βρε συ, τον ήξερες τον τύπο και τον βαφτίζεις με όλα αυτα?
συμφωνώ ωστοσο με τους προλαλήσαντες ότι ο τυπος είχε λιγο πρόβλημα, τουλάχιστον ανασφάλειας.
Printable View
ioanni πας καλα? οσοι επιλεγουν συντροφους παει να πει πως ειναι ιδιοι μια ζωη και δεν τσακωνονται η χωριζουν?μαλλον ζεις σε αλλη διασταση τι να πω
με το δακτυλιδι τι έγινε τελικα?:p
Αν η φιλη η ψυχολογος που πηδηχτηκε με τον πρωην σου είναι εξακριβωμενα πατσαβουρα, και δεν το λες απ τα νευρα σου, θεωρησε το πηδημα, ως τιμωρια του πρωην :)
αν σε κυνηγουσε ετσι μετα κι από το πηδημα, μαλλον ηταν πολύ χαλια η εμπειρια μαζι της :p ας του γινει μαθημα ότι ντολακι αλλο, δεν θα βρει και θα αρκειται σε πατσαβουρες. μερικες φορες οι συγκρισεις αποβαινουν πολύ χρησιμες ;)
Εσυ μην ασχολεισαι με καμια πατσαβουρα και κανε φοκους στο πραγματικο προβλημα της σχεσης σου (λαθος τιτλο εχεις btw).
η αρρωστημενη ζηλεια με συνεχεις καυγαδες, υστεριες και σκηνικα, δεν είναι ουτε αγαπη, ουτε διεκδικηση.την εχουν και ανδρες και γυναικες και ειναι εγωισμος και αναγκη ελεγχου και δεν φευγει με τιποτε. απειρες σχεσεις εχουν καταστραφει γι αυτόν τον λογο και μερικες δεν αρχισαν ποτε….οποιος το αντιλαμβανεται φευγει τρεχοντας . να χαιρεσαι που γλυτωσες!
Οσο για τις ενοχλησεις από τον πρωην, οι γονεις και οι γιατροι σου σου εδωσαν την ΑΡΙΣΤΗ συμβουλη. Τα εμμονικα ατομα, μονο αν τα αγνοησεις και τα αποκοψεις εντελως, σταματουν.ΤΟΙΧΟΣ. Οσο απαντας στα τηλεφωνα το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ακομα και βρισιες, κολλανε χειροτερα.
Αν πραγματικα τον θεωρεις ικανο να ασκησει βια, η αστυνομια θα είναι προθυμη να του κανει μερικες υποδειξεις κι αν τολμησει μετα, ας κουνηθει.
οχι δεν θα απλωνε χερι. δεν ειναι τετοιος ουτε ειχε κανει κινηση να χτυπισει ποτε. πραγματικα τον αγαπουσα και δεν πιστευα πως θα φταναμε εδω που φτασαμε. τελικα δεν επρεπε να παρασυρθουμε τοσο ενω ξεραμε....και το οτι ειναι τσουλι αυτη μ το ειπαν τριτα προσωπα. (για να φανταστεις, ηταν πρωην φιλου του, ηξερε για τις διπολικες, ηξερε πως το πηγαιναμε σοβαρα, ηξερε τα παντα. αν δν ειναι ******* τι ειναι?)
ιωαννη το εστειλα πισω φυσικα.
Ελα ρε μπροκεν, γιατι κατηγορας την τυπισσα τωρα? Οκ σε δικαιολογω γτ ειναι φρεσκο το πραμα και εισαι σε φουρτουνα. Το ειδα ποσο σοβαρα πηγαινατε....
