-
Σε καταλαβαίνω.. νιώθω πιο ανάλαφρη μετά τη γυμναστική... κι εγώ θέλω να ξεκινήσω πάλι περπάτημα, ασκησούλες, ποδήλατο αλλά μετά τη δουλειά, γυρίζω και τεμπελιάζω για να είμαι ειλικρινής... αντε! στο εύχομαι να το πραγματοποιήσεις.. για να δω κι εγώ τι θα κάνω?!!!
-
Δεν υπάρχει τίποτε απειλητικό στη φύση που να μπορεί να ξεπεράσει την ανθρώπινη απειλή.
-
Συμφωνω Βικυ!! Τοσα χρονια εχω το αγχος μ κ τα νευρα μ κ το κοντο μ και το μακρυ μ, λες να περιμενα καμια μαγνητικη ή πυρηνικη ή σκληροπυρηνικη καταιγιδα να ρθει να με αποτελειωσει? Κ περιττο να σας πω οτι σημερα μια χαρα νιωθω, ουτε πονοκεφαλος ουτε τπτ.. μηπως επιασε προς νοτια η καταιγιδα διοτι εδω ειμαστε ολιγον χαλλλλαρα :p
-
Lacrymosa,ειδικά σήμερα κ εγώ είχα πολύ κέφι!! Αν είναι έτσι να της γράψω τη δ/νση μου να περνάει κάπου κάπου!! Εεε τι να πω τώρα?!!
-
Κι εγω δν ξερω, μαλλον μας επηρεασε ως προς το αντιθετο! αδικα αγχωνομασταν κ στενοχωριομασταν χτες βραδυ! η διαθεση μ ειναι καλη, θετικη κ αισιοδοξη!!!! :) :)
-
Και εύχομαι να παραμείνει έτσι κ σε σένα κ σε μένα κ σε όλα τα "ταλαιπωρα" παιδιά εδώ στο φορουμ:-) :-)
-
Επεστρεψα :)
Καθως ανεβαινα τις σκαλες μ γλιστρησε το ποδι μεσα απ το παπουτσι κ ευτυχως δν εφυγα κατω :(
Η καταιγιδα φταιει η με ματιασε κανας μαλακας εεεεεε καποιος καλος ανθρωπος ηθελα να πω με θυμηθηκε!! :)
Γεια σου Βικακι! :)
-
Χαχαχα!!! Η καταιγίδα φταίει!! Εγώ πηγα σρ αμάξι μου κ ήταν κατακουτσουλισμενο! Παραλλαγή σου λέω!! Φοβήθηκαν τα πουλιά από τη καταιγίδα κ τα καναν στι αμάξι μου! Πες μου τώρα ποιος φταίει??!!!
-
Κατι συμβαινει, το συμπαν αρχισε να συνομωτει εναντιον μας, ή καποιος μας ψεκαζει! :p :p
-
Είτε μας ματιαζουν,είτε μας ψεκαζουν,εγώ εδώ θα είμαι κ θα τους προκαλω γελώντας!! Αι στο καλό πια!!!
-
Χαχαχα! α ρε βικακι τι παθαμεεε στα καλα καθουμενααα !!! :p
-
Παναθεμα τη καταιγίδα! Να δω αύριο που θα μου τα σπάσει κάποιος στη δουλειά,που θα τα ρίξω..!!:mad:
-
Χαχαχαχα πες το ψεματα! Παντως εχει ωραιο αερακι εξω, περπατησα κανα μισαωρο εχει καλο καιρο! :)
-
Λετε για αυτο να απολυθηκα σημερα???????
Παντως αν θελετε την αποψη μου ως σχεδον ειδικος (πτυχιο εκκρεμει ), οι τηλεπικοινωνιες μπορει να διαλυθουν αλλα στους ανθρωπους δεν εχει επιπτωσεις , βεβαια μερικες φορες απο καθαρα ψυχολογικους λογους μπορει καποιοι να εμφανισουν συμπτωματα.
Πχ και στις ηλιακες εκλειψεις πολλοι τρεχουν στα νοσοκομεια γιατι νομιζουν κατι επαθαν τα ματια τους , αλλα λιγοι εχουν οντως προβλημα
-
Καλημέρα παιδιά... Λοιπόν η ώρα είναι 10 και ήδη μου έχουν τσακίσει τα νεύρα, τσακώθηκα με ένα συνάδελφο και παρεξηγήθηκα με μία πελάτισσα... Που να τα ρίξω μου λέτε? Καθημερινά γίνονται πράγματα.. καλά και άσχημα.. αν είναι να βρίσκουμε αιτίες για να νιώθουμε καλύτερα, οκ!!! προσωπικά δε πιστεύω σε εκλείψεις, πανσελήνους και κρόνους στα ζώδια μας...!!!
-
εν τω μεταξύ.. σήμερα μου έπεσε η πίεση! λέτε να είναι καθυστερημένη από χθές???
-
Άρθρο σχετικά με τις διαδόσεις περί μαγνητικής καταιγίδας:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=24801