1 φορά το λεπτό, 50 πολλές είναι
Printable View
λοιπον ξεκινησα!!! η ζυγαρια εδειξε 117.2 ! για να δουμε που θα παει στο τελος?
οταν λενε οτι τους αρεσει ο καλος κ ευγενικος χαρακτηρας προφανως κ τους αρεσει κ η εμφανιση για να πλησιασεις καποιον κ να τον γνωρισεις κ σαν χαρακτηρα!! πιστευω οτι ισως μπορεσεις να παρεις την αποφαση να κανεις ''διατροφη'' ισως αν εβρισκες μια κοπελα που να ηθελες να το κανεις γι αυτην...δεν ξερω βεβαια αν θα το αξιζε αλλα ειναι πολυ δυσκολο!δεν ειναι αναγκη να κανεις μια ολοκληρωμενη διαιτα..αν στο καθημερινο σου διαιτολογιο τρως οτι ακριβως ετρωγες στη μιση μεριδα η για αρχη λιγο περισσοτερο απο την μιση κ σιγα -σιγα λιγοτερο θα ηταν ενα καλο ξεκινημα για την αυτοπεπειθηση σου!!κ θα χασεις σιγα σιγα κ θα μεινεις ετσι..κ προπαντων δεν θα ανησυχεις για προβληματα υγειας αργοτερα
Γεια σου Μανώλη!!
Όλα μια συνήθεια είναι. Ξεκίνα σιγά σιγά να μειώνεις τα γλυκά και όλα τα παχυντικά και θα δεις ότι θα χάσεις εύκολα τα κιλά που θέλεις. Φτάνει να μην αγχωθείς και να κάνεις υπομονή!! Χρειάζεται λίγος χρόνος για να δεις αποτέλεσμα. Για αυτό καλό είναι όταν ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική να έχεις το μυαλό σου συνεχώς απασχολημένο ώστε να μην σκέφτεται το φαγητό. Τώρα που έρχεται καλοκαίρι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις. Οπωσδήποτε να αποφύγεις τον καναπέ!!
Όσον αφορά τις γυναίκες, δεν συμφωνώ. Η ευγένεια και ο καλός χαρακτήρας είναι προσόν αλλά όπως εσύ έχεις τα δικά σου γούστα έτσι και οι γυναίκες. Σημασία έχει που κοιτάς και τι στανταρ βάζεις στην εμφάνιση. Μπορεί ας πούμε να άρεσες σε κάποια και εσύ να μη γύριζες να την κοιτάξεις.
Δεν έχουν τόση σημασία τα κιλά. Εγώ καθημερινά βλέπω στο δρόμο ζευγάρια που είναι φαινομενικά αταίριαστα. Εγώ προσωπικά είμαι αδύνατη, με καλό σχετικά σωματάκι και συμπαθητικό πρόσωπο και μπορώ να πω πως δε θα με πείραζε να ο σύντροφός μου να έχει περιττά κιλά ή να έχει μεγάλη μύτη ή να μην είναι ωραίος, δε λέω να είναι υπέρβαρος. Για κάποιες γυναίκες αλλά και για κάποιους άνδρες έχει περισσότερη σημασία ο χαρακτήρας και όχι τόσο η εμφάνιση, διότι για αυτούς τα καλά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα ενός ατόμου μπορούν να "εξαφανίσουν" ή να ελαττώσουν τα άσχημα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του.
Παρόλα αυτά και εγώ που είμαι αδύνατη είμαι μόνη μου, ενώ άλλες με τριπλάσια κιλά από μένα αλλάζουν τους συντρόφους τους σαν τα πουκάμισα.
Για αυτό, φίλε Μανώλη, να μην απογοητεύεσαι! Είσαι πολύ νέος ακόμα. Και το καλό για σένα είναι ότι κατά τ' άλλα σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου είσαι μια χαρά, με την οικογένειά σου κ.τ.λ. Οπότε, μην παραπονιέσαι! Τι να πούμε εμείς που σε όλους τους τομείς της ζωής μας είμαστε σκατά;
Συγχαρητήρια για τη σχολή σου και καλή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα!
Χμ, την ποιότητα όμως αυτών των 'συντρόφων' και τη συμβατότητα τους με κάποια άλλη, δεν θα την μάθουμε ποτέ! :p
Θέλω να πω δηλαδή, ότι δεν σημαίνει κάτι από μόνη της αυτή η παρατήρηση... Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω.