Επειδη στο ειπαν αλλοι οτι ειναι τσουλι σημαινει οτι ειναι οντως? Απο που τεκμαιρεται αυτο? Οτι ειναι πρωην φιλου του γτ ειναι επιληψιμο? Οι διπολικες που κολανε τωρα? Οτι και καλα να πει η γκομενα να μη σε στεναχωρησει χειροετερα γτ εχεις διπολικη? Εδω σε παταει ο γκομενος, η τυπισσα σε μαρανε? Σε παρακαλω, δε φταιει η τυπισσα στο ελαχιστο. Οι επιρροες ειναι διαθεσιμες καθημερινα γυρω μας. Εσυ φταις που ενω σου ειχε πρηξει τ αρχιδια απ τη ζηλεια εδω και χρονια εσυ καθοσουνα αγνοωντας τα σημαδια. Ο τροπος που αντεδρασε αλλωστε ειναι ενδεικτικος του ανδρος...η γκομενα παντως δε φταιει. Εσυ πρεπει πρωτα να προστατευεις τον εαυτου σου, τι περιμενεις να πει η γκομενα αχ μωρε εχει διπολικη η μπροκεν να μη γαμηθω με το γκοεμνο της. Τεσπα, τωρα μιλατε? Τι γινεται? Ο χωρισμος εχει κ τα καλα του παντως να ξες...πολυ μαλακας ομως...μαλακαντρες με τα ολα του....το λαθος σου ειναι μονο οτι αργησες να τον στειλεις....για πες και ποσο ειναι στην ηλικια?
..αγάπη μη πέφτεις σε αυτή την παγίδα.
Δεν πέταγε το πουλί του φίλου σου αμέριμνο και εκείνη το άρπαξε με το ζόρι.
Γιατί πρέπει να σκεφτεί αυτή πόσο θα σε πληγώσει αυτό που έγινε και όχι τον φίλο σου που υποστήριζε ότι σε αγαπάει? Καριόλες υπάρχουν πολλές αλλα δεν έχουν καμια υποχρέωση να σεβαστούν τον πόνο σου.
Αυτός όμως είχε.
Broken, θα συμφωνήσω με τους δύο προλαλήσαντες. Μην πέφτεις σε αυτή την παγίδα και χάνεις την πραγματική υπαιτιότητα κι ευθύνη. Εστίασε στο φίλο σου, γιατί ευθύνες δεν έχουν οι τρίτοι, αλλά οι δύο του ζευγαριού. Ο όποιος τρίτος είναι υπόλογος στον εαυτό του, γιατί δεν έδωσε καμία υπόσχεση σε εσένα, ούτε έχει κάποια στενή συναισθηματική σχέση με εσένα. Ατομάκια που θα προσπαθήσουν να σε πληγώσουν και να βγουν κι από πάνω, αντί να παραδεχτούν έστω τα μισά και να αποδεχτούν τη δικιά τους ευθύνη, υπάρχουν δυστυχώς - απομάκρυνέ τα και μην τους δίνεις την ικανοποίηση να χάνεις το στόχο εστιάζοντας στο τρίτο πρόσωπο. Κάτι τέτοια αντράκια γελάνε με τις γυναικείες αντιζηλίες, που τους δίνουν άριστο πάτημα να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να γελάνε μετά με τις χαζές που ξεκατινιάζονται.
Όπως θέλουμε να μας συμπεριφέρονται οι άλλοι με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να τους συμπεριφερομαστε κι εμεις. Κατι που εκανε καποιος σημερα και μας πλήγωσε μπορει να το καναμε στο παρελθον σε αλλους και να τους πληγωσαμε αλλά επειδη αυτοι ηταν που πληγωθηκαν και όχι εμεις να μην το καταλαβαμε ή ήδη να το ξεχασαμε. Όπως δε μας αρεσει να μας κερατωνουν Μπροκεν δεν πρέπει ουτε εμεις να κερατωνουμε αλλους όταν ειμαστε σε σχεση έστω με τα καλα και τα χαλια της. Το παρελθον καποτε γινεται τιμωρός!!
Θα σου ελεγα να πας σε καποιο μερος αναψυχης και να μην εχεις καμμια επαφη με τον εξω κοσμο για λιγες μερες... αλλαξε αριθμο κινητου, δωστο στους γονεις σου να ξερουν τι κανεις και φυσικα σε κανεναν αλλον.... επισης αν εχεις καποια επιστηθια φιλη, σβερκωσε την και πατε μαζι... Το οτι θελησες να ξεφυγεις απο εναν τετοιο πιεστικο ανθρωπο, ειναι νικη για σενα και τιμη σου και καμαρι σου που τα καταφερες.... απο εδω και περα οτι προσβολη σου λεει, καλο θα ηταν να σταματησει να σε επηρεαζει γιατι φαινεται οτι το κανει εκδικητικα.... Παρεπιπτοντως για την αλλη που πηγε μαζι του, το γεγονος οτι ειναι ψυχολογος δεν σημαινει οτι και αυτοι δεν εχει "αναγκες".... τις ικανοποιησε μαζι του χωρις να υπολογισει καποιες συνεπειες... αλλα και παλι πλεον δεν πρεπει να ασχολεισαι με αυτο.... ειναι παρελθον... και το παρελθον χρησιμευει μονο για να βλεπουμε τα λαθη μας και να μην τα ξανακανουμε... Κουραγιο!!!
δεν ξερω ποιος φταιει , ξερω ποιος δεν φταιει! εγω! κ το τι εκανα στις αλλες σχεσεις μου τι ρολο παιζει σε αυτη τη σχεση!?καμια!η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!
και ναι κερασι ειχαμε κ οι 2 διπολικη κ εγω και αυτος! αυτην την εμπιστευομουνα επειδη κ ''καλα'' τον βοηθουσε!!!!!!!ωραια βοηθεια////
εμπιστοσυνη? τι ειναι αυτο? Τον βοηθουσε? Φιλη καρυοφιλη? Δεν υπαρχει φιλια και αλληλοβοηθεια αναμεσα σε αντρα κ γυναικα. Που ζεις εσυ? Στον πλανητη χαπυ? τεσπα, φταις και συ κυρα μου γιατι δεν προστατεψες πρωτη τον εαυτου σου.Ειχες δειγματα αρκετα. Δεν κοταγες να μιλησεις σε αρσενικο και στην ελεγε, αποδειξεις κ ονοματα, αυτος ειχε τη φιλια του ομως.... Ας οψεται η καψουρα...που ως γνωστον τη τσιπουρα την καψουρα και τη χασουρα την πληρωνεις. Το λοιπον, γραφτον εκει που δεν πιανει η μελανι και κοιτα την προσωπικη σου προοδο. Αλλωστε τωρα εχεις ενα τεραστιο ανεκτιμητο μαθησιακο κεφαλαιο που αν το αξιοποιησεις θα σου αποφερει μελλοντικα ενα αξιολογο κερδος....εγω νομιζω παντως οτι σε βοηθησε η τυπισσα, αυτος ο αλλος ειναι ευεργετης μου μεγαλος που λεει κ ενα ασμα....στο μελλον θα το καταλαβεις.
καλα οσο γι αυτο εχεις απολυτο δικιο γλυτωσα!
δεν ειναι παντα ετσι, εγω εχω εναν κολιτο φιλο 12 χρονια και ειμαστε πολυ καλα!
τελοσπαντων, φυσικα κ εχει τελειωσει για μενα , αλλα ο θυμος μ εχει μεινει!
σμσ σου στελνει ή σταματησε?
εχει σταματησει εδω και 15 μερες ευτυχως
ειληκρινα δεν με ενδιαφερει τι χωνεψε και τι ξεπερασε! εγω ηθελα να με αφησει ησυχη και το καταφερα!
αυτος μπορει κιολας ν αρχισε να ψαχνετε αλλου ενω εσυ καθεσαι και ανοιγεις συζητησεις γι αυτον επιζητώντας χμ ....
και που ξερεις ρε τι κανω ολη την υπολοιπη μερα οσο δεν γραφω εδω?
μου την δινεις στα νευρα τον τελευταιο χρονο που το παιζεις δικηγορος του διαβολου κοιτα να συνελθεις η μην ξανα απαντησεις σε θεμα μου!στο λεω ευγενικα!
Mπροκεν εφοσον τελιωσε ολο το νταβαντουρι και μιας και βρισκομαστε στην περιοδο του καλοκαιριου κοιταξε να περασεις ενα υπεροχο καλοκαιρακι και να χαλαρωσεις. Ασχολησου με την παρτι σου και οτι εγινε μεταξυ σας αφησε το πισω. Ο δρομος ειναι μπροστα και η ζωη συνεχιζεται... Μπορεις να γυρισεις να πεις οτι γνωρισα ακομα εναν μαλακα αργοσχολο. Ολα αυτα ειναι μεσα στο πλαισιο και να σε πω κιολας καλυτερα που εγινε ετσι και εδειξε το τι πραγματικα ειναι παρα να προχωρουσατε ακομα παραπερα και να βρισκοσουν πιο βαθια ...
Φιλικα Relax και keep on moving..
Mα δεν υπαρχει λογος να τρελενεσαι... Ο ανθρωπος συλεγει εμπειριες μεχρι την στιγμη που θ κατασταλάξει... Θεωρησε το ακομα μια εμπειρια.. Εξαλλου ποιος ο λογος να χαλας την διαθεση σου και να εξοργιζεσαι? Λενε πως καταλαβαινουμε την αξια καποιου οταν δεν τον εχουμε. Και στην τελικη εαν αξιζε θα ηταν διπλα σου...
Αστον αυτος χανει... Παμε για αλλα
undetermined σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
Χαλαρωσε Μπροκεν, πέρασε το καλοκαιρι σου όμορφα. Αυτος δεν ήτανε για σενα, ενας λιγουρης με ανασφαλειες ήτανε. Δεν αξιζε αυτος για σενα. Ας τρεξει τωρα σε καποιες επιπεδου σαν την ψυχολογο, κατι τετοιες απεδειξε πως του αξιζουν. Εχεις την εμπειρια και την ευστροφια για να βρεθει ο καταλληλος, μ αυτον θα περασεις αληθινα ομορφα.:p
τουλαχιστον εγω ξερω πως δεν ειμαι καμενο χαρτι πλεον γιατι ακολουθω την αγωγη μ και κανω και ψυχοθεραπεια πλεον!αλλοι ομως θα τα βρουν μπροστα τους οσο μεγαλωνουν! εχω την ζωη μου κ βγαζω τα λεφτα μου...ευχαριστω παιδια σε ολους!!! <3
Γειά σου Μπρόκεν! :) Πάρε ό,τι έχει να σου δείξει αυτό που συνέβη στη προσωπική σου ζωή και χρησιμοποίησέ το για να προχωρήσεις πιο έμπειρη.
Τίποτα εξάλλου δεν συμβαίνει τυχαία! Είναι νωρίς ακόμα για να πεις είμαι τελείως καλά και πάω παρακάτω, αλλά σιγά-σιγά θα γίνει κι αυτό.
Βρε κοπελια,δε σε ξερω, σεβομαι το προβλημα σου κι ευχομαι καθε καλο σε σενα, εχω δικαιωμα να διαβαζω κι να σχολιαζω στο φορουμ,οπως κι εσυ, -δεν σου την λεω - απλα πρεπει να γινεσαι πιο αποδεχτικη με τους ανθρωπους και πιο πολυ με αυτους που δεν ειναι με τα νερα σου, γτ. απο αυτους θα κερδισεις.
Ευχομαι να βρεις εναν ανδρα αξιο ,καλοσηνατο και να εχει τα χαρησματα αλλα και τις αρετες που αναζητας, ομως δεν μπορω να καταλαβω? πως την πατησες με τον προιν σου? αφου ειχες παρει χαμπαρι τι παιζει? πως ανεχοσουν ολα αυτα? φυσικα αυτο το ερωτημα παει για ολες τις γυναικες που φρικαρουν με τον προιν τους και κανουν λες και τον εμαθαν εχθες!! τον γουσταρες καπωτες!!@ ηθελες τον τυπο αυτον!! παντος καλιο αργα παρα πωτες!
δεν ητανε για σενα γιωργος πανου αυτο που ειπα παραπανω για τον ιοαννη ητανε
Θα πω κατι και ας ειναι αργα διοτι εχει ηδη τελιωσει. Η εμπιστοσυνη ειναι η αρχη και το ημιση του παντως στις ανθρωπινες σχεσεις. Εαν δεν εμπιστευεσαι τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου τοτε δεν υπαρχει και λογος να ειστε μαζι. Εφοσον δεν εισαι σε φαση να εχεις αποκλειστική δεσμευση και εχεις αλλα κατα νου σου γιατι μπαινεις σε αυτη την διαδικασια και παρασερνεις και τον αλλο σε εναν αλλοφρονω χορο. Μπροκεν εμεις τα ειπαμε εχθες απλα ηθελα να συμπληρωσω κατι σε αυτο το θεμα και πραγματικα στο λεω απο πρωτο χερι διοτι εχω καει απο τετοια φαση , η εμπιστοσυνη ειναι κατι που κερδιζεται και οχι κατι που δινεται. Γιαυτο νομιζω οτι γνωριζοντας τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου στην παροδο του χρονο αποκτας και εμπιστοσυνη.
φυσικα. ομως υπαρχουν ατομα με ''απωθημενα'' τα οποια θεωρουν πως επειδη τους ετυχαν σκαρτοι ανθρωποι, οι επομενη θα φερθουν το ιδιο οποτε ειναι πολυ ζηλιαριδες και πιεστικοι. η αλλη μερια ειναι να κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια, δλδ να ειναι ζηλιαριδες και πιεστικοι επειδη κανουν απο πισω σου τα ιδια που φοβουνται μην τους κανεις.............
Ο σκοπος δεν ειναι να κρατας απωθημενα για αυτα που σε εκαναν, αλλα να μαθεις μεσα απο τα λαθη σου και να προχωρας παρακατω. Ειναι μεγιστο λαθος να πας να βγαλεις τα σπασμενα σου σε καποιον αλλο που στην ουσια μπορει να αξιζει περισσοτερα απο καποιον αργοσχολο με αποτελεσμα να χανεις ανθρωπους που αξιζουν .
Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις τα 'απωθημένα' προϋπήρχαν, οπότε μπορεί κανένας από όσους τους έτυχαν να μην είναι 'σκάρτος'. Μπορεί δηλαδή να φταίνε οι αντιλήψεις τους και όχι οι άλλοι.
Το άλλο που λες, είναι μια υπαρκτή κατηγορία: άνθρωποι που είναι καταπιεστικοί, επειδή οι ίδιοι κάνουν κρυφά αυτά που φοβούνται. Θυμάμαι ένα τύπο που μου ζητούσε επίμονα τον κωδικό του facebook σαν απόδειξη εμπιστοσύνης... το ίδιο όμως ζητούσε και από τις άλλες που είχε ταυτόχρονα :p (και φυσικά δεν παρουσίαζε σε καμία τα δικά του κρυφά προφίλ, είχε όμως ένα φανερό για 'ξεκάρφωμα')
Ποσο συμφωνω. Τα κανουν ή ειναι πολυ κοντα στο να τα κανουν και θα τα κανουν σε λιγο καιρο. Να πω και εγω παραδειγμα με πρωην. Ολο φοβοταν οτι φλερταρω απο δω κι απο κει και οτι παιζει το ματι μου, ενω ηταν φανερο ποιανου το ματι επαιζε, τελοσπαντων, εγω ημουν η υποπτη παντα, αυτουνου το τηλεφωνο χτυπησε μπροστα μου απο αλλη, και προσπαθουσε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.
Υποθετικα λέω, μπορεί να μην απευθυνομαι σε σενα λιλιουμ, αμα ήξερε (σου ξεφυγε και το πες ή το μαθε απ τους γυρω σου κλπ) ότι τους πρώην σου τους κεράτωνες κανονικά, με το δικιο του ο ανθρωπος, αμα σε γουσταρε και κατα βαθος σε ηθελε, θα σου γινόταν καχύποπτος, φορτικος και θα νομιζες πως ελέγχει την καθε σου κίνηση. Νοειται όμως ότι το να σε απατησει ειναι λόγος να τον στείλεις απ εκει που ήρθε. Δεν μιλάμε για γαμους και δακτυλίδια χωρις να γνωρισουμε καλα τον αλλο. Εγω προτιμώ να περιμένω, συνέχεια γνωριζω κοπέλες αλλά τραβάω πίσω επειδη ο χαρακτηρας τους μου προκαλει αμφιβολίες και ειλικρινα δε λυπαμαι που κάνω πίσω, μέχρι να βρω αυτην που θα ναι καταλληλη για τετοιες υποσχέσεις. Ωριμοτητα ειναι να αποκτησεις την εμπειρια γι αυτο αλλιως θα κινδυνευεις να καταλήξεις καμενο χαρτι. Τα θεματα ανοιγονται και για βελτίωση του θεματοθέτη. Κάθε υπόδειξη όσο κι αν μας κτυπα στα νευρα μπορει να ναι αυτη που θα μας βοηθησει παρα τα λόγια που όλο μας βρισκουν δίκιο διοτι αν ο σκοπος ειναι να ακουμε τετοια δεν πετυχαμε τιποτα, μείναμε οι ίδιοι.