τα 3 πρώτα. Θα σου πω το εξης: Δεν υπάρχει αθώο φλέρτ (την έχω πατήσει) και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη μεριά. Από εκεί και πέρα είναι στην δική σου επιλογή το τι θες από αυτόν τον καφέ.. Αν πας θα σημαίνει ότι ενδίδεις στο φλερτ και το ενδιαφέρον του. Αν δεν θες κάτι τέτοιο δεν πρέπει να πας... Είναι καθαρά στην δική σου κρίση και στα δικά σου "θέλω"...
Το βασικο στη ζωη ειναι να κυνηγαμε την ευτυχια και να μην καταπιεζομαστε. Εφοσον θελεις να πας για καφε με το συναδερφο να πας. Δεν ξερω που μενεις αλλα πιστευω οτι μπορεις να το κανεις χωρις να σε δει καποιος. Να πας λοιπον και μας λες εντυπωσεις.
Το να πιεις ενα καφε με ενα συναδελφο δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα ... Το να πιεις ενα καφε , με συναδελφο που σου την πεφτει και εχεις και σχεση ταυτοχρονα , ειναι λιγο καπως...
Αυτο βεβαια εχει να κανει με το πως βλεπεις εσυ τα πραγματα με την σχεση σου και τι πραγματικα θελεις
Μου μυρίζει ρουτίνα στη σχέση. Από τη στιγμή που θες να φλερτάρεις με άλλον και όχι με τη σχέση σου, αυτό θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις..
Ενας καφες μετα τη δουλεια δεν ειναι και τοσο πρόβλημα. Το εχω προτεινει σε συναδέλφισσες αρραβωνιασμενες, παντρεμενες, δεσμευμενες, και δεν εχουν πει οχι. Καποιες φορες το εχουν προτεινει εκείνες πρώτες. Δεν τους την έπεσα, απλα απολαμβανω την παρέα τους επειδη εχουμε ιδια αισθηση του χιουμορ, κανουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις κλπ. Το να εχεις σχεση δεν σημαινει να σταματας να ζεις. Οταν υπάρξει πέσιμο, εκει αλλαζει το πράγμα.