ναι η εξεταστική τελειώνει σε κανένα μήνα ναι όντως! μάλλον κάτι τέτοιο παίζει...
Printable View
ναι η εξεταστική τελειώνει σε κανένα μήνα ναι όντως! μάλλον κάτι τέτοιο παίζει...
Ειπαμε, μη τον καλεις, μη του μιλας πρωτη, ασε να ρχεται αυτος να σε βρισκει και στη σχολη επισης. Χαιρετα απο μακρια αμα ειναι με καμμια παρεα γνωστους, μην πας εκει κ σοβαρη-λεμε τωρα...:p
ναι οκ θα χαιρετάω απο μακριά αν τον ξαναδώ και αν μου ξαναμιλήσει γιατί δεν το κόβω...και δεν είμαι και τόσο σοβαρή ίσα ίσα πήγα εκεί χαιρέτησα όμορφα και ωραία και πήρα το τίποτα τι να πω....
Θα περιμενεις να σου μιλησει αυτος, αμα δε το κανει θα κοιτας μονο, δε θα μιλας πρωτη.
ωραία να το κάνω αλλά γιατί τι θα μου προσφέρει αυτό μήπως θα νομίζει οτι δεν πολυενδιαφέρομαι και το αφήσει...;δεν ξέρω...
Έτσι όπως μας τον περιγράφεις, ο τύπος πρέπει να είναι χαζοχαρούμενος και μη σοβαρός άνθρωπος. :-p
Δε νομίζω πως θα πρέπει να τον πάρεις στα σοβαρά. ;-)
έτσι φαίνεται αλλά έτσι είναι;
Τι τα θες? τωρα παει η εξεταστικη, ηρθε καλοκαιρι, ο καθενας θα παει τις διακοπουλες του. Απο σεπτεμπερ παλι.
βασικά δεν το κόβω να γίνεται τίποτα γιατί αυτός είπε είναι των άμεσων και αποτελεσματικών άρα αν δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει κάτι αριβεντέρτσι ρόμα που λένε και οι γείτονές μας
Γιατι δε του προτεινεις να πατε για καφε ενα απογεματακι? Καντο μεσω φβ.
εδώ δεν με χαιρετάει θα του προτείνω και καφέ αν μου μιλήσει ξανά αυτός μπορεί να του πώ τίποτα αν δεν μου μιλήσει δεν πρόκειται να του μιλήσω εγώ πρώτη
ετυχε ρε αναστασια και στο παιξε λιγο ιστορια εκεινη τη φορα. πες το καλυτερα απ το φβ, οχι απο κοντα. πες ενα γεια τι κανεις κλπ κ μετα πες ηθελα να παω στο ταδε μερος, αμα μπορεις κ συ να παμε μαζι κλπ. μπορει να μην ειναι για καφε, να ναι κατι αλλο.
καλά μπορεί δεν μπαίνει και συχνά την πρώτη φορά που μου μίλησε τον έβλεπα πρώτη φορά μέσα μετά από δύο βδομάδες που με είχε προσθέσει μπορεί βέβαια και να μην συγχρονιζόμαστε τεσπά...
Αναστασία, κολακεύεσαι από αυτά που σου λέει και από τη συμπεριφορά του?
μάλλον...ναι!
βασικά δεν κολακεύομαι ακριβώς απλά θέλω να δώ πού το πάει...
παιδιά είναι ηλίθιος με βλέπει στη συνομιλία και βγαίνει τι ακριβώς έκανα και το κάνει αυτό; τι μία δεν με χαιρετάει τώρα βγαίνει και από τη συνομιλία αν είναι δυνατόν...
Γιατι δε του μιλας εσυ να σου φυγει κ η απορια? Ας ειναι κ οφλαιν.
εσυ δεν μου ειπες να μην επιδιωκω επαφη; εεε και ας με κυνηγησει και λιγο..ξερω γω....
Ναι αλλα αφου βλεπω οτι δεν κρατιεσαι μιλα του να καταλαβεις τι γινεται. Αφου δεν εχεις υπομονη...μιλα του πρωτη.
οχι θα κανω υπομονη σιγα μην τον αφησω να κανει οτι θελει αυτος φτυσιμο αυτος φτυσιμο και εγω να δουμε που θα το παει αντε πια!
Αναστασια το 1993 ειναι η ημερομηνια γεννησης σου? Εαν ισχυει, αυτο σε κανει 20 χρονων. Ειναι δυνατον να συμπεριφερεσαι ετσι? Ενοοω, δε θα πρεπε να ασχολεισαι με πιο σοβαρους ανθρωπους?
ναι οντως εχεις δικιο! δεν το συνηθιζω αυτο!
Εμένα μου ακούγονται σαν χαζά παιχνιδάκια βρε Αναστασία όλα αυτά, χωρίς κακή, ούτε καλή, ούτε ξεκάθαρη πρόθεση... Πάρτο κι εσύ χαλαρά αν μπορείς και ασχολήσου με την καθημερινότητα σου χωρίς να πολυαναρωτιέσαι.
σωστό και αυτό! αυτό θα κάνω ;)
αυτη ειναι η τελευταια φορα που σας ενοχλω πιστευω τον ξαναειδα απο κοντα περιμενα να μου μιλησει και εκανε τον ανηξερο ουτε χαιρετησε ουτε τιποτατο παιδι μαλλον ειναι ανωριμο γιατι δυο φορες ολες κι ολες μιλησαμε και τωρα δεν με χαιρεταει κιολας χωρις να γινει ουσιαστικα κατι το θεμα μαλλον εληξε εδω ευχαριστω για τη βοηθεια και επρεπε τελικα να ασχοληθω με ποιο σοβαρους ανθρωπους απο το να καθομαι να ασχολουμαι με εναν ηλιθιο!
Οπου ακους πολλα κερασια και μικρο καλαθι βαστα...
τι εννοεις;
κερασι που ακους πολλα κερασια κιολας;
Εννοω οτι αμα βλεπεις απ την αρχη υπερμετρο ενδιαφερον-εστω και υπο τυπον πλακας- μη περιμενεις καλη εξελιξη κατα κανονα....απ την αλλη ομως μηπως τα παραλες απ τα νευρα σου? Γιατι τον λες ανωριμο και μη σοβαρο?
εεε καλα ισχυει αυτο απο οτι καταλαβα μα δεν με χαιρετησε εκανε πως δεν με ηξερε και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε δεν ειπα κατι που να τον πειραξει εδω αυτος μου ελεγε χιλια δυο απο τα οποια θα μπορουσα να πιαστω και δεν το εκανα δεν τα παραλεω οταν μου εχεις μιλησει δυο φορες και ξαφνικα σταματας να με χαιρετας και μου το παιζεις ιστορια χωρις να σου κανω κατι εσυ πως θα το ελεγες αυτο σοβαροτητα και υπευθυνοτητα;
Κατσε ρε αναστασια γτ θα μας τρελανεις με τα δικα σου. Τι ακριβως εγινε? Τον ειδες τετ α τετ, τον ειπες γεια κ δε σ απαντησε?
δεν τον ειδα αρχικα τον ειδα μετα με ειδε και αυτος αλλα δεν με χαιρετησε εστω ενα τυπικο γεια ξερω γω και ενω κοιτουσα να δω αν θα με χαιρετησει τιποτα
Δε σε καταλαβαινω τι θες να πεις.
φυσικα και θελω να γνωρισω σοβαρα ατομα τι ειδους ερωτηση ειναι αυτη; λεω οτι τον ειδα στη σχολη και εκανε πως δεν με ηξερε, παρολο που με ειδε και θα περιμενε κανεις να χαιρετησει...αυτο!
Πηγες κοντα και τον ειπες γεια και δε σ απαντησε? ή τον ειδες απο μακρια?
τον ειδα απο μακρια (οχι και πολυ) και ενω με ειδε δεν με χαιρετησε
Εσυ γιατι δε τον χαιρετησες?
ναι θα μου το παιζει ιστορια δεν θα με χαιρεταει και εγω θα ειμαι αυτη που θα ριχνει τα μουτρα της καθε φορα εξαλλου δεν ειπα οτι δεν θα επιδιωκω εγω επαφη; αν δεν θελει αυτος μια εγω δεν θελω δεκα και βαλε! απλα το γραφω για να συνεχισω την ιστορια μην μεινετε και με την απορια (οχι πως σας ενοιαξε αλλα τεσπα)