Μανώλη, όπως τα συναισθηματικά κενά δεν γεμίζουν με τις σοκολάτες, δεν γεμίζουν ούτε με μαρούλια και γυμναστήριο. Όμως το να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, είναι σίγουρα ένα πρώτο πολύ σημαντικό βήμα. Επιπλέον το να φροντίζεις τον εαυτό σου, δημιουργεί γενικά θετική αίσθηση στους άλλους. Οπότε μπράβο που ξεκίνησες την προσπάθεια. Θα μπορούσες άραγε παράλληλα να ξεκινήσεις και μια προσπάθεια να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο?
δεν τις καλύπτεις, τις υποκαθιστας με το φαί για να ξεχνιεσαι.
Τα περιττα κιλα πεφτουν μόνο με δίαιτα και τιποτα αλλο. Το περπατημα και το γυμναστηριο δε βοηθανε ιδιαιτερα προς αυτη την κατευθυνση. Τις συναισθηματικες ελλειψεις τις καλύπτεις αμα ρθεις προσωπο με προσωπο με αυτα τα οποια σου τις προκαλουν ή τα ποθεις και τα αντιμετωπισεις καταλληλα. Το καταλληλα αποκταται μεσα απο την τριβη και την εμπειρια. Κατα τα λοιπα δε μου δινεις εικονα προσωπου με προβλημα αυτοεκτιμησης ή αυτοπεποιθησης.
Αυτο εσενα πρεπει να σε προβληματισει.. που θα παει στο τελος.. φιλε σορρυ π θα σε κραξω αλλα πρεπει επειγοντως να πας πισω ολοταχως.. μπρος πισω δλδ (εμπρος για πισω).. νομιζω με πιανεις.. ειναι κ οτι προσπαθεις να καλυψεις ψυχολογικα κενα κ συναισθηματικες ελλειψεις, αλλα στην παρουσα φαση με τοσα πολλα κιλα κινδυνευει η σωματικη σου υγεια κ ελλοχευουν παθολογικα θεματα, εαν φυσικα συνεχισεις ετσι στο ιδιο μοτιβο κ δν το σταματησεις.. ειναι πολυ καλο π συνειδητοποιησες εστω εγκαιρως (..) το προβλημα σου κ αποφασισες να αναλαβεις δραση.. εισαι μικρος ακομη αλλα χοληστερινες ζαχαρα κτλ καραδοκουν.. κ αν αποκτησεις κ κατι βαρυ παθολογικο, αν τωρα νιωθεις μια φορα χαλια ψυχολογικα, μετα θα νιωθεις 10.. (θα χεις κ το σωματικο να αντιπαρελθεις..) γι αυτο λοιπον πιστευω σε πρωτη φαση ξεκινα εντατικη προσπαθεια να χασεις 10 κιλα ωστε να αποφυγεις τον κινδυνο ακομη κ να καταληξεις με εμφραγμα (ξερω σε τρομοκρατω αλλα εχει συμβει σε περιπτωσεις παχυσαρκιας κ σε ηλικια μικροτερη απο τη δικη σου) κ μετα χτυπα καπακι κ μια ψυχοθεραπεια διοτι εχεις οπως ειπες κ εσυ θεματα κ κενα κ ανασφαλειες, διοτι ακομα κ ολα τα παραπανισια κιλα να χασεις, αμα δν το δουλεψεις κ το αλλο θεματακι κατι αλλο θα βρεις μετα να ξεδινεις.. good luck :)
ρε παιδι μια απορια που δεν εξεφρασα...με αυτα τα κιλα 1.91 117 αμα παρουσιοαζομουν αυριο στρατο θα ειχα κανενα προβλημα?
...άντε καλή αρχή!
Πάντως το γυμναστήριο μη το σνομπάρεις. Δεν ξέρεις πόσο ωραία νιώθεις ψυχολογικά όταν ακολουθείς πρόγραμμα
κατσε να χασω κανα δεκακιλο και μετα βλεπουμε......αμα παω ετσι και διπλα βλεπω τα ντουκια 2 μετρα και ενα προσωπο σαν ζωγραφια μετα θα της κατεβασω τις σοκολατες δυο δυο απο το σοκ
Γιωτας φιλαρακι θα βγεις, αλλα θα περασεις ζαχαρη, ουτε τρεξιματα ουτε τιποτα...ποιος τη χαρη σου...! Και τα ρουχα θα τα κανεις παραγγελια γτ θα χεις προβλημα στην αρχη, τι θα φορας?
τι γιωτα? 2?
καλησπερα σε ολους και ολες...
η άποψή μου ειναι οτι ο Μανώλης χρειάζεται (οπωσδηποτε) τη βοήθεια ενος ειδικου, να λυθουν-διευθετηθουν πρωτα (και κυριως...)
τα προβλήματα διαχειρισης της βουλιμιας κλπ.....
Φιλε Μανώλη, ακολουθώντας μια σωστη διατροφη και (λιγη αρχικα) γυμναστικη, θα δεις θεαματικα αποτελεσματα....
Προσφατα (πριν 10 μηνες) εχασα 10 κιλα εφαρμοζοντας τις "αρχες" της διαιτας Dukan, και διαπιστωσα οτι δουλευει....
δες το site greek massa και θα παρεις δυναμη από πολλους ανθρώπους εκει που εχουν καταφερει πολλα πραγματα...
σου ευχομαι (και το πιστευω...) καλη επιτυχία...
Jimmy
οχι, ειτε Ι3, ειτε Ι4, λογω παχυσαρκιας θα σε βγαλουν.. π σημαινει οτι μαχιμος δν θα εισαι, οπλο δν θα πιασεις, θα εισαι η στο κυλικειο η στο καψιμι η σε καμια αγγαρεια κ ειτε θα κολοβαρας ειτε θα περνας ζωη κ κοτα.. δν νομιζω να θες να αξιοποιησεις το προβλημα σου προκειμενου να μν υπηρετησεις κανονικα, ετσι? προεχει η υγεια σου πρωτα κ στην αναγκη παιρνεις αναβολη στρατευσης!
για 25 παραπανω νομιζω υπερβαλλεισ για ι4 ι3 .......φυσικα προεχει η υγεια μου πρωτα.....οσο αφορα το στρατο μονο χασιμο ειναι
http://www.ellinikos-stratos.com/for...s.asp?TID=3314
λεει κ εδω καποια πραγματα.. ψαξτο ...
(επισης ειπα Ι3 ή Ι4 θα σε βγαλουν.. Ι5 δν αναφερα πουθενα..)
Κοιταξε επειδη εκει δε μπορεις να τρως οτι γουσταρεις, παιζει να χασεις. Εχει να σε πιασει κατι πεινες εκει μεσα...γτ θα γνωριζεις οτι τα φαγητα του στρατου ειναι να μην πω....οποτε καλο θα σε κανει, χωρια η πρωινη γυμναστικη...και τα τρεξιματα γενικως...
ναι ετσι λες εσυ? αμα μπει στρατο κ παει κανα καψιμι 200κατι θα βγει.. εδω μπαινουν Ι1 (οι κανονικοι φανταροι δλδ) κ βγαινουν 20τοσα κιλα παραπανω.. τα εγραφα κ σε ενα αλλο θεμα αν θυμασαι.. οι περισσοτεροι παχαινουν στο στρατο οσο περιεργο κ ανεξηγητο κ αν φαινεται.. αλλο να εισαι μαχιμος κ αλλο καψιμιτζης... γι αυτο καλυτερα να χασει πρωτα τα κιλα ο μανωλης κ μετα να υπηρετησει..
εννοειται οτι εχω πολλα κιλα παραπανω και οτι δεν επρεπε και μπλα μπλα μπλα οπμως λεει και η μανα μου :P αλλα στο στρατο με αυτα τα κιλα ι1 αντε 12 να βγεις....... πρωτον εισαι νεο παιδι και 2 αν μπορεις να ανταπεξελθεις δεν εχουν πολυτελειες εκτος απο τα βυσματα να αφηνουν και αλλους να λουφαρουν
Ι1 ή Ι2 δν βγαινεις με την καμια.. μαλλον Ι3 θα βγεις.. το λινκ που σου δωσα το διαβασες? ειναι απο ενα φορουμ του ελληνικου στρατου π καποια ατομα με αναλογο προβλημα με το δικο σου ρωτανε τι και πως.. κ σε ρωταω πρακτικα, αν σε πανε στους καταδρομεις πχ, πως θα υπηρετησεις? πιστευεις με ολα αυτα τα κιλα μπορεις να ανταπεξελθεις στις ασκησεις κ στις πορειες κ στις γυμναστικες κ στα καψωνια? για να δημιουργησουν πεντε διαφορετικες κατηγοριες Ι κατι θα ξερουν..
η διατροφή δεν έχει να κάνη μόνο με μας. υπάρχη ένας συνεχής βομβαρδισμός από ένα σύστημα εξαρτώμενο από το χρήμα για την κατανάλωση προιοντων μέσω μάρκετινγκ και κυρίως σε παιδιά, γιατί πιάνοντας αφτά πιάνουν τον μελλοντικό εξαρτημένο πελάτη, ενώ διατροφολόγοι έχουν διαπιστώσει μία στρατιγική στροφή πολεεθνικών και μεγαλοεταιριών προς την παγκοσμιοποίηση της γεύσης. δηλαδή δεν είναι και εντελός τυχαίο που ένα παιδί της μεσογείου και ένα παιδί της αμερικής και ένα της αυστραλίας έχουν τις ίδιες επιλογές σε σνακς και έχουν απομακρηνθεί από τις παραδοσιακές γεύσεις και τρόφιμα ενώ στις μεγαμηχανοπόλεις η τροφή έχει και αποσυνδεθεί από την εποχή της, από το περιβάλον της, από τον τόπο παραγωγής της κι έχουμε και λέμε. Αντί λοιπόν Μανώλη να σε βάζης στη γωνίτσα και να σκέφτεσε τραγικά, σκέψου πως ίσως τα κιλά να μην είναι μόνο <έχω θέμα με την αγάπη κλαψ μπου>, ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι που το σώμα χάνει τις ικανότητές του λόγω εγκλωβισμού του στον μηχανιστικό όχι ενεργητικό τρόπο να λάβει μέρος στην αναζήτηση της τροφής που θα το θρέψη, κιάλλα. αν κολάς ακόμα για γυμναστήριο, ή σου φαίνετε βουνό άρχισε περπάτημα, πρώτα για μισή μετά για μία ώρα, σλόουλι, και σταδιακά ανέβαζε ρυθμό, καλύτερα το πρωί που ο οργανησμός είναι σε χαμηλά πεδία γλυκογόνου και μην κόψεις κάθετι που συ κρίνης παχυντικό, για να μην σου δήνεις την αίσθηση του καταναγκασμού και της απαγόρεφσης
το περπατημα που κανω εγω φιλε δε το κανουν τρεις μαζι κανονικοι σε βαρος......τι να σου πω οτιεχω περπατησει μεχρι 8 9 χιλομετρα μονοκοματα χωρις υπερβολη...και οχι μαι φορα μονο
5 μερες μετα απο την τεταρτη και νιωθω υππεροχα.....ονειρευομαι πως του χρονου το καλοκαιρι θα μπω σε μαγιο μινιατουρα :P mακαρι να τα καταφερω..... μακαρι να βαλω τη ζωη μου σε μια σειρα.....καθως περα απο τα κιλα δεν εχω καποια αλλο να με απασχολει.....μακαρι να τα καταφερω και να μην με τουμπαρει η αγαπημενη μοου γυναικα !( η σοκολατα)
Μπραβο μπραβο!!!!! Υπεροχα νεα!!!
i want to eat chocolate nowwww,but i'm on a diet
2 μηνες μετα.......απο 115 κιλα ειμαι 99.5 κιλα!!!!!!!!!!! και τα πιο πολλα ειναι απωλεια λιπους!!!!!!!!!!!εχω αρχισει και κανω ενα κωλαρακι κολαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στοχος μου τα 90!!! οσο αφορα τη σοκολατα.....οριστικο διαζυγιο!!!!
Μπράβο Μανώλη, πάμε δυνατά,συνέχισε,εχω χάσει και χώ πρόσφατα 19 κιλά περίπου με διαιτολόγο και καταλαβαίνω απόλυτα ....Το θέμα ειναι να μη τα ξαναπάρουμε μετά βέβαια, κάτι που μου εχει συμβεί αρκετές φορές στη ζήση μου μέχρι τώρα χιχιχιχι αλλά δε βαριέσαι .....
Λοιπόν να γράφεις την προοδό σου γιατί παρακολουθώ στενά το θέμα σου.....
Αααα ξέχασα να σου συστηθώ, ειμαι η Ελπίδα. :